Hlavní Sítě Co se stane, když se vám náhodou příspěvek na Instagramu líbí a pak se vám nelíbí?

Co se stane, když se vám náhodou příspěvek na Instagramu líbí a pak se vám nelíbí?



Je velmi snadné omylem označit něčí příspěvek na Instagramu. Ať už na příspěvek omylem dvakrát klepnete nebo klepnete na srdíčko pod ním, Instagram jim téměř okamžitě pošle upozornění. Pokud byste však dali lajk a poté na rozdíl od příspěvku na Instagramu, obdrželi by oznámení?

Co se stane, když se vám náhodou příspěvek na Instagramu líbí a pak se vám nelíbí?

V tomto článku budeme diskutovat o tom, co se stane, když se vám náhodně líbí příspěvek na Instagramu, který se vám pak nelíbí. Navíc vám dáme pár tipů, jak tomu zabránit.

Vidí někdo, zda se vám příspěvek na Instagramu líbí a ne?

Pravděpodobně lze s jistotou říci, že každý, kdo má účet na Instagramu, alespoň jednou náhodou lajkoval něčí příspěvek. Je to proto, že je to neuvěřitelně snadné: stačí na to klepnout. K náhodným lajkům obvykle dochází, když procházíte kanálem nebo když chcete fotku přiblížit. Chcete-li příspěvek na Instagramu označit jako To se mi líbí nebo jej označit jako srdce, stačí na něj dvakrát klepnout nebo klepnout na srdíčko pod příspěvkem a osoba, která příspěvek vytvořila, bude okamžitě informována.

Na základě našich testů, pokud chcete, okamžitě na rozdíl od něčího příspěvku upozornění zmizí. Ale co když se daná osoba aktivně dívá na svá oznámení, když přečtete její příspěvek? Naštěstí je v oznámení nějaké zpoždění. Je tedy pravděpodobné, že se druhý uživatel nikdy nedozví, že se vám jeho příspěvek líbil, pokud mu okamžitě dáte like.

nabídka Start neotevírá Windows 10

Jediný způsob, jak někdo uvidí vaše náhodné lajky, je, že během vaší nehody obnovil svá oznámení. Poté se zobrazí oznámení. Když svá oznámení znovu obnoví, lajky se již nebudou zobrazovat.

V podstatě vše závisí na načasování, a to je důvod, proč: Pokud se vám líbí něčí příspěvek na Instagramu, obdrží upozornění. Nicméně v okamžiku, kdy příspěvku dáte like, upozornění bude odstraněno. Pokud byl člověk, jehož příspěvek se vám náhodou líbil, právě v tu chvíli online, mohl vidět oznámení. Na druhou stranu, pokud v tu chvíli nebyli na svém telefonu, při příštím otevření Instagramu tam oznámení nebude.

Náhodné lajkování něčího příspěvku může být velmi trapné, zvláště pokud se jedná o příspěvek, který nahráli před třemi lety, nebo pokud jste původně neměli být na jeho profilu. Může to být považováno za znamení, že jste sledovali jejich profil.

minecraft jak vyléčit zombie vesničana

Naštěstí je stejně snadné odmítnout něčí příspěvek na Instagramu. Stačí znovu klepnout na tlačítko srdce, které je nyní červené. Mějte na paměti, že pokud dvakrát klepnete na stejný příspěvek na Instagramu, nebude se vám líbit.

Přirozeně, čím více času je mezi podobným a odlišným, tím větší je šance, že to uvidí. Pokud se vám například náhodou líbil něčí příspěvek na Instagramu, ale uvědomili jste si to až po pěti minutách, dáváte tomu druhému pětiminutové okno, aby si zkontroloval svá oznámení na Instagramu. Chcete-li zvýšit své šance, že vás nikdo nespatří, je nejlepší co nejdříve příspěvek lajkovat.

Tyto typy oznámení Instagramu se jinak nazývají oznámení push. Pokud má osoba, jejíž fotka se vám náhodou líbila, vypnutá oznámení push, jste v bezpečí. To také závisí na vašem štěstí. Účty, které mají tisíce sledujících a denně získávají stovky lajků a komentářů, mají obvykle vypnutá oznámení push, aby se zabránilo neustálému rozptylování. Uživatelé Instagramu s menším počtem sledujících je však mohou také vypnout, pokud se jim nelíbí dostávat upozornění.

Pokud vás zajímá, co by se stalo, kdyby se vám náhodně líbil něčí příspěvek na Instagramu dvakrát za sebou (nebo dokonce vícekrát) a pak by se mu to nepodobalo, mělo by to stejný výsledek.

se nepodařilo načíst knihovnu dxva2.dll

Další často kladené dotazy

Jak zabráním náhodným lajkům na Instagramu?

Kromě toho, že jste extrémně opatrní, neexistuje žádný definitivní způsob, jak zabránit náhodným lajkům na Instagramu. Pokud však chcete zobrazit něčí profil a ujistit se, že se vám něco náhodou nelíbí, můžete toho dosáhnout pomocí režimu Letadlo.

Buďte opatrní, když se díváte na něčí příspěvek na Instagramu

Náhodné označení něčího příspěvku na Instagramu může být velmi nepříjemné. Bez ohledu na to, kolik času uplyne mezi tím, že se vám příspěvek líbí a nelíbí se mi, vždy existuje malá možnost, že oznámení uvidí. Abyste tomu zabránili, můžete daného uživatele zablokovat, dočasně deaktivovat svůj účet nebo zapnout režim Letadlo, když chcete vidět jeho příspěvek.

Stalo se vám někdy, že se vám už někdy stalo, že jste omylem označili něčí příspěvek na Instagramu a následně jej nelajkovali? Co jsi dělal? Dejte nám vědět v sekci komentářů níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.