Hlavní Facebook Jak hromadně smazat příspěvky na Facebooku

Jak hromadně smazat příspěvky na Facebooku



Co vědět

  • Přejděte do svého profilu a vyberte Spravovat příspěvky , najděte příspěvky, které již nechcete, a klikněte další > Smazat příspěvky > Hotovo .
  • V mobilní aplikaci vyberte Spravovat aktivitu , nastavte filtry, abyste našli příspěvky, které nechcete, a Archiv jim.

Zde je návod, jak smazat všechny příspěvky na Facebooku najednou a archivovat svou aktivitu pomocí nástroje Manage Activity ve webovém prohlížeči nebo v mobilní aplikaci.

Hromadné mazání příspěvků pomocí Facebooku ve webovém prohlížeči

Prvním krokem ke smazání vašich starých příspěvků na Facebooku je výběr příspěvků, které již nechcete (až 50 najednou). Existuje několik způsobů, jak to udělat, včetně filtrování příspěvků, pokud chcete smazat něco konkrétního.

  1. Přejděte na Facebook.com nebo otevřete aplikaci Facebook a přihlaste se ke svému účtu. Vyberte své jméno nebo ikonu profilu v levém horním postranním panelu nebo na liště nabídek a přejděte do svého profilu.

    Tlačítko Profil na Facebooku
  2. Vybrat Spravovat příspěvky umístěný pod post skladatele.

    Tlačítko Spravovat příspěvky na Facebooku
  3. Vybrat Filtry zúžit dostupné možnosti. Můžete vybrat konkrétní roky, kdo příspěvek vytvořil, úrovně ochrany soukromí a položky, ve kterých jste označeni.

    Využijte možnosti filtrování k nalezení příspěvků, které chcete smazat. Filtry jsou užitečné zejména pro rychlé vyhledávání starých příspěvků, aniž byste museli trávit čas procházením vaší časové osy.

    Tlačítko filtrů v okně Spravovat příspěvky
  4. Zaškrtněte čtvercové políčko v pravém horním rohu jakékoli miniatury příspěvku, kterou chcete odstranit.

    Můžete vybrat pouze 50 příspěvků ke smazání najednou.

    Chcete-li zobrazit celý příspěvek na Facebooku.com, vyberte miniaturu příspěvku. Zobrazí se okno s celým příspěvkem, takže se můžete rozhodnout, zda jej chcete zachovat nebo smazat.

    Zaškrtávací políčko v okně Správa příspěvků
  5. Až vyberete všechny příspěvky, které chcete smazat, vyberte další ve spodní části obrazovky.

    Tlačítko Další v Spravovat příspěvky
  6. Vybrat Smazat příspěvky a poté vyberte Hotovo .

    Smazání je trvalé. Pokud tyto příspěvky nechcete trvale smazat, skryjte je, aby se již nezobrazovaly na časové ose vašeho profilu. Vybrat Skrýt příspěvky na Facebook.com nebo klepněte na Skrýt z časové osy v aplikaci. Chcete-li tyto příspěvky odkrýt, přejděte do protokolu aktivit ve svém profilu a vyberte možnost Skryto z časové linie tab.

    The

Jak spravovat své příspěvky v aplikaci Facebook

V části Spravovat v nastavení Facebooku můžete smazat, archivovat nebo obnovit obsah. Tato funkce je v současné době pouze k dispozici v mobilní aplikaci Facebook.

  1. Vybrat Jídelní lístek ikonu v pravém dolním rohu obrazovky.

  2. Vybrat Podívejte se na svůj profil v horní části další obrazovky.

  3. Vybrat Více reprezentované třemi tečkami (...) pod vaším profilovým obrázkem.

    Nabídka Více na facebookovém profilu
  4. V seznamu Nastavení profilu vyberte Protokol činnosti .

  5. V horní části protokolu aktivit vyberte Spravujte své příspěvky .

    Nadpisy Protokol aktivit a Spravujte své příspěvky v nastavení Facebooku
  6. Zobrazí se seznam vašich příspěvků.

    V horní části protokolu aktivit vyberte Filtry a v případě potřeby vyberte filtr, například Kategorie nebo Datum.

  7. Vybrat zaškrtávací políčko vedle jakéhokoli obsahu, který chcete archivovat.

    Archivovaný obsah můžete kdykoli obnovit výběrem Archiv v protokolu aktivit, výběrem obsahu a výběrem Obnovit . Pokud však obsah přesunete do koše, Facebook jej po 30 dnech trvale smaže.

  8. Vybrat Archiv . Případně vyberte Odpadky pro smazání obsahu.

    Zaškrtávací políčko výběru a tlačítka Archivovat na Facebooku

Nelze smazat některé příspěvky?

Můžete si všimnout, že když se pokusíte smazat některé příspěvky, možnost odstranění je zašedlá a můžete vybrat pouze možnost skrýt. K tomu může dojít u konkrétních příspěvků, jako jsou aktualizace profilového obrázku, příspěvky, které jste nevytvořili vy, nebo příspěvky s určitým nastavením ochrany osobních údajů.

U příspěvků, které nemůžete smazat pomocí možnosti spravovat příspěvky, můžete smazat tyto příspěvky jednotlivě . Najděte příspěvky na své časové ose, vyberte tři tečky v pravém horním rohu jednotlivého příspěvku a vyberte Vymazat .

Zvažte omezení svých minulých příspěvků v nastavení, takže předchozí příspěvky, které jste sdíleli s přáteli přátel nebo veřejností, se změní tak, aby byly sdíleny pouze s vašimi přáteli. Na Facebook.com vyberte šipku dolů a poté vyberte Nastavení > Soukromí > Omezit minulé příspěvky . Vybrat Omezit minulé příspěvky potvrdit. Zdá se, že toto nastavení není v mobilní aplikaci dostupné.

jak stáhnout všechny vaše instagramové fotografie
Jak smazat přihlášení k aktivitě na Facebooku FAQ
  • Jak smažete svůj účet na Facebooku?

    Chcete-li trvale smazat svůj účet Facebook, vyberte možnost trojúhelník v horní části Facebooku a vyberte Nastavení a soukromí > Nastavení > Vaše informace na Facebooku . Vybrat Pohled vedle položky Deaktivace a odstranění. Vybrat Smazat můj účet > Pokračujte na Smazání účtu > zadejteFacebook heslo> Pokračovat > Smazat účet .

  • Jak si změníte jméno na Facebooku?

    Chcete-li změnit své jméno na Facebooku, vyberte možnost trojúhelník v horní části Facebooku a vyberte Nastavení a soukromí > Nastavení > název > provést změny > Zkontrolovat změnu > Uložit změny .

  • Jak zrušit přátelství s někým na Facebooku?

    Chcete-li někoho zrušit na Facebooku , přejděte na jeho profil a vyberte Přátelé ikona nahoře. Poté vyberte Nepřítel . Uživatel nebude upozorněn, když ho zrušíte z přátel.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.