Hlavní Chytré Telefony Může mít skupina na GroupMe dva vlastníky?

Může mít skupina na GroupMe dva vlastníky?



Správa více než jedné skupiny na GroupMe může být časově náročná pro jednoho správce. Ale co kdyby byli dva? Tímto způsobem si budete moci rozdělit povinnosti a dokonce zvládnete přijít se spoustou úžasného obsahu.

Může mít skupina na GroupMe dva vlastníky?

V tomto článku se dozvíte vše, co by měl vlastník skupiny vědět o tomto úžasném instant messengeru.

Vlastníci skupiny

Když vytvoříte skupinu GroupMe, automaticky se stanete jejím vlastníkem. Bohužel vždy může existovat pouze jeden vlastník. Máte však možnost učinit jiného člena vlastníkem nebo převést vlastnictví, pokud chcete.

Chcete-li změnit vlastníka, postupujte takto:

  1. Otevřete aplikaci a přihlaste se ke svému účtu;
  2. Zkontrolujte, zda je nový vlastník členem nebo ne. Pokud nejsou, přidejte je do skupiny;
  3. Vyberte skupinu a klikněte na seznam členů.
  4. Vyberte nového vlastníka a vyberte Vytvořit vlastníka.

Dalším způsobem, jak to udělat, je vybrat skupinu, kliknout na Nastavení, přejít na možnost Změnit vlastníka a vybrat nového vlastníka.

Převod vlastnictví:

  1. Otevřete aplikaci a klikněte na avatar skupiny;
  2. Zvolte Nastavení a poté klikněte na Změnit vlastníka;
  3. Vyberte nového vlastníka a potvrďte kliknutím na Ano.

Poznámka: Mějte na paměti, že byste měli být velmi opatrní, protože tuto akci nelze vrátit zpět.

Skupina GroupMe má dva vlastníky

Co může správce udělat?

Vlastník, tj. Správce skupiny, má k dispozici řadu možností. Může přidávat nové členy nebo odebírat a blokovat stávající členy. Mohou ovládat členy, kteří skupinu v určitém okamžiku opustili. Rovněž mají možnost klonovat skupinu.

jak smazat záložky na chromu

Přidávání nebo odebírání členů

Postup přidání nového člena do skupiny:

  1. Otevřete chat, klepněte na avatara skupiny a poté vyberte Členové.
  2. Klikněte na ikonu + nebo zvolte Přidat členy.
  3. Zadejte jméno, číslo nebo e-mail osoby, kterou chcete přidat.
  4. Nakonec vyberte jméno osoby a klepněte na ikonu Zaškrtnutí.

Dalším způsobem, jak přidat člena, je poslat uživateli odkaz na sdílení. Kliknutím na něj se budou moci ke skupině připojit.

Chcete-li člena odebrat, postupujte takto:

  1. Vyberte avatara skupiny, kterou chcete upravit, a klikněte na Členové.
  2. Klikněte na nežádoucí osobu,
  3. Zvolte Odebrat z (název skupiny). Pokud chcete odstranit několik členů, najděte ikonu tří teček a klikněte na Odebrat členy.
  4. Nakonec vyberte lidi, které chcete smazat, a klikněte na Odebrat.

Smazaní uživatelé se budou moci ke skupině znovu připojit, pouze pokud je některý ze stávajících členů pozve.

jak získat více run v lol

Správa bývalých členů

Členové odebraní správcem skupiny se do skupiny znovu připojit nemohou. Ti, kteří se rozhodli odejít sami, se však mohou znovu připojit kdykoli chtějí. Jak již bylo zmíněno, správci skupin mají pravomoc ovládat bývalé členy, tj. Blokovat je nebo odblokovat. Zde je postup:

  1. Otevřete skupinový zásobník.
  2. Hledejte bývalé členy,
  3. Vyberte kartu Bývalý.
  4. Najít členy, kteří opustili nabídku
  5. Vyberte Blokovat pro všechny bývalé členy, u kterých se nechcete znovu připojit ke skupině.

Chcete-li odblokovat členy, vyhledejte seznam Zakázaných členů. Vyberte ty, které chcete ve skupině zpět, a klepněte na Odblokovat.

Klonování skupiny

Pokud někdy potřebujete novou skupinu, ale chcete členy ze stávající, nabízí vám GroupMe příležitost klonovat skupinu. Postup je docela jednoduchý. Pro iOS a Android:

  1. Otevřete Chaty a najděte skupinu, kterou chcete klonovat.
  2. Klepněte na avatara skupiny a vyberte Nastavení.
  3. Vyberte skupinu klonů.
  4. Pojmenujte novou skupinu a vyberte její avatar. Členové budou přidáni automaticky. Pokud chcete přidat nové, stačí zadat jejich číslo, jméno nebo e-mail nebo je jednoduše najít v kontaktech.
  5. Dokončete klepnutím na Hotovo nebo na ikonu Zaškrtnutí.

Pokud používáte webovou verzi:

  1. Nejprve se přihlaste ke svému účtu GroupMe.
  2. Najděte chaty a vyberte skupinu, kterou se chystáte klonovat.
  3. Vyberte skupinového avatara a poté klikněte na Nastavení.
  4. V nabídce najděte a vyberte Klonovat skupinu. Stejně jako u verze aplikace budou členové přidáni okamžitě.
  5. Nakonec vyberte Přidat členy na konci okna a dokončete vytváření skupiny.

GroupMe Group Two Owners

Dva mnoho majitelů!

Pokud se někdy ocitnete ohromeni počtem skupin GroupMe, které spravujete, nesmažte je. Ostatním členům bude jistě líto, že ztratili veškerý obsah, který už nějakou dobu sdílejí. Místo toho najděte správného kandidáta, který by mohl skupinu spravovat a převést na ně vlastnictví. Tímto způsobem budete mít více času pro sebe a ostatní budou mít stále svoji oblíbenou skupinu.

Kolik skupin GroupMe spravujete? Zkusili jste někdy změnit vlastnictví ve skupině? Dejte nám vědět v sekci komentáře níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.