Hlavní Jiný Lze GroupMe použít bez telefonního čísla?

Lze GroupMe použít bez telefonního čísla?



Pokusili jste se vytvořit účet GroupMe, ale vzdali jste se, protože jste museli uvést své telefonní číslo? Je vůbec možné aplikaci používat, aniž byste to dělali?

Lze GroupMe použít bez telefonního čísla?

V dnešní době má zabezpečení na webu prvořadý význam a lidé nemají rádi rozdávání svých osobních údajů, pokud to není nezbytně nutné. V tomto článku zjistíme, zda lze GroupMe použít bez telefonního čísla.

Mohu GroupMe používat bez telefonního čísla?

Stručně řečeno, odpověď na tuto otázku zní ne. Chcete-li začít používat GroupMe, musíte zadat telefonní číslo. Ale než to uděláte, musíte si nejprve stáhnout aplikaci. Je zdarma a je k dispozici na Google Play obchod , Apple obchod , nebo Obchod Windows Phone .

Dalším krokem je vytvoření účtu. Tento proces je poměrně přímočarý. Musíte uvést svou e-mailovou adresu a silné heslo. Případně můžete GroupMe propojit se svým účtem na Facebooku nebo Twitteru.

V určitém okamžiku registrace budete vyzváni k zadání telefonního čísla. Důvod, proč to GroupMe potřebuje, je zaslat vám ověřovací kód nebo PIN. Jakmile jej obdržíte, budete muset vložit kód do aplikace. Tímto způsobem potvrdíte, že dané telefonní číslo vlastníte.

Po dokončení tohoto kroku již nebudete požádáni o zadání svého čísla.

Lze GroupMe použít bez čísla

webkamera se nezobrazuje v obs

Co když jsem kód neobdržel?

Když přidáte své telefonní číslo, doručení kódu může trvat několik minut. V některých případech však kód možná neobdržíte vůbec. Může se to stát, protože GroupMe nedokáže odeslat kód vašemu telefonnímu operátorovi.

Pokud se GroupMe nepodařilo odeslat kód do pěti minut, nepanikařte. Chcete-li dokončit proces ověření, můžete vyzkoušet následující:

  1. Neobnovujte prohlížeč ani nezavírejte aplikaci. Udržujte GroupMe aktivní. Nereštartujte ani proces registrace, protože vygeneruje nový kód. To zase může věci zkomplikovat.
  2. Zašlete e-mail týmu podpory GroupMe a vysvětlete problém. Uvědomte si, že tým je vždy k dispozici, aby vám pomohl vyřešit jakékoli problémy, se kterými se můžete setkat.
  3. Až tým odpoví, dokončete proces zadáním kódu v aplikaci.

Lze GroupMe použít bez telefonního čísla

Pomocí aplikace

Po nastavení účtu nastal čas začít chatovat s lidmi. Stejně jako u ostatních chatů můžete posílat přímé zprávy ostatním uživatelům a sdílet s nimi obrázky, memy nebo videa. Skutečná síla GroupMe je však ilustrována ve skupinových chatech.

Chcete-li zažít zábavu ze sdílení, musíte nejprve vytvořit skupinu. Tento proces není zdaleka obtížný. Postupujte podle těchto kroků:

  1. Otevřete aplikaci a vyberte ikonu bubliny.
  2. Klepněte na Zahájit skupinu
  3. Vyberte jméno a avatar.
  4. Vyhledejte požadované členy ve skupině zadáním jejich jména, telefonního čísla nebo e-mailu. Můžete také procházet své kontakty GroupMe.
  5. Klepněte na Hotovo nebo na ikonu zaškrtnutí.

Ovládání skupiny

Když vytvoříte skupinu, automaticky se stanete jejím správcem. To znamená, že máte nad skupinou úplnou kontrolu. Můžete přidat nebo odebrat členy a změnit název skupiny nebo avatara. Pokud vás někdy něco zaplaví, můžete skupinu smazat nebo převést vlastnictví.

Jak přidat nebo odebrat členy

Jako správce skupiny možná budete chtít obnovit svou skupinu novými členy. Chcete-li přidat nové lidi, postupujte následovně:

  1. Otevřete chat a klikněte na avatar skupiny.
  2. Vyberte Členové.
  3. Klepněte na ikonu + nebo vyberte Přidat členy.
  4. Vložte jméno, číslo nebo e-mail osoby, kterou chcete přidat.
  5. Vyberte jméno osoby a klikněte na ikonu zaškrtnutí.

Volitelně můžete lidem poslat odkaz na sdílení. Umožní jim připojit se ke skupině.

V případě, že vás některý člen skupiny někdy naštve, máte možnost je odebrat pomocí následujících kroků:

  1. Vyberte avatara skupiny a klepněte na Členové.
  2. Klepněte na osobu, kterou chcete odebrat.
  3. Vyberte možnost Odebrat z (název skupiny). Pokud potřebujete odebrat více než jednoho člena, klikněte na ikonu tří teček a klepněte na Odstranit členy.
  4. Vyberte lidi, které chcete smazat, a klepněte na Odebrat.

Odebraní členové se do skupiny budou moci znovu připojit, pouze pokud je pozvou aktuální členové.

Hrajte si kolem

Bez telefonního čísla bohužel nemůžete GroupMe používat. To by však v žádném případě neměl být lámač obchodů. Jakmile začnete aplikaci používat, objevíte všechny úžasné funkce, které nabízí. Změna jmen a avatarů, přidání nebo odebrání členů jsou jen malou částí úžasných funkcí aplikace GroupMe. Čím hlouběji se ponoříte, tím větší potěšení budete mít.

Jaké jsou vaše první dojmy z aplikace? Kolik skupin jste vytvořili? Už jste je přejmenovali nebo změnili jejich avatary? Řekněte nám to v sekci komentáře níže!

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.