Hlavní Windows 10 Aplikace Windows 10 Photos ztrácí schopnost synchronizovat video na OneDrive

Aplikace Windows 10 Photos ztrácí schopnost synchronizovat video na OneDrive



Zanechte odpověď

Windows 10 je dodáván s aplikací Fotky, která nahradila Windows Photo Viewer a Photo Gallery. Jeho dlaždice je připnuta do nabídky Start. Dodává se s úzkou integrací s vlastním cloudovým řešením společnosti Microsoft, OneDrive. Nové oznámení odhaluje, že funkce, která synchronizuje probíhající videoprojekty na OneDrive, se z editoru videa v aplikaci Windows 10 Photos odstraňuje.

Reklama

Integrovaná aplikace Fotografie umožňuje prohlížení obrázků a provádění základních úprav. Jeho dlaždice je připnuta do nabídky Start. Aplikace je také přidružena k většině formátů obrazových souborů po vybalení z krabice. Photos nabízí velmi základní funkce pro prohlížení obrázků z místní jednotky uživatele nebo z cloudového úložiště OneDrive.

Poznámka: Zainteresovaní uživatelé mohou obnovit klasickou desktopovou aplikaci, Windows Photo Viewer .

Aplikace Fotografie je ve výchozím nastavení součástí systému Windows 10. Automaticky přijímá aktualizace. Pokud máte odstranil to nebo jej chcete upgradovat ručně, přejděte na tato stránka v Microsoft Storu.

Doba působení fotografií ve Windows 10

Aplikace Fotografie je dodávána se sadou 3D efektů. Tato funkce má uživatelům umožnit přidávat 3D objekty a používat na ně pokročilé efekty. Vidět

Přidejte 3D efekty do obrázků pomocí fotografií ve Windows 10

Když uložíte obrázek s 3D efekty, aplikace Fotografie zapíše vaši práci do video souboru. Používá vaši grafickou kartu (GPU) pro hardwarově akcelerované kódování videa.

Odebrání možnosti synchronizace probíhajících videí na OneDrive je plánováno na 10. ledna 2020.

Metadata pro všechny videoprojekty, které se synchronizují na OneDrive, budou odstraněny. Metadata zahrnují věci jako pořadí fotografií a videoklipů, časování hudby a text na titulních kartách pro daný videoprojekt. Tato změna nebude mít vliv na žádné vaše skutečné fotografie, videoklipy ani cokoli jiného, ​​co jste uložili na svůj osobní OneDrive. Pokud provádíte synchronizaci na OneDrive, ale pracujete pouze na svých videoprojektech z jednoho zařízení, nemusíte dělat nic. Všechna vaše metadata videa se automaticky místně ukládají do vašeho zařízení prostřednictvím aplikace Fotky.

Společnost Microsoft doporučuje uložit všechny vaše soubory lokálně. Nejjednodušší způsob, jak uložit všechny nejnovější verze všech vašich video projektů, které jste synchronizovali na OneDrive, je vybrat Vypněte synchronizaci pro všechny projekty ve zprávě aplikace, kterou uvidíte na hlavní stránce editoru videa. Tato zpráva se zobrazí, pouze pokud skutečně synchronizujete projekty:

Synchronizace videoprojektů na OneDrive bude ukončena 10. ledna 2020. Doporučujeme nyní vypnout synchronizaci, abyste měli na tomto počítači nejnovější verzi.

jak zobrazit zrcadlo na firesticku

Další možností je otevřít každý videoprojekt po jednom. Pokud je projekt synchronizován na OneDrive, zobrazí se tato zpráva - vyberte Vypnout synchronizaci hned a nejnovější verze tohoto projektu se uloží do vašeho zařízení. Tuto zprávu uvidíte znovu, pouze pokud aktuálně synchronizujete projekt s OneDrive.

Přes Windows nejnovější .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.