Co vědět
- Jít do Doručená pošta > Činnosti abyste viděli, kdo sledoval vaše TikToks. Zobrazuje lajky, komentáře a oblíbené položky.
- Klepnutím zjistíte, kolik máte diváků Profil a kontrola čísla vedle videa.
- Chcete-li zjistit, kdo si prohlížel váš profil, klepněte na Profil > stopy ikona.
Tento článek vás naučí, jak zjistit, kdo si prohlížel vaše videa TikTok. Zabývá se také tím, jak zjistit, kteří uživatelé viděli vaši stránku profilu a kolik videí a zobrazení profilu jste získali.
Vidíte, kdo si prohlížel váš TikTok?
TikTok neuvádí všechny lidi, kteří otevřeli vaše TikToky. Můžete však odvodit, kdo se dívá na vaše videa, sledováním komentářů a procházením seznamu lidí, kteří dali vašim videím lajk a zařadili je mezi oblíbená. To samozřejmě nezahrnujekaždý, ale vytvoří částečný obrázek o tom, kdo si prohlíží váš obsah. Zde je postup:
-
Klepněte Doručená pošta dole.
-
Vybrat Činnosti .
-
Klepněte Veškerá činnost nahoře a poté vyberte statistiku, kterou hledáte: Oblíbené a oblíbené nebo Komentáře . Na této stránce jsou zobrazeni lidé, kteří lajkovali, komentovali nebo zařadili mezi oblíbená vaše videa.
Jak zobrazit zhlédnutí videa TikTok
Můžete také zkontrolovat, kolik zhlédnutí měla vaše videa. To vám neumožňuje vidět, kdo sledoval vaše TikToks, ale poskytuje užitečné informace o tom, jak si vaše videa vedou. Zde je návod, jak zkontrolovat počet zhlédnutí:
-
Klepněte Profil ve spodní části obrazovky.
-
Podívejte se pod video, jaké číslo je uvedeno. Číslo udává, kolik lidí zhlédlo dané video.
-
Případně klepnutím na video zobrazíte počet diváků během přehrávání videa. Je zde také možné vidět komentář, like a počet oblíbených.
Jak zjistit, kdo si prohlížel váš profil TikTok pomocí zobrazení profilu
TikTok má vyhrazenou sekci zobrazení profilu, která uvádí jména každého uživatele, který otevřel váš profil. Ve výchozím nastavení je vypnutá, ale jakmile ji zapnete, uvidíte, kdo si prohlížel váš profil za posledních 30 dní, což může znamenat, že tito lidé sledovali vaše TikToky.
Když ji povolíte, ostatní uživatelé také uvidí, kdy si prohlížíte jejich profil.
-
Z vašeho Profil klepněte na stopy ikonu, hned vedle tlačítka nabídky.
jak vytvořit klávesové zkratky v systému Windows 10
-
Klepněte Zapnout .
-
Nyní můžete vidět, kdo si prohlížel váš profil za posledních 30 dní.
Jak zakázat zobrazení profilu
Pokud jste si to rozmysleli a chcete zobrazení profilu raději vypnout, je to jen pár kroků. Zde je to, co dělat.
-
Jít do Profil > Zobrazení profilu (stopy).
-
Klepněte na nastavení ikonu v pravém horním rohu.
-
Klepnutím na přepínač jej vypnete.
Lze jej kdykoli znovu aktivovat.
Co když nevidím, kdo si prohlížel můj profil?
Pokud nevidíte, kdo si prohlížel váš profil TikTok, existuje několik důvodů, proč tomu tak může být. Zde je pohled na ty hlavní.
jak přidám hudbu do svého příspěvku na instagramu
-
Klepněte Profil a potom klepněte na ikona hamburger v pravém horním rohu.
-
Klepněte Nástroje pro tvůrce.
-
Klepněte Zobrazit vše vedle Analytics .
-
Tato stránka zobrazuje celkový počet zobrazení příspěvků, zobrazení profilu, hodnocení Líbí se mi, komentářů a sdílení, které jste obdrželi za dobu zobrazenou v horní části obrazovky (posledních 7 dní, posledních 28 dní atd.).
Při prvním použití tohoto nástroje jej budete muset zapnout, abyste mohli zobrazit statistiky.
- Upozorňuje TikTok někoho, když si prohlížíte jeho profil?
Uživatel TikTok neobdrží upozornění, když si prohlížíte jeho profil. Pokud však tuto funkci zapnuli, budete se zobrazovat v jejich historii zobrazení profilu po dobu 30 dnů.
- Jak zobrazím soukromý účet TikTok?
Jediný způsob, jak zobrazit soukromý profil TikTok, je jeho sledování. Vlastník účtu musí vaši žádost o sledování schválit.
Jak zobrazit další statistiky TikTok
Spousta dalších analýz je k dispozici v sekci Nástroje pro tvůrce aplikace. Jak se tam dostat:
Zajímavé Články
Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.

Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty

Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval

Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.

Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic

