Hlavní Tik Tak Jak někoho odblokovat na TikTok

Jak někoho odblokovat na TikTok



Co vědět

  • Klepněte Odblokovat na profilu osoby, abyste ji odblokovali.
  • Chcete-li zobrazit všechny, které jste zablokovali: Profil > Jídelní lístek > Nastavení a soukromí > Soukromí > Blokované účty .

Tento článek popisuje různé způsoby, jak můžete někoho odblokovat a zablokovat v aplikaci TikTok. Podíváme se také na to, co blokování někoho skutečně dělá.

Jak někoho odblokovat na TikTok

Jedním ze způsobů, jak někoho odblokovat, abyste se mohli znovu spojit a vidět videa, která zveřejnil, je navštívit jeho profil a klepnout na Odblokovat .

  1. Použijte funkci vyhledávání v horní části Domov nebo Přátelé kartu a vyhledejte a vyberte osobu, kterou jste zablokovali. Měli byste vidět a Zablokováno vámi zprávu pod svým uživatelským jménem.

    Zapomněli jste jejich uživatelské jméno? Chcete-li vytáhnout seznam blokovaných položek, postupujte podle následujících kroků.

  2. Klepněte Odblokovat .

  3. Klepněte Odblokovat znovu z vyskakovací nabídky.

    Lupa, vyhledávací pole a tlačítko Odblokovat v TikTok

Jak najdu svůj seznam blokovaných na TikTok?

Druhým způsobem, jak někoho odblokovat, je najít ho ve vašem seznamu blokovaných v nastavení aplikace. Jít touto cestou je ideální, pokud vás zajímá, kolik lidí jste zablokovali, nebo pokud si nepamatujete informace o uživateli.

  1. Klepněte Profil ze spodního menu.

  2. Vybrat třířádkové menu nahoře a potom klepněte na Nastavení a soukromí z vyskakovací nabídky.

  3. Otevři Soukromí nastavení.

    jak nakonfigurovat tp link extender
  4. Přejděte dolů a klepněte Blokované účty .

  5. Klepněte Odblokovat vedle uživatele, kterého chcete odblokovat.

    Nastavení soukromí TikTok a seznam blokovaných účtů

Můžete blokovat a odblokovat na TikTok?

Ano, TikTok podporuje blokování ostatních uživatelů, což znamená, že můžete někoho zablokovat a odblokovat, kdykoli budete chtít. Zde je návod, jak někoho zablokovat na TikTok:

  1. Najděte profil osoby. Pokud jste již na některém z jejich videí, klepnutím na profilový obrázek otevřete jeho profil nebo vyhledejte jeho uživatelské jméno v jednom z vyhledávacích panelů.

  2. Klepněte na Šíp vpravo nahoře a poté vyberte Blok z vyskakovací nabídky.

  3. Vybrat Blok ještě jednou a přidejte je do seznamu blokovaných položek.

    Tlačítko blokovat na profilu TikTok

Blokujte spoustu lidí najednou

Pokud řešíte komentáře zveřejněné u jednoho z vašich vlastních videí, můžete lidi hromadně zablokovat:

  1. Dlouze stiskněte jeden z komentářů.

  2. Vybrat Spravujte více komentářů .

  3. Klepněte na každý komentář, který patří k účtům, které chcete zablokovat. Můžete vybrat až 100 účtů najednou.

  4. Jít do Více > Blokovat účty .

    TikTok blokuje účty hromadně

Co se stane, když někoho zablokujete na TikTok?

Když zablokujete uživatele TikTok, zakážete mu možnost prohlížet vaše videa nebo komunikovat s vámi prostřednictvím přímých zpráv, komentářů, sledování nebo hodnocení Líbí se mi. TikTok je neoznámí, že jste je zablokovali.

Neuvidíte jejich videa a nenarazíte ani na jejich obsah na kartě Domů. Pokud navštívíte jejich stránku, bude na ní napsáno 'Nevidíte navzájem svůj obsah.'

jak vidíte, kdo si prohlížel vaše video na instagramu

Možná nebudete schopni někoho z TikToku vykopnout, ale v podstatě ho můžete vykopnout z aplikace za vás.

Jak přestat sledovat na TikTok FAQ
  • Jak zablokuji zvuk na TikTok?

    Můžete požádat, aby se nezobrazovala žádná videa obsahující konkrétní zvukovou ukázku. Klepněte a podržte video obsahující video, které chcete ztlumit, a přejděte na Nemám zájem > Podrobnosti > Nezobrazovat videa s dříve použitým zvukem .

  • Jak zablokuji hashtag na TikTok?

    Na rozdíl od Twitteru nemůžete přímo zablokovat hashtag na TikTok. Rodiče mohou omezit to, co jejich dospívající děti uvidí, pomocí rodičovské kontroly TikTok, ale jinak se nemůžete vyhnout hashtagu, který se vám nelíbí.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.