Hlavní Zařízení Jak deaktivovat zprávu Jedete na iPhone

Jak deaktivovat zprávu Jedete na iPhone



Přestože jsou iPhony vysoce sofistikované technologie, nemohou s vámi samy zahájit konverzaci. Nemohou se proto zeptat Řídíš? když jste ve svém autě.

Jak zakázat

Mají však senzory, které dokážou zjistit, kdy řídíte, a z bezpečnostních důvodů vypnout některé funkce. Když je povoleno nastavení Režim jízdy, automaticky ztiší vaše oznámení a hovory, kdykoli zjistí, že jste v jedoucím vozidle. To je výhodné pro řidiče, ale ne tolik, pokud jste spolujezdec.

Čtěte dále a zjistěte, jak deaktivovat režim jízdy na vašem iPhone. Kromě toho vám ukážeme, jak upravit nastavení jízdního režimu, takže když jej používáte, zpracovával hovory a textové zprávy způsobem, který vám vyhovuje.

jak sdílet seznam skladeb spotify

Jak trvale zakázat režim jízdy na iPhone

Režim jízdy můžete deaktivovat trvale (takže se aktivuje pouze tehdy, když jej ručně vyberete), nebo dočasně (a ručně jej deaktivovat při každé aktivaci). Chcete-li trvale zakázat funkci z vašeho iPhone:

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na Nerušit.
  3. V části Nerušit při řízení vyberte možnost Aktivovat.
  4. Klepněte na položku Ručně.

Dočasné vypnutí režimu jízdy:

odstranit časté složky Windows 10
  1. Ovládací centrum otevřete přejetím prstem z pravé horní části obrazovky.
  2. Klepněte na ikonu auta.
  3. Na obrazovce uzamčení vyberte oznámení Nerušit při řízení.
  4. Klepněte na Neřídím.

Zakázat nastavení polohy

Režim jízdy používá služby určování polohy vašeho telefonu k určení, zda možná řídíte. Dalším způsobem, jak jej trvale zakázat, je deaktivovat služby určování polohy pro režim Nerušit při řízení. Zde je postup:

  1. Otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na Soukromí, Lokalizační služby a poté Systémové služby.
  3. Nyní vypněte Upozornění na základě polohy.

Rozhodování o tom, jak a kdy používat režim jízdy

Driving Mode je funkce Apple navržená tak, aby zvýšila vaši bezpečnost při řízení tím, že vám pomůže udržet pozornost. Když je povoleno, ztiší nebo omezí vaše textové zprávy a další oznámení.

Režim jízdy se aktivuje, jakmile zjistí, že možná řídíte. Můžete ji deaktivovat tak, že ji povolíte ručně, nebo protože používá vaše služby určování polohy k tomu, aby zjistila, zda řídíte, můžete služby určování polohy deaktivovat.

můžete použít groupme bez telefonního čísla

Tato funkce nabízí spoustu možností přizpůsobení, včetně rozhodování o tom, jak se aktivuje. Například při připojení k Bluetooth nebo CarPlay vašeho auta. Můžete také napsat textovou zprávu s automatickou odpovědí a odeslat ji jako odpověď na zprávy a hovory.

Používáte režim jízdy často? Pokud ano, co na něm máte nejraději? Pokud ne, co by to podle vás mohlo zlepšit? Dejte nám vědět své myšlenky v sekci komentářů níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.