Hlavní Iphone A Ios Jak odstranit textové skupiny na iPhone

Jak odstranit textové skupiny na iPhone



Co vědět

  • Chcete-li odstranit textovou skupinu na iPhone, přejeďte po skupinové zprávě doleva a klepněte na Vymazat .
  • Klepněte na ikony profilu nebo na i ikonu v horní části skupinové zprávy a potom klepněte na Opustit tuto konverzaci a potvrďte, že chcete odejít.
  • Pokud někdo ve vaší skupině používá Android, můžete konverzaci smazat, ale znovu se objeví, až dorazí další zprávy.

Tento článek obsahuje pokyny, jak opustit textovou skupinu, ztlumit oznámení v textové skupině a trvale odstranit skupinový chat.

má pluto tv místní kanály

Jak smažu textovou skupinu?

Textové skupiny jsou textové zprávy sdílené se třemi nebo více lidmi. Textovou skupinu můžete iniciovat vy nebo někdo jiný. Pokud jste součástí textové skupiny, které se již nechcete účastnit, můžete textovou skupinu smazat a odebrat se tak z konverzace. Udělat to:

  • V systému iOS 12 a novějším klepněte na ikony profilu v horní části vlákna zpráv a potom klepněte na Opustit tuto konverzaci .
  • V systému iOS 11 a starším klepněte na i ikonu v horní části vlákna zpráv a potom klepněte na Opustit tuto konverzaci .

Jakmile konverzaci opustíte, nebudete již dostávat upozornění ze skupinového textu, pokud někdo ve skupině není uživatelem Androidu. V takovém případě se textová skupina vrátí, když někdo ze skupiny odešle zprávu.

Pokud ano, možná budete chtít zastavit oznámení ze skupiny. Chcete-li to provést, otevřete vlákno zpráv a klepněte na ikony profilu nebo na i ikona v horní části vlákna zprávy. (Záleží na verzi systému iOS, kterou máte.) Poté přepněte Skrýt upozornění Zapnuto (tlačítko je zelené, když je zapnuto, a šedé, když je vypnuto). Již nebudete dostávat upozornění na zprávy v této skupině.

Snímky obrazovky ukazují, jak skrýt upozornění ze skupinové textové zprávy.

Jak se zbavím nedávných textových skupin na iPhone?

Existuje další způsob, jak se zbavit textových skupin na vašem iPhone. Najděte skupinovou zprávu v seznamu textových zpráv a potom po ní přejeďte prstem doleva a klepněte na Vymazat . Tato metoda odstraní skupinu za vás, ale ponechá ji aktivní pro ostatní lidi.

Snímky obrazovky ukazující, jak odstranit skupinovou zprávu na iPhone.

Odebere vás to z aktuální konverzace probíhající ve skupině. Pokud je však ve skupině uživatel Androidu, když přijde další zpráva, budete přivedeni zpět do konverzace. Pomocí výše uvedených pokynů můžete ztišit oznámení pro skupinu.

Také pokud lidé ve skupině, kterou jste odstranili, zahájí nové textové vlákno a přidají vás do něj, budete tyto zprávy dostávat. Abyste je přestali dostávat, budete muset tyto kroky provést znovu.

Jak trvale smažete skupinový chat?

Chcete-li trvale odstranit skupinový chat, můžete stejným přejetím prstem doleva a klepnutím Vymazat akce k odstranění všech zpráv v konverzaci. Ujistěte se, že jste si uložili všechny sdílené obrázky nebo videa z chatu, než jej smažete, protože jakmile bude pryč, nemůžete je získat zpět.

co je třeba vědět o osudu 2
FAQ
  • Jak vytvořím textové skupiny na iPhone?

    Otevřete skupinový text na iPhonu Zprávy a klepání Komponovat > Přidat (ikona plus) > a hledání kontaktů, které chcete přidat do textu skupiny. Poté napište zprávu a stiskněte Poslat .

  • Jak pojmenuji textové skupiny na svém iPhone?

    Na pojmenujte svou textovou skupinu na iPhonu otevřete text skupiny > klepněte na ikony v horní části konverzace > a vyberte Změňte jméno a fotografii . Zadejte nové jméno > pokud chcete, přiřaďte každému účastníkovi novou fotografii > a vyberte Hotovo až skončíte. Pokud nevidíte možnost změny názvu, je to proto, že ne každý v textové skupině má zařízení Apple.

  • Jak odstraním skupiny z textových zpráv na Androidu?

    Pokud chceš zanechat skupinový text na Androidu musíte někoho požádat, aby vás odstranil. Konverzaci však můžete ztlumit nebo odstranit, abyste přestali dostávat oznámení. Vyberte tři svislé tečky v pravé horní části konverzace a klepněte na Oznámení zvonek pro ztišení upozornění nebo si vyberte Vymazat .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.