Hlavní Cvrlikání Instagram vám nyní umožňuje ztlumit lidi z vašeho zdroje a příběhů - zde je návod

Instagram vám nyní umožňuje ztlumit lidi z vašeho zdroje a příběhů - zde je návod



Viz související Jak ukládat fotografie z Instagramu

Po nedávném spuštění podobného nástroje na kartě Příběhy Instagram konečně přidává tolik potřebné tlačítko ztlumení, aby zastavil zobrazování příspěvků lidí ve vašem zdroji.

Instagram vám nyní umožňuje ztlumit lidi z vašeho zdroje a příběhů - zde

Nejprve si všiml vývojář Jane Manchun Wong v kódu aplikace Android Android se zdá, že tato funkce se nyní zavádí pro vybrané uživatele a podle Instagramu bude široce dostupná v příštích týdnech.

Samozřejmě, pokud se vám někomu opravdu nelíbí jeho příspěvky, můžete jej jednoduše přestat sledovat, zejména pokud je jeho účet veřejný, aniž byste ztratili schopnost sledovat jeho příspěvky. Pokud je však jejich účet soukromý a nechcete k němu úplně ztratit přístup, cestou je ignorování.

Je třeba poznamenat, že ztlumení příspěvků někoho, aby se nezobrazovaly ve vašem zdroji, mu nebrání v tom, aby vás mohl kontaktovat. Stále od nich uvidíte DM a budete dostávat oznámení, pokud vás označí na fotografii nebo komentáři. Pokud chcete někomu zabránit v přístupu k vašemu účtu, můžete jej zablokovat.

Níže jsme vysvětlili, jak ztlumit osobu na kartě Příběhy Instagramu, jak ji ztlumit z vašeho zdroje (když bude funkce široce dostupná) a jak někoho zablokovat.

img_2106

Ztlumit příběh Instagramu

  1. Otevřete Instagram.
  2. Přejeďte přes účty na kartě Příběh v horní části zdroje.
  3. Stiskněte a podržte profilový obrázek osoby, kterou chcete ztlumit.
  4. V zobrazené nabídce vyberte možnost Ztlumit příběh.

Musíte stisknout a podržet profilový obrázek na několik sekund. Pouhým stisknutím profilového obrázku se otevře Příběh dané osoby. Příběhy, které jste ztlumili, se i nadále objeví na konci karty Příběh, ale nebudou kolem nich obsahovat barevný prsten. Ztlumené příběhy se také nebudou automaticky přehrávat, když začnete sledovat kartu Příběhy

jak snímek obrazovky snapchat bez toho, aby věděli 2019

Chcete-li ztlumit příběh, který jste ztlumili, opakujte výše uvedené kroky a vyberte Přestat ignorovat.

Ignorujte někoho ze svého zdroje

  1. Pokud při procházení zdrojem zjistíte někoho, koho chcete ztlumit, stiskněte tlačítko nabídky (tři tečky) napravo od jeho uživatelského jména.
  2. Kromě stávající možnosti Nahlásit a Zrušit sledování se nyní zobrazí tlačítko Ztlumit.
  3. Stiskněte Ztlumit a vyberte, zda chcete ztlumit příspěvky daného uživatele nebo jeho příspěvky a Příběhy


Blokovat někoho

  1. Stiskněte tlačítko nabídky (tři tečky) vedle uživatelského jména osoby ve vašem zdroji nebo prostřednictvím jejího profilu.
  2. Vyberte možnost Blokovat. Z této nabídky také můžete uživatele přestat sledovat.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.