Co vědět
- Nahrajte fotografie na Disk Google klepnutím na + symbol > nahrát > Fotografie a videa > klepněte na každou fotografii .
- Automaticky zálohujte všechny své fotky pomocí Fotek Google.
- Při zálohování všech fotek zvažte přechod na placený tarif Disku Google, abyste získali více úložného prostoru.
Tento článek ukazuje, jak nahrát fotografie na Disk Google z vašeho iPhone.
Jak mohu hromadně nahrát fotografie na Disk Google z mého iPhone?
Přesouvání fotek z iPhonu na Disk Google vyžaduje, abyste měli na iPhonu nainstalovanou aplikaci Disk Google a měli nastavený účet Google. Odtud je to poměrně jednoduchý proces. Zde je to, co dělat.
Před nahráním více souborů se nezapomeňte připojit k síti Wi-Fi, protože při používání mobilních dat to může být pomalejší a časově náročnější.
jak ohýbat text v paint.net
-
Na iPhonu otevřete aplikaci Disk Google.
-
Klepněte na vícebarevné + symbol.
-
Klepněte nahrát .
-
Klepněte Fotografie a videa .
-
Klepněte Povolit přístup ke všem fotkám.
-
Procházejte svá alba iPhone a najděte fotografie, které chcete nahrát na Disk Google.
-
Chcete-li nahrát více fotografií najednou, klepněte na každou z nich.
-
Klepněte nahrát .
-
Fotografie budou nyní nahrány na váš účet Disku Google.
Jak mohu automaticky synchronizovat fotografie z iPhone na Disk Google?
Chcete-li, aby se všechny vaše fotky z iPhonu automaticky přesunuly na váš účet Disku Google, musíte použít aplikaci Fotky Google pro iOS. Zde je návod, jak jej nastavit.
Obecně platí, že při prvním použití Fotky Google automaticky zálohují všechny vaše fotografie, ale pokud se tak nestane, postupujte takto.
-
Otevřete Fotky Google.
-
Klepněte na svůj profilový obrázek.
-
Klepněte nastavení Fotek Google.
-
Klepněte Zálohování a synchronizace.
-
Zapněte možnost Zálohování a synchronizace.
-
Vaše fotografie budou nyní nahrány na Disk Google. To může nějakou dobu trvat v závislosti na tom, kolik fotek máte na svém iPhonu.
Mohu nahrát všechny své fotografie na Disk Google?
Ano, ale před tím je třeba zvážit několik věcí.
- Jak zálohuji svůj iPhone na Disk Google?
Chcete-li zálohovat své fotky, kontakty a kalendáře, otevřete aplikaci Disk Google a přejděte na Jídelní lístek > Nastavení > Záloha > Spusťte zálohování . Při příštím zálohování zařízení uloží pouze nové fotografie a přepíše vaše staré kontakty a kalendáře.
- Jak nastavím a budu používat Disk Google na svém Macu?
Na používat Disk Google na počítači Mac , stáhněte si aplikaci Disk Google pro Mac a dokončete proces nastavení. Umístěte soubory do složky Disku Google, abyste k nim měli přístup z ostatních zařízení.
- Jak smažu soubory z Disku Google na iPhonu?
V aplikaci Disk Google stiskněte a podržte soubor, který chcete smazat. Klepněte na jakékoli další soubory, které chcete vybrat, a potom klepněte na Odpadky ikona.
- Jak mohu tisknout ze svého Disku Google na iPhone?
Otevřete soubor, který chcete vytisknout, v aplikaci Dokumenty, Tabulky nebo Prezentace Google. Klepněte na tři tečky > Sdílejte a exportujte > Tisk .
FAQ
Zajímavé Články
Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.

Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty

Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?

Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval

Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.

Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic

