Hlavní Snapchat Co znamená přidání na vás z vyhledávání na Snapchatu?

Co znamená přidání na vás z vyhledávání na Snapchatu?



Do svého profilu můžete přidat nové přátele Snapchat mnoha způsoby. Někoho můžete přidat vyhledáním jeho uživatelského jména ve vyhledávacím panelu, přidáním uživatele ze seznamu kontaktů v telefonu, rychlou akcí nebo různými jinými metodami.

Aplikace Snapchat upozorní tyto uživatele, že jste je přidali, a také uvidí způsob, jakým jste je přidali.

Například můžete obdržet oznámení s přidáním vás z vyhledávání zobrazeného pod uživatelským jménem někoho, kdo vás právě přidal. Co ale toto oznámení znamená?

Tento článek vysvětlí, proč se toto oznámení zobrazuje, spolu s dalšími zprávami, které se mohou zobrazit pod uživatelskými jmény.

Co znamená přidání na vás z vyhledávání na Snapchatu?

Když dostanete oznámení Přidáno vás z vyhledávání, obvykle to znamená, že vás osoba přidala ručním hledáním vašeho jména ve vyhledávacím panelu.

Pokud jste ve svém účtu viděli své skutečné jméno spolu s uživatelským jménem, ​​znamená to, že někdo mohl vaše skutečné jméno zadat do vyhledávacího pole, než vás přidá. Jinak to znamená, že hledali vaše uživatelské jméno.

co vás přidalo z vyhledávání, znamená snapchat

Dalším způsobem, jak získat oznámení Přidáno z vyhledávání, je, když vás někdo přidá z návrhů Snapchatu.

Když ve svém profilu vstoupíte do nabídky Přidat přátele, aplikace navrhne nové přátele, které můžete přidat. Tyto návrhy najdete ve spodní části nabídky. Snapchat vám navrhne přidání uživatelů na základě společných přátel, vaší polohy, seznamu kontaktů atd.

Když vás někdo přidá prostřednictvím návrhů klepnutím na znaménko plus vedle vašeho uživatelského jména, obdržíte stejný Přidal vás z oznámení o hledání.

Jak přestat dostávat oznámení

Pokud chcete, aby vás Snapchat přestal upozorňovat na další uživatele, kteří vás přidávají, musíte upravit svá nastavení.

Chcete-li to provést, měli byste:

  1. Otevři tvůj Snapchat aplikace.
  2. Přihlásit se ke svému účtu.
  3. Klepněte na Nastavení . Je to ikona ozubeného kola v pravém horním rohu obrazovky.
  4. Jděte dolů, dokud neuvidíte Oznámení Jídelní lístek.
  5. Klepněte na Oznámení .
  6. Klepněte na Dostávat oznámení od .

snapchat vás přidal z vyhledávání

Nyní budete mít dvě možnosti: přijímat oznámení od všech nebo přijímat oznámení od přátel. Pokud zrušíte zaškrtnutí některého políčka, přestanete od této skupiny dostávat oznámení.

Chcete-li přestat dostávat oznámení o lidech, kteří si vás přidali, měli byste přepnout možnost Všichni a oznámení se zastaví.

Můžete je kdykoli zapnout provedením stejných kroků a opětovným zapnutím možnosti oznámení.

Další způsoby, jak přidat uživatele na Snapchat

Přidávání uživatelů pomocí vyhledávání není jediný způsob, jak získat nové přátelé na Snapchatu .

Zde je několik dalších způsobů, jak přidat lidi na Snapchat, což může vysvětlit některá další oznámení, která z aplikace dostanete.

Přidal si vás Snapcode

Když si vás někdo přidá pomocí Snapcode, znamená to, že váš Snapcode naskenoval pomocí svého telefonu. Pouze lidé, kterým osobně dáte svůj Snapcode, by vás měli mít možnost přidat pomocí této metody.

Snapcode je jedinečný vzor teček na žlutém pozadí za profilovým obrázkem každého uživatele. Uživatelé musí být blízko sebe, aby mohli skenovat své Snapcodes a navzájem se přidávat jako přátelé.

Chcete-li někoho přidat pomocí Snapcode, jednoduše přejděte do nabídky „Přidat přítele“ ve svém profilu Snapchat a klepněte na „Přidat pomocí Snapcode“. Přesuňte fotoaparát přes Snapcode, který chcete skenovat, a pak jen počkejte. Druhý uživatel obdrží oznámení, že jste ho přidali pomocí jeho Snapcode.

Přidal vás zmínkou

Pokud vás někdo zmíní ve svém snapu, ostatní uživatelé to uvidí klepnutím na nabídku „Lidé“ na pravé straně snapu. Poté vás mohou jediným klepnutím přidat do seznamu svých přátel.

Obdržíte oznámení, že si vás někdo přidal zmínkou a které se zobrazí pod jeho uživatelským jménem v seznamu vašich přátel.

Přidáno z Kontaktů

Pokud má uživatel vaše číslo v seznamu kontaktů v telefonu, může snadno najít váš Snapchat. Pokud si vás přidají pomocí svého seznamu kontaktů, aplikace zobrazí oznámení Přidáno od kontaktů pod jejich uživatelským jménem.

kde najít blokovaná čísla na iphone

Pokud jste někdy přemýšleli, co kterékoli z těchto oznámení znamená, doufejme, že tento článek některé věci vyřeší!

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.