Hlavní Streamovací Služby Upozorňuje vás Netflix, když se někdo jiný přihlásí k vašemu účtu?

Upozorňuje vás Netflix, když se někdo jiný přihlásí k vašemu účtu?



Netflix vzal svět zábavy útokem. Jedná se o levné řešení mnoha alternativ kabelů a má skvělý obsah. Z klasických filmů, televizních pořadů a dokonce i populárních originálů Netflixu můžete strávit dny ponořené do nekonečného obsahu bez reklam.

Upozorňuje vás Netflix, když se někdo jiný přihlásí k vašemu účtu?

Tato služba je také neuvěřitelně žádoucí pro každého, kdo nechce platit za své vlastní předplatné. Někteří fanoušci Netflixu začínají už od 8,99 $ za měsíc, aby mohli streamovat svůj oblíbený obsah na desetník.

Byl to dlouhodobý vtip, že si několik uživatelů vypůjčilo pro streamování obsahu hesla jiných uživatelů a přihlašovací údaje. Členové rodiny, přátelé, staří spolubydlící, všichni vás požádají o heslo, aby mohli obejít měsíční poplatek. Bohužel není vtipné, když někdo používá váš účet bez vašeho svolení.

Čtěte dále a zjistěte, jak se vypořádat s hackováním účtů Netflix a jak zvýšit zabezpečení vašeho účtu.

Netflix vás upozorní, když se někdo jiný přihlásí

Od Netflixu obdržíte e-mail s oznámením, že k vašemu účtu došlo k novému přihlášení.

Netflix ve skutečnosti upozorňuje uživatele na neoprávněné pokusy o přihlášení. Jejich služba rozpozná všechna nová zařízení, která se pokusí připojit. Pokud jste se přihlásili z nového zařízení, můžete oznámení ignorovat, ale pokud se vám zdá, že zařízení, o kterém jste byli informováni, neznámé, je to určitě někdo jiný. Pokud se k vašemu účtu přihlásilo neznámé zařízení, nezapomeňte okamžitě změnit heslo.

Také je dobré zajistit si přístup k e-mailu, který používáte k přihlášení. Bez e-mailových upozornění může být obtížnější zjistit další přihlášení. Známky příběhu, že někdo ve vašem účtu je dříve sledován, ukazují, že víte, že jste to nebyli, nový profil (pokud si váš drzý ex nemyslí, že vám jeho účet bude vadit) nebo neznámé adresy IP v Nastavení účtu Netflix.

Pokud se někdo přihlašuje k vašemu účtu, můžete jej spustit několika způsoby, ale o tom si za chvíli promluvíme.

Sdílení účtu Netflix

Pokud vás zajímá, zda je povoleno sdílet informace o vašem účtu Netflix se svými přáteli a rodinou, je to tak. Dokonce i generální ředitel společnosti Netflix uvedl, že je to naprosto v pořádku, a povzbudil k tomu lidi. Tímto způsobem získávají více potenciálních předplatitelů, protože jakmile se někdo zapojí, pravděpodobně získá svůj vlastní účet.

Je v pořádku, pokud jste své heslo dali kamarádovi, ale může ho dát někomu jinému atd. Není dobré, když spousta lidí zná vaše hesla. Pokud se jedná o starého přítele / přítelkyni, spolubydlícího nebo bývalého kamaráda, možná nebudete tak nadšeni, že váš účet používá někdo jiný.

Cenové úrovně Netflixu nabízejí omezený počet streamů najednou. Držitel účtu může být neuvěřitelně frustrovaný, když je připraven na svou oblíbenou show a Netflix jim to nedovolí, protože se v té době dívá příliš mnoho dalších lidí.

Jak zjistit, kdo je závislý na vašem účtu Netflix

Sdílení vašeho účtu s přáteli je ušlechtilá věc, ale nechcete, aby na něm byli nezvaní hosté. Podle těchto pokynů zjistěte, zda existuje podvodník:

jak odstranit všechny kontakty na
  1. Pomocí svých přihlašovacích údajů se přihlaste do služby Netflix.
    Upozorňuje Netflix, když se někdo jiný přihlásí k vašemu účtu
  2. Vyberte své uživatelské jméno a přejděte do svého účtu.
  3. Vyberte aktivitu sledování.
    Netflix vás upozorní, když se někdo jiný přihlásí k vašemu účtu
  4. Klikněte na Nedávná aktivita streamování zařízení.
    aktivita netflix
  5. Na této stránce uvidíte čas a datum, zemi a stav lidí, kteří používali váš účet. Uvidíte také jejich IP adresu a typ zařízení, které používali.
  6. Pokud některá z položek neodpovídá vašim informacím nebo informacím lidí, se kterými jste sdíleli svůj účet, je pravděpodobné, že máte vetřelce.
  7. Netflix doporučuje, abyste si okamžitě změnili heslo, pokud máte podezření, že ho někdo používá bez vašeho povolení.
  8. Dalším opatřením je odhlášení ze všech zařízení, která jsou propojena s vaším účtem. Tím se všechny odpojí, ale může to chvíli trvat. Upozorňujeme, že to není moudré, pokud vám bylo zařízení odcizeno. K nalezení zloděje můžete použít sledování Netflixu.

Jak zabránit lidem v krádeži vašeho účtu Netflix

Netflix bohužel nemá možnost dvoufaktorového ověřování. U upozornění na přístup se budete muset spolehnout výhradně na e-mailová upozornění. Zde jsou některé z nejlepších tipů, jak udržet váš účet Netflix v bezpečí:
Upozorňuje Netflix, když se někdo jiný přihlásí k vašemu účtu

Použijte silné heslo

Každá internetová stránka nebo služba vám někdy řekne, abyste použili jedinečné heslo. Má to svůj důvod. Pokud používáte stejné heslo pro své sociální média, e-mail a další weby, zajistíte jeho předvídatelnost a snadné zneužití.

Kromě toho, že se liší, zkuste použít silné heslo: mělo by mít 10 nebo více znaků, náhodná velká nebo malá písmena, symboly a čísla. Nepoužívejte své osobní údaje ve svých heslech.

Čas od času si změňte heslo. Chcete-li to provést, přejděte na stránku svého účtu v účtu Netflix.

Použijte antivirový program

Každý čas od času zachytí virus nebo jiný typ malwaru a většina z nich je navržena tak, aby ukradla vaše informace, včetně hesel. Nejlepší je spustit nějaký antivirový nebo antimalwarový software jednou za čas.

Nahlaste něco Fishy Netflixu

Na internetu existuje mnoho podvodníků, kteří tvrdí, že jsou Zástupci Netflixu nebo podobně. Netflix nikdy nebude brát vaše osobní informace prostřednictvím e-mailu. Neklikejte na žádné odkazy v takových e-mailech a nenahlaste jejich odesílatele přímo na Netflix.

Nesdílejte

Říká se, že sdílení je starostlivé, ale neměli byste sdílet svůj účet Netflix s úplně cizími lidmi. Nezapomeňte, že váš přístup k Netflixu je omezen na velmi omezený počet zařízení, takže buďte opatrní, s kým sdílíte svůj účet.

Váš účet Netflix není vázán pouze na vaše platební údaje, je to vážná nepříjemnost, pokud platíte za něco, co nemůžete použít. Pokud přítel nebo člen rodiny používá všechny vaše streamy, jedinou možností je zavolat mu a požádat ho, aby přestal sledovat službu, nebo aktualizovat heslo a odhlásit se ze zařízení.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.