Co vědět
- Nápověda 1: Zkontrolujte, zda nevidíte pouze jejich veřejné příspěvky označené ikonou zeměkoule. Osobní příspěvky mají malou ikonu se dvěma lidmi.
- Nápověda 2: Vyhledejte jejich jméno ve svém seznamu přátel. Na jejich profilu, pokud vidíte Přidat přítele možnost, momentálně nejste přátelé.
- Tip: Pokud si myslíte, že se s vámi nepřátelili náhodou, pošlete novou žádost o přátelství. Pokud to nefunguje, pokračujte a respektujte rozhodnutí.
Tento článek vysvětluje, jak zjistit, zda se s vámi někdo zbavil přátel na Facebooku. Diskutujeme také o tom, co znamená zrušit přátelství, jaké jsou možné důvody pro zrušení přátelství a co dělat dál.
Zobrazení pouze veřejných příspěvků
Facebook vás neupozorní, pokud jste se zbavili přátel. Některé vodítka vám však mohou pomoci zjistit, zda už s někým na Facebooku nejste přátelé. Zaprvé, pokud vidíte pouze něčí veřejné příspěvky, je možné, že vás zbavil přátel.
Příspěvky na Facebooku mají dvě primární nastavení ochrany osobních údajů: Veřejné a Přátelé. Veřejné příspěvky mají malou ikonu zeměkoule. Veřejné příspěvky mohou číst přátelé na Facebooku, sledující a kdokoli, kdo se nachází na profilové stránce dané osoby na Facebooku.
Příspěvky přátel zobrazují malou ikonu dvou lidí. Tyto příspěvky mohou číst pouze lidé, kteří jsou oficiálními přáteli na Facebooku s tvůrcem.
jak jdeš žít na tiktoku
Pokud se vám dříve zobrazovaly všechny příspěvky od někoho, ale nyní se vám zobrazují pouze veřejné příspěvky, může to být známkou toho, že se s vámi zbavil přátel. To však není definitivní. Tato osoba možná v poslední době sdílí více veřejných příspěvků.
Prohledejte svůj seznam přátel na Facebooku
Chcete-li se ujistit, že je někdo stále přítelem na Facebooku, ručně zkontrolujte, zda není na vašem seznamu přátel na Facebooku .
-
Přejděte na stránku svého profilu na Facebook.com nebo v aplikaci Facebook.
-
Vybrat Přátelé pro zobrazení seznamu přátel na Facebooku.
-
Vyhledejte jméno osoby pomocí vyhledávacího pole. Vyhledejte jméno, které používají na Facebooku, pokud se liší od jejich oficiálního jména. Pokud se nezobrazují ve výsledcích vyhledávání, je možné, že vás zbavili přátel.
Zkontrolujte facebookový profil svého přítele
Přejděte na facebookový profil jednotlivce. Pokud nevidíte jejich profil, možná si smazali svůj účet na Facebooku. Pokud vidíte jejich profil a Přidat přítele tlačítko je viditelné, momentálně nejste přáteli. Pokud máte podezření, že to byla náhoda, pošlete novou žádost o přátelství.
Pochopení Unfriending a Blocking
Když zrušíte přátelství s osobou, Facebook ji odebere ze seznamu vašich přátel. Přátelský vztah na Facebooku můžete obnovit kdykoli, když jedna osoba odešle novou žádost o přátelství a druhá ji přijme.
Zablokování někoho na Facebooku je drastická akce. Když někoho zablokujete, nebude vám moci posílat zprávy, zobrazovat vaše veřejné příspěvky ani zobrazovat vaši profilovou stránku. Nemohou vám také poslat novou žádost o přátelství.
Pokud máte podezření, že jste se zbavili přátel, a nemůžete najít stránku profilu dané osoby na Facebooku, tato osoba vás možná zablokovala.
Proč se uživatelé s lidmi spřátelí?
Existuje mnoho důvodů, proč uživatelé někoho na Facebooku zruší přátelství. Zde je několik běžných příkladů:
Co dělat poté, co se ztratíte na Facebooku
Pokud máte podezření, že se s vámi některý uživatel nechtěně zbavil přátel, pošlete mu novou žádost o přátelství. Pokud to nefunguje, nebo pokud víte, proč se s vámi daná osoba spřátelila, je nejlepší jít dál a respektovat rozhodnutí dané osoby.
Windows 10 odebrat kontaktní podporu
Orientace v online vztazích může být složitá a emoce mohou být vysoké, pokud jde o témata, jako je politika nebo světové události. Pokoušet se komunikovat s někým, kdo vás po neshodě spřátelil, je přinejlepším nemoudré. V nejhorším případě mohou být DM a e-maily interpretovány jako online obtěžování, i když má odesílatel dobré úmysly. Dejte situaci čas a prostor a může se vyřešit přirozeně.
Zajímavé Články
Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.

Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty

Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval

Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.

Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic

