Hlavní Sítě Co znamenají ostatní diváci pro příběhy na Facebooku?

Co znamenají ostatní diváci pro příběhy na Facebooku?



Lidé sdílející sbírky videí a fotografií ve formě příběhů jsou oblíbenou funkcí sociálních médií. Příběhy jsou zábavné, poutavé a vytvářejí intimitu s přáteli, rodinou a zákazníky. Kdykoli zveřejníte příběh na Facebooku, zobrazí se reklama všem přímo v horní části vašeho kanálu novinek; lákat vaše návštěvníky k rychlému nahlédnutí.

Co znamenají ostatní diváci pro příběhy na Facebooku?

Pokud vidíte zprávu o tom, že si ostatní lidé zobrazili tento příběh, a chcete vědět, co to znamená, vysvětlujeme jeho význam v tomto článku, tak čtěte dál. Kromě toho naše sekce FAQ obsahuje několik užitečných tipů, jak ovládat, kdo uvidí vaše příběhy na Facebooku.

Kdo jsou další diváci?

Ostatní diváci jsou lidé, kteří viděli váš příběh na Facebooku, ale nejsou vašimi přáteli na Facebooku. Takže kdokoli jiný než vaši přátelé bude počítán jako ostatní diváci. Těmito lidmi mohou být vaši sledující nebo kdokoli na Facebooku a Messengeru.

Ve výchozím nastavení jsou nastavení ochrany osobních údajů vašeho příběhu nastavena pouze na přátele. Když se nastavení změní na Veřejné, může jej zobrazit kdokoli.

jak vložit graf na dokumenty google

Mohu vidět jejich profily nebo vidět jejich jména?

Facebook se rozhodl utajit totožnost ostatních diváků vašich příběhů na Facebooku. Proto budete vědět pouze o tom, kolik jich bylo a že by šlo o kombinaci uživatelů Facebooku a Messengeru nebo vašich sledujících.

Další časté dotazy

Jak změním soukromí svých příběhů na Facebooku?

Vše, co přidáte do vašich příběhů na Facebooku, se zobrazí na Facebooku a Messengeru a bude sdíleno se stejným publikem pro obě aplikace. Pokud nechcete, aby vaše příběhy na Facebooku viděli všichni a všichni, můžete v Nastavení soukromí spravovat, kdo uvidí vaše příběhy na Facebooku

Vidíte, kolikrát si někdo prohlédne váš příběh na Facebooku?

Ne, nemůžete říct, zda někdo viděl váš příběh na Facebooku opakovaně nebo jen jednou. Můžete však vidět, kolikrát byl váš příběh zobrazen.

Které ostatní si prohlížely vaše příběhy na Facebooku

V příbězích Facebooku můžete vytvářet a sdílet své vlastní krátké, zábavné sbírky videí a fotografií, které si můžete prohlížet. Tyto příběhy jsou však pomíjivé a nakonec po 24 hodinách zmizí.

Protože platforma předpokládá, že chcete, aby si všechny vaše příběhy mohli prohlížet lidé, které znáte, výchozí nastavení soukromí pro příběhy je Pouze přátelé. Své příběhy však můžete otevřít celému světu, když nastavíte možnosti ochrany soukromí na Veřejné. V druhém případě budou diváci, kteří nejsou vašimi přáteli na Facebooku, počítáni jako Ostatní diváci nebo Jiní lidé.

Aby bylo chráněno soukromí všech, Facebook neodhaluje jiné identity. Pokud chcete vidět všechny, kteří si prohlížejí vaše příběhy, můžete změnit nastavení zpět na Přátelé.

Jak často zveřejňujete příběhy na Facebooku? Vzpomenete si na dobu, kdy jste měli vysoký počet zhlédnutí? Řekněte nám, co si obecně myslíte o Facebook Stories v sekci komentářů.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.