Hlavní Instagram Jak vypnout potvrzení o přečtení na Instagramu

Jak vypnout potvrzení o přečtení na Instagramu



Co vědět

  • Skrytí potvrzení o přečtení pro jeden chat: Otevřete chat > ​​klepněte na název nahoře > Soukromí a bezpečnost > Přečtěte si účtenky .
  • Zakázat pro všechny chaty: Profil > Jídelní lístek > Zprávy a odpovědi na příběhy > Zobrazit potvrzení o přečtení > přepnout .
  • Nebo spusťte šifrovaný chat, abyste automaticky zabránili potvrzení o přečtení.

Tento článek vysvětluje, jak spravovat potvrzení o přečtení v aplikaci Instagram. Přepínač umožňuje vypnout tuto funkci pro jednotlivé chaty nebo všechny zprávy.

Zakázat potvrzení o přečtení pro jeden chat

Každá konverzace má svůj vlastní přepínač pro potvrzení o přečtení. Chcete-li tuto funkci spravovat pro jeden konkrétní chat, postupujte takto:

  1. Otevřete aplikaci na kartě Zdroj a klepněte na ikona zprávy vpravo nahoře.

  2. Vybrat konverzace .

  3. Klepněte na název v horní části obrazovky.

    jak mazat stránky v dokumentech Google
    Obrazovky konverzace na Instagramu v aplikaci pro Android
  4. Vybrat Soukromí a bezpečnost .

  5. Klepněte Přečtěte si účtenky pro vypnutí.

    jak vidět, co se lidem líbilo na instagramu
    Potvrzení o přečtení na Instagramu se přepínají v nastavení ochrany osobních údajů a bezpečnosti pro konverzaci

    Všimněte si Použijte end-to-end šifrování volba. Pokud zahájíte chat se zapnutým šifrováním end-to-end, potvrzení o přečtení jsou ve výchozím nastavení vypnuta.

Vypnout potvrzení o přečtení pro všechny chaty

Pokud chcete u všech konverzací na Instagramu vypnout potvrzení o přečtení, postupujte takto:

Nastavení pro jednotlivé chaty přepíše globální nastavení. Pokud například budete postupovat podle níže uvedených kroků, můžete nadále používat potvrzení o přečtení pro konkrétní chaty.

  1. Klepněte na své profilový obrázek z nabídky ve spodní části aplikace.

  2. Klepněte na třířádkové menu Nahoře.

  3. Vybrat Zprávy a odpovědi na příběhy .

    Informační kanál Instagramu, stránka profilu a obrazovky nastavení a ochrany osobních údajů v aplikaci pro Android
  4. Vybrat Zobrazit potvrzení o přečtení .

    proč moje tlačítko Windows nebude fungovat
  5. Klepněte na přepnout pro vypnutí potvrzení o přečtení.

    Potvrzení o přečtení se přepínají v aplikaci Instagram pro Android
Jak vypnout upozornění na Instagramu FAQ
  • Jak vypnu potvrzení o přečtení pro aplikace pro zasílání zpráv?

    Android: Zprávy > profilový obrázek > Nastavení zpráv > RCS chaty > vypínač Odešlete potvrzení o přečtení na vypnuto (po vypnutí bude šedé). iPhone nebo iPad: Nastavení > Zprávy > vypínač Odeslat potvrzení o přečtení na vypnuto (po vypnutí bude šedé).

  • Jak se schovám na Facebooku?

    Skrýt dostupnost chatu: Posel > Nastavení > Soukromí a bezpečnost > Aktivní stav > vypnout Ukažte, kdy jste aktivní . Pokud máte na Facebooku jiné problémy, přečtěte si náš článek Jak se skrýt na Facebooku, kde najdete další tipy.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.