Hlavní Jiný Jak vypnout automatické přihlášení do prohlížeče Google Chrome

Jak vypnout automatické přihlášení do prohlížeče Google Chrome



Dříve při používání prohlížeče Chrome se uživatelé mohli přihlásit na různé webové stránky Google, jako je Gmail , Google dokumenty nebo Disk Google bezmusíte se přihlásit do samotného prohlížeče Chrome.

Od verze 69 prohlížeče Chrome však Google tiše představil funkci automatického přihlášení, která vás automaticky přihlásí do Chromu, když se přihlásíte ke službě Google, jako je Gmail.

To bylo pro mnoho uživatelů frustrující, protože někteří dávají přednost používání místního účtu v prohlížeči Chrome a používání služeb Google samostatně. V některých případech mohou sdílet prohlížeč s ostatními uživateli a nechtějí neočekávaně opustit svůj účet přihlášený. Mnohým uživatelům připadalo obtížné tuto funkci automatického přihlášení vypnout. Google naštěstí poslechl zpětnou vazbu od svých uživatelů, kteří dbají na ochranu soukromí, a povolil možnost vypnout automatické přihlášení s vydáním Chrome 70.

jak vymazat chat při sváru

V tomto článku vám ukážeme, jak deaktivovat automatické přihlášení v prohlížeči Google Chrome.

Zakažte automatické přihlášení Chrome na ploše

Nejprve zkontrolujte, zda používáte Chrome 70 nebo novější. Svou verzi prohlížeče Chrome můžete zkontrolovat výběrem možnosti Chrome rozbalovací nabídku a poté vyberte O Google Chrome .

Alternativní způsob, jak najít verzi prohlížeče Chrome, je přejít na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu a vybrat Pomoc pak O Google Chrome .

Poté vás dovede na obrazovku s verzí prohlížeče Google Chrome.

Chcete-li deaktivovat automatické přihlášení v prohlížeči Google Chrome na ploše, postupujte podle těchto pokynů:

lol kde koupit runovou stránku
  1. Vybrat Chrome rozbalovací nabídka v levém horním rohu okna prohlížeče
  2. Vybrat Předvolby z rozbalovací nabídky
  3. Přejděte dolů a klikněte na Pokročilý rozbalte možnosti
  4. Přepněte možnost Povolit přihlášení Chrome do vypnuté polohy
  5. Klepněte na Vypnout potvrďte, že chceteVypněte synchronizaci a personalizaci

vypnout automatické přihlášení k chromu

.

Chcete-li otestovat, že to funguje, zavřete a znovu otevřete Chrome. Pokud je automatické přihlášení do Chromu deaktivováno, můžete se přihlásit k webům Google, jako je Gmail nebo Dokumenty, a stejně jako ve starších verzích Chromu zůstane z prohlížeče odhlášeno.

Zakažte automatické přihlášení Chrome pro Android

Ve výchozím nastavení umožňuje aplikace Google Chrome pro zařízení Android funkci automatického přihlášení. Můžete je však ručně vypnout podle těchto kroků.

  1. Otevřete aplikaci Google Chrome.
  2. Klepněte na ikonu tří teček v pravé horní části obrazovky.
  3. Poté klepněte na Nastavení.
  4. Klepněte na Hesla.
  5. Zaškrtnutím políčka vedle Automatického přihlášení zrušíte zaškrtnutí.

Nezapomeňte, že automatické přihlášení se ve výchozí verzi prohlížeče Chrome ve výchozím nastavení povoluje, takže i když jej můžete vypnout, musíte to mít na paměti při nastavování nového prohlížeče, abyste zabránili neúmyslnému propojení vašeho účtu .

Funkce automatického přihlášení má výhody, například synchronizaci historie a záložek mezi zařízeními a počítači. To se může hodit a může vám ušetřit čas při přihlašování, takže pokud chcete tyto funkce využívat, můžete vždy automatické přihlášení znovu zapnout.

Máte nějaké tipy nebo triky pro zlepšení ochrany osobních údajů pomocí Google Chrome? Pokud ano, řekněte nám o tom v komentářích níže!

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.