Hlavní Chytré Telefony Jak vypnout sekci „Mohlo by vás zajímat“ na Twitteru

Jak vypnout sekci „Mohlo by vás zajímat“ na Twitteru



Sekce, která by vás mohla zajímat, otravuje většinu uživatelů Twitteru. Nakonec určité lidi a profily z nějakého důvodu nesledujete a neměli by zaplňovat váš twitterový kanál. Bohužel však neexistuje hlavní přepínač, který by odstranil ty, které by vás mohly zajímat.

Jak vypnout

Místo toho je třeba se ponořit hlouběji do Nastavení ochrany osobních údajů pro řešení. Tento článek také uvádí některá klíčová slova, která můžete zablokovat, abyste odstranili ještě více nežádoucího obsahu z vašeho zdroje.

Trik tlumených slov

Spusťte Twitter, stiskněte ikonu svého profilu a vyberte Nastavení a soukromí. Poté v následujícím okně zvolte Soukromí a bezpečnost a přejeďte dolů do části Ztlumená slova v části Zabezpečení.

Pokud se rozhodnete pro to na ploše, vyberte tři vodorovné tečky pod profilovým obrázkem a získáte přístup k dalším nastavením. Dále vyberte v nabídce Ztlumit a blokovat ztlumená slova, stiskněte ikonu plus a přidejte slova, která chcete blokovat.

Můžete přidat vždy jedno slovo, uživatelské jméno nebo frázi. Klíčová slova, která vám mohou pomoci zbavit se, která by vás mohla zajímat, jsou následující:

  1. suggest_who_to_follow
  2. suggest_recap
  3. suggest_pyle_tweet
  4. suggest_recycled_tweet
  5. suggest_ranked_timeline_tweet
  6. suggest_activity_tweet
  7. share_tweet_to_pocket

Důležitá poznámka: Jak již bylo uvedeno, ztlumení těchto klíčových slov nezaručuje, že se jich zbavíte. Mohlo by vás zajímat navždy. Pokud k tomu dojde, zkuste ztlumit uživatele, které nejčastěji vidíte v návrzích.

Zbavte se všech oznámení push

Počet oznámení nabízených z Twitteru může konkurovat pouze těm, která pocházejí z Facebooku. Naštěstí existuje možnost se všemi zbavit. Pak znovu mohou některé věci, které vás NEMAJÍ zájem, stále proklouznout mezi trhlinami.

jak zapnout udržování inventáře v minecraft 1.12

Zde je návod, jak deaktivovat všechna nabízená oznámení.

  1. Přejděte na Nastavení a Ochrana osobních údajů a vyberte Oznámení.
  2. V části Předvolby vyberte nabízená oznámení.
  3. Klepnutím na tlačítko vedle oznámení Push je všechna deaktivujete.
  4. Pokud používáte zařízení Apple, stiskněte Přejít na Nastavení iOS a odtud to všechno deaktivujte.
  5. Vraťte se do předvoleb oznámení a vyberte e-mailová oznámení.
  6. Klepnutím na tlačítko vedle E-mailových oznámení je všechna deaktivujete.

Trik pokročilých filtrů

Oznámení Filtr nízké kvality je tu, aby vás držel stranou od dílčího obsahu. Při instalaci Twitteru je ve výchozím nastavení zapnutý, ale všechny jeho pokročilé možnosti jsou vypnuté.

Proto vyberte Pokročilé filtry v části Oznámení a klepnutím na tlačítko vedle každé možnosti ji povolte. Možná vás nezbaví toho, čím byste mohli být ..., ale bude filtrovat tweety a profily, které většina lidí považuje za otravné.

Vaše údaje na Twitteru

Nejlepší je přistupovat k Twitteru na ploše, abyste tuto možnost využili. Je také k dispozici na mobilních zařízeních, ale dostanete se do prohlížeče a budete se muset znovu přihlásit.

V každém případě zvolte Nastavení a Ochrana osobních údajů a poté vyberte Účet. Zde klikněte nebo klepněte na Vaše data na Twitteru v části Data a oprávnění.

Poté vyberte Zájmy a údaje o reklamách a máte tři různé možnosti - Zájmy z Twitteru, Odvozené zájmy od partnerů a Na míru ušité publika.

Vyberte každou z možností a proveďte změny v akumulovaných datech v příslušné nabídce. To je pravděpodobně nejblíže, jak se můžete dostat k deaktivaci, abyste mohli být ..., ale existují určitá omezení.

Především se tyto změny neprojeví okamžitě. A když tak učiní, objeví se některé možné návrhy. Ale stříbrná podšívka spočívá v tom, že jejich obsah a frekvence by neměla být tak otravná.

Zakázat veškerá přizpůsobení a data

Jelikož jste již deaktivovali svá data na Twitteru, můžete si myslet, že už není co deaktivovat. Ale přemýšlejte znovu.

Od poloviny roku 2017 si Twitter udržuje přehled o vašich datech, historii procházení, poloze a dalších, aby poskytoval přizpůsobenější obsah. Ačkoli neexistuje žádné oficiální potvrzení, je bezpečné předpokládat, že gigant v sociálních médiích čerpá z těchto informací (a dalších zdrojů) k vyplnění seznamu, který by mohl být…

Chcete-li to deaktivovat, vyberte Nastavení a ochrana osobních údajů a poté zvolte Ochrana soukromí a bezpečnost. Přejeďte dolů na konec nabídky a klepněte na Personalizace a Data. Tato možnost je ve výchozím nastavení nastavena na Povolit vše.

Stiskněte hlavní tlačítko vedle Personalizace a Data v horní části okna. K potvrzení vašeho rozhodnutí existuje vyskakovací okno a po stisknutí tlačítka Povolit aplikace přestane sledovat vaše chování.

Smutné je, že to neodstraní to, čím byste mohli být ... úplně.

Proč Twitter tak znesnadnil deaktivaci, která by mohla být ...?

Navenek je tento nápad docela přátelský. Možná jste… je tu, aby poskytoval lepší uživatelský zážitek na základě vašich preferencí. Proč byste to tedy chtěli vypnout?

Pokud však používáte Twitter déle než několik měsíců, víte, že se zřídkakdy dostane domů a mnoho uživatelů si stěžuje. Sekce stále existuje a je téměř nemožné ji deaktivovat, což signalizuje, že to dělá trik na konci Twitteru.

Vysvětlit, že velké procento uživatelů pravděpodobně klepne nebo klikne na návrhy a může komunikovat s trendy nebo sponzorovanými příspěvky. A toto je jeden ze způsobů, jak se Twitter snaží maximalizovat svou realitu v aplikaci.

Mazaný Blue Birdy

Nikdy si nemůžete být 100% jisti, že jste vypnuli sekci, kde byste mohli být ... Existují však způsoby, jak to udělat mnohem méně rušivým.

Máte podobné problémy s jinými aplikacemi pro sociální média? Klikáte nebo klepáte na navrhované stránky a příspěvky? Dejte nám své dva centy do komentářů níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.