Hlavní Windows 10 Po přihlášení ve Windows 10 vypněte automatické restartování aplikací

Po přihlášení ve Windows 10 vypněte automatické restartování aplikací



Jak vypnout nebo zapnout automatické restartování aplikací po přihlášení v systému Windows 10

Počínaje aktualizací Windows 10 Fall Creators Update je operační systém schopen automaticky znovu otevírat aplikace, které byly spuštěny před vypnutím nebo restartováním. Tato funkce byla mnoha uživateli považována za kontroverzní, takže Microsoft konečně přidal samostatnou možnost, která zabrání OS v opětovném spuštění aplikací.

Reklama

Pokud sledujete vývoj systému Windows 10 a články na tomto blogu, můžete být obeznámeni se všemi změnami provedenými v systému Windows 10. Jednou z nich byla schopnost znovu spustit všechny spuštěné aplikace po restartování OS, jakmile byly nainstalovány všechny aktualizace. . Začínání s Windows 10 build 17040 existovala možnost,Pomocí mých přihlašovacích údajů automaticky dokončím nastavení zařízení po aktualizaci nebo restartuv části Nastavení> Uživatelské účty> Možnosti přihlášení. Když bylo zakázáno, mělo to zastavit Windows 10 v automatickém restartování aplikací.

Tato možnost však byla špatně vysvětlena a zmátla mnoho uživatelů. Také to nefungovalo podle plánu. Když byla tato možnost zakázána, také to zabránilo OS v dokončení instalace aktualizací.

Nakonec Microsoft nyní rozdělil tuto jedinou možnost na dva různé přepínače. NavícPomocí mých přihlašovacích údajů automaticky dokončím nastavení zařízení po aktualizaci nebo restartu, Windows 10 obsahuje novou možnostAutomaticky ukládat mé restartovatelné aplikace, když se odhlásím, a restartovat je po přihlášení. Zde je návod, jak jej použít.

Chcete-li vypnout automatické restartování aplikací po přihlášení ve Windows 10,

  1. Otevři Nastavení aplikace .
  2. Přejděte na Účty -> Možnosti přihlášení.
  3. Vpravo přejděte naRestartujte aplikacesekce.
  4. Vypněte tuto možnostAutomaticky ukládat mé restartovatelné aplikace, když se odhlásím, a restartovat je po přihlášení.
  5. Tuto možnost lze kdykoli později znovu povolit.

Jsi hotov.

Případně můžete použít vylepšení registru k deaktivaci nebo povolení funkce „Automaticky restartovat aplikace po přihlášení“ v systému Windows 10. Postupujte následovně.

Vypněte automatické restartování aplikací po přihlášení pomocí vylepšení registru

  1. Otevři Aplikace Editor registru .
  2. Přejděte na následující klíč registru.
    HKEY_CURRENT_USER SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Winlogon
    Podívejte se, jak přejít na klíč registru jedním kliknutím .
  3. Vpravo upravte nebo vytvořte novou 32bitovou hodnotu DWORDRestartApps.
    Poznámka: I když jste se 64bitovým systémem Windows stále musíte vytvořit 32bitovou hodnotu DWORD.
    Chcete-li funkci deaktivovat, nastavte její hodnotová data na 0.
  4. Hodnota hodnoty 1 to umožní.

Chcete-li ušetřit čas, můžete si stáhnout tyto soubory registru připravené k použití:

Stáhněte si soubory registru

jak zveřejnit váš server svárů

A je to!

Pro referenci si přečtěte starší články týkající se daného tématu.

  • Zakažte automatické spouštění aplikací ve Windows 10
  • Jak se automaticky přihlásit po restartování systému Windows 10

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.