Hlavní Facebook Jak smazat přihlášení k aktivitě na Facebooku

Jak smazat přihlášení k aktivitě na Facebooku



Co vědět

  • Odebrání vyhledávání z protokolu činností: Klikněte profilový obrázek > Nastavení a soukromí > Protokol činnosti > Historie vyhledávání > … > Vymazat .
  • Smazání celé historie vyhledávání: Klikněte profilový obrázek > Nastavení a soukromí > Protokol činnosti > Historie vyhledávání > Vymazat vyhledávání > OK .

Tento článek vysvětluje, jak odstranit váš Přihlášení aktivity na Facebooku z aplikace Facebook pro počítače nebo webu, včetně toho, jak odstranit jednu položku po druhé a jak vymazat celou historii.

Jak odstranit vyhledávání z protokolu aktivit na FB

Facebook uchovává záznamy o všech vašich minulých vyhledáváních a různých aktivitách na webu v protokolu aktivit, ke kterému se dostanete prostřednictvím nastavení vašeho účtu na webu Facebooku. Pokud jste omylem hledali něco, co jste nechtěli, chcete odstranit záznam některých aktivit ze své historie nebo pokud se pokoušíte udělat Facebook soukromější můžete kdykoli odebrat jakoukoli jednotlivou aktivitu z protokolu aktivit.

Zde je návod, jak odstranit vyhledávání z protokolu aktivit na Facebooku:

  1. Klikněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu.

    Profilový obrázek zvýrazněný v pravém horním rohu Facebooku.
  2. Klikněte Nastavení a soukromí .

    Nastavení a soukromí zvýrazněné v hlavní nabídce Facebooku.
  3. Klikněte Protokol činnosti .

    jak trvale zakázat aktualizace systému Windows 10
    Protokol aktivit zvýrazněný v Nastavení a soukromí Facebooku.
  4. Klikněte Historie vyhledávání .

    Historie vyhledávání zvýrazněná v protokolu aktivit na Facebooku.

    Můžete také kliknout na další položky v tomto seznamu a odebrat další typy aktivit.

  5. Klikněte ⋯ (tři vodorovné tečky) vedle položky, kterou chcete odstranit.

    Tři tečky (...) zvýrazněné v historii vyhledávání na Facebooku.
  6. Klikněte Vymazat .

    Smazat zvýrazněné v historii vyhledávání na Facebooku.
  7. Chcete-li odebrat další položky, opakujte kroky 6–7.

Jak vymazat celý protokol aktivit

Neexistuje způsob, jak vymazat celý protokol aktivit na Facebooku najednou. Můžete vymazat celou historii vyhledávání a historii videí najednou, ale většinu položek v Protokolu aktivit je třeba odstranit jednu po druhé. Chcete-li zcela vymazat celý protokol aktivit, můžete vymazat celou historii vyhledávání a sledování videa jedním kliknutím a poté pomocí metody z předchozí části jednotlivě odebrat další aktivity.

Zde je návod, jak vymazat celou historii vyhledávání na Facebooku:

Ve svém protokolu můžete vidět příspěvky a komentáře, ale nemůžete je odstranit nebo hromadné mazání příspěvků na Facebooku odtamtud. Místo toho musíte tento úkol provést pomocí funkce Správa příspěvků, kterou najdete na stránce vašeho profilu.

  1. Klikněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu.

    Profilový obrázek zvýrazněný v pravém horním rohu Facebooku.
  2. Klikněte Nastavení a soukromí .

    Nastavení a soukromí zvýrazněné v hlavní nabídce Facebooku.
  3. Klikněte Protokol činnosti .

    Protokol aktivit zvýrazněný v Nastavení a soukromí Facebooku.
  4. Klikněte Videa, která jste sledovali .

    jak používat notebook jako router
    Videa vy
  5. Klikněte Vymazat historii sledování videa .

    Vymazat historii sledování videa zvýrazněnou v protokolu aktivit na Facebooku.
  6. Klikněte Vymazat historii sledování videa .

    Vymazat historii sledování videa zvýrazněnou v protokolu aktivit na Facebooku.
  7. Klikněte Domov .

    Domov zvýrazněný v protokolu aktivit na Facebooku.
  8. Klikněte Historie vyhledávání .

    Historie vyhledávání zvýrazněná v protokolu aktivit na Facebooku.
  9. Klikněte Vymazat vyhledávání .

    Vymazat vyhledávání zvýrazněná v protokolu aktivit na Facebooku.

Kdo může vidět váš protokol aktivit?

Jste jediní, kdo vidí váš protokol aktivit, což znamená, že se nemusíte bát, že by někdo prolezl váš protokol, aby viděl, co jste za ta léta na Facebooku udělali. Mnoho aktivit, které sleduje Protokol aktivit, se však může zobrazit na vaší časové ose, aby je mohli vidět všichni. Pokud chcete, aby někdo vůbec neviděl některou z těchto informací, můžete upravit nastavení ochrany osobních údajů na Facebooku tak, aby skrylo konkrétní aktivity před zvědavýma očima.

FAQ
  • Jak smažu svou aktivitu ve skupině na Facebooku?

    Jděte do svého Profil > Nastavení a soukromí > Protokol činnosti > Skupiny, komunity, události a kotouče > Členská činnost ve skupině > tři tečky vedle věci, kterou chcete odstranit > Smažte svou aktivitu .

  • Jak smažu svůj protokol aktivit na Facebooku v telefonu?

    Kroky pro smazání vašeho protokolu aktivit v mobilní aplikaci Facebook jsou v zásadě stejné. Klepněte Jídelní lístek (tři řádky) > Nastavení a soukromí > Zástupci ochrany osobních údajů > Podívejte se do protokolu aktivit > Zobrazit historii aktivit zobrazíte seznam svých posledních aktivit.

    jak číslovat stránky v dokumentech Google
  • Jak obnovím smazané příspěvky na Facebooku?

    Na obnovit smazané příspěvky na Facebooku , přejděte do svého Profil > Nastavení a soukromí > Protokol činnosti > Odpadky . Vyberte příspěvek a vyberte Obnovit .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.