Hlavní Windows 10 Váš telefon vás upozorní při zavírání více oken

Váš telefon vás upozorní při zavírání více oken



Zanechte odpověď

Společnost Microsoft tvrdě pracuje na integrované aplikaci Telefon a pravidelně přidává funkce, které uživatelům pomohou většinu aplikace využít. Ještě jedna změna je na cestě k uživatelům aplikace. Brzy se zobrazí potvrzení, když se uživatel pokusí zavřít více oken aplikací.

Reklama

Windows 10 je dodáván se speciální aplikací Váš telefon, která umožňuje spárování smartphonu se systémem Android nebo iOS se stolním počítačem a procházení dat z telefonu v počítači.

Váš telefon byl poprvé představen během buildu 2018. Tato aplikace má uživatelům umožnit synchronizaci smartphonů se systémem Android nebo iOS se systémem Windows 10. Aplikace umožňuje synchronizaci zpráv, fotografií a oznámení se zařízením se systémem Windows 10, např. prohlížet a upravovat fotografie uložené ve smartphonu přímo v počítači.

jak poslat autodestrukční textovou zprávu

Váš telefon 1

Od svého prvního uvedení aplikace získala spoustu nových funkce a vylepšení . Aplikace podporuje zařízení Dual SIM . Navíc k indikátor stavu baterie , a vložené odpovědi , aplikace je schopna poskytnout the obrázek na pozadí vašeho smartphonu . Umožňuje také propojení více telefonů s jedním PC . Poslední verze aplikace Telefon zobrazují a oznámení přípitek pro zprávu přijatou na spárovaný telefon Android.

Poznámka: Některé funkce aplikace Váš telefon jsou pro uživatele skryté, ale můžete je odblokovat. Překontrolovat Vynutit aktivaci tajných skrytých funkcí aplikace Telefon v systému Windows 10 .

Dříve Microsoft oznámil možnost spouštět více aplikací pro Android v relaci Windows 10 a schopnost změnit velikost jejich oken .

Počínaje aplikací „Váš telefon“ v1.20111.105.0 byla přidána nová možnost s názvem „Více oken“. Když je tato možnost povolena, aplikace bude varovat uživatele před zavřením více oken.

Vaše aplikace pro telefon Zavřít více Windows2

Co to dělá

Je užitečné, když používáte více oken aplikací pro Android, kromě primárního okna aplikace Váš telefon. V tomto případě, pokud zavřete primární okno aplikace Váš telefon pomocí Více Windows zakázáno , automaticky zavře všechna okna v aplikaci Telefon.

jak jít přímo do hlasové schránky, když někomu voláte

Li Více oken je povoleno , uvidíte následující dialogové okno:

Vaše aplikace pro telefon Zavřít různé Windows1

Stále máte otevřená další okna. Zavřením aplikace zavřete všechna přidružená okna, která jste otevřeli.

Díky tomuto varování mohou uživatelé před zavřením aplikace Váš telefon zkontrolovat všechna přidružená okna. Toto varování můžete také vypnout zaškrtnutím políčka Nepožadovat znovu.

Ve výchozím nastavení je v aplikaci Váš telefon povolena možnost Více systémů Windows. Můžete jej však vypnout a zapnout v části Nastavení> Personalizace> Povolit více Windows.

Díky geekermag .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.