Hlavní Yahoo! Pošta Proč vás Yahoo Mail nenechává přihlášené

Proč vás Yahoo Mail nenechává přihlášené



I když se rozhodnete zůstat přihlášeni, když se přihlašujete k Yahoo, Yahoo vás stále může vyzvat k přihlášení při každé kontrole vaší Yahoo Mail. Pokud tomu tak je, pak prohlížeč neukládá přihlašovací soubory cookie , což jsou kousky dat, díky nimž Yahoo pozná, že jste vracející se návštěvník. Chcete-li zůstat přihlášeni ke svému účtu Yahoo Mail, proveďte určité úpravy v nastavení zabezpečení prohlížeče.

Informace v tomto článku platí obecně pro používání Yahoo Mail na jakémkoli zařízení s jakýmkoli prohlížečem.

Když se musíte přihlásit k Yahoo Mail

Soubor cookie, který prohlížeč uloží, když navštívíte Yahoo Mail, se vztahuje pouze na prohlížeč a zařízení, které jste používali v době své návštěvy. Dokud navštívíte přihlašovací stránku se stejným zařízením a prohlížečem, neměli byste se muset znovu přihlašovat. Pokud se však přihlásíte pomocí jiného zařízení nebo prohlížeče, Yahoo přihlašovací cookie nenajde, takže budete muset zadat své uživatelské jméno a heslo.

Pokud používáte stejné zařízení a prohlížeč, ale budete vyzváni k přihlášení, byl soubor cookie v prohlížeči, který se automaticky přihlašuje k poště Yahoo, smazán.

Jak zůstat přihlášeni k Yahoo Mail

Několika způsoby můžete zabránit tomu, aby váš počítač smazal soubory cookie prohlížeče, včetně těch pro vaše přihlašovací údaje Yahoo Mail.

Vyberte možnost Zůstat přihlášen

Když se přihlásíte do Yahoo Mail, vyberte Zůstat přihlášen zaškrtávací políčko.

Zaškrtávací políčko Zůstat přihlášen v Yahoo Mail

Lifewire

přidejte pole formuláře do formátu PDF bez aplikace Acrobat

Neodhlašujte se

Nevybírejte Odhlásit se v poli, které se zobrazí, když vyberete své jméno v horní části jakékoli stránky Yahoo.

Tlačítko odhlášení v Yahoo Mail

Lifewire

Nemazat soubory cookie

Nevymazávejte soubory cookie prohlížeče ručně. Zkontrolujte také nastavení prohlížeče, abyste se ujistili, že není nastaveno odstranění souborů cookie při zavření okna prohlížeče. Pokud spouštíte rozšíření prohlížeče a antispyware, který automaticky vymaže historii prohlížeče, deaktivujte je nebo udělejte výjimku pro doménu yahoo.com.

Nepoužívejte anonymní prohlížení

Používání funkce soukromého prohlížení prohlížeče zabraňuje ukládání cookies; tímto způsobem prohlížeč nesleduje vaši internetovou historii – ale při každé návštěvě se budete muset přihlásit k Yahoo Mail. Časté používání této funkce může vysvětlit, proč se vaše přihlašovací údaje neukládají. Pokud se nechcete přihlašovat do Yahoo Mail při každé návštěvě, nepoužívejte soukromé prohlížení.

Různé prohlížeče mají pro funkci soukromého prohlížení různé názvy:

  • Google Chrome: Režim inkognito .
  • Edge: Procházení InPrivate .
  • Mozilla Firefox: Soukromé prohlížení .
  • Safari: Soukromé prohlížení .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.