Hlavní Iphone A Ios Jak vypnout iCloud na iPhone

Jak vypnout iCloud na iPhone



Co vědět

  • Jít do Nastavení > vaše jméno > Odhlásit se > zadejte svůjApple IDa klepněte na Vypnout pro vypnutí funkce Najít můj iPhone.
  • Poté vyberte, která data si chcete ponechat jako kopii, a klepněte na Odhlásit se dvakrát.
  • Na starších iPhonech přejděte na Nastavení > iCloud > Odhlásit se > Smazat z mého iPhone , vyberte data, která chcete zachovat, a klepněte na Vypnout .

Tento článek vysvětluje, jak vypnout iCloud na vašem iPhone. Pokyny platí pro všechna zařízení iOS.

jak odblokuji číslo

Jak vypnout iCloud na iPhone

Tyto pokyny platí pro zařízení se systémem iOS 10.3 nebo vyšším:

  1. Klepněte na Nastavení aplikaci pro jeho otevření.

  2. Klepněte na své jméno v horní části Nastavení obrazovka.

  3. Přejděte do spodní části obrazovky. Klepněte Odhlásit se .

  4. Po zobrazení výzvy zadejte své Apple ID a potom klepněte na Vypnout . Tím se vypne funkce Najít můj iPhone, což musíte udělat před vypnutím iCloudu.

  5. Dále vyberte, jaká data si chcete na tomto iPhone ponechat. Posuňte posuvník do polohy zapnuto/zelené pro Kalendáře , Kontakty , Klíčenka , Safari a/nebo Zásoby .

  6. Poté klepněte na Odhlásit se v pravém horním rohu.

  7. Klepněte Odhlásit se ještě jednou a budete konečně odhlášeni z iCloudu.

    odhlaste se z icloud na iphone

Pamatujte, že odhlášením z iCloudu se také odhlásíte z Find My iPhone, FaceTime a iMessage. FaceTime a iMessage můžete zapnout jednotlivě v těchto aplikacích a místo účtu na iCloudu s nimi používat telefonní číslo. Najít můj iPhone vyžaduje, aby byl iCloud zapnutý.

Jak vypnout iCloud na iPhone na iOS 10.2 nebo starším

Kroky pro vypnutí iCloudu v iOS 10.2 nebo starším jsou trochu jiné:

  1. Klepněte Nastavení .

  2. Klepněte iCloud .

  3. Klepněte Odhlásit se .

  4. Ve vyskakovacím okně klepněte na Smazat z mého iPhone .

  5. Vyberte data, která si chcete ponechat na svém iPhonu.

  6. Vložte svoje Apple ID po výzvě.

  7. Klepněte Vypnout zakázat iCloud.

Co dělá iCloud, když je zapnutý

Základní funkce iCloudu jsou většině lidí docela dobře známé: používá se k synchronizaci dat napříč všemi zařízeními, která jsou přihlášena ke stejnému účtu iCloud. To znamená, že pokud na svém iPhonu přidáte kontakt, aktualizujete kalendář nebo uděláte mnoho dalších věcí, tato změna se automaticky projeví i na vašich dalších iPhonech, iPadech, Macech a dalších zařízeních Apple.

Ale iCloud toho umí mnohem víc. Můžete jej také použít k záložní data z vašich zařízení do cloudu, mimo jiné k použití funkce Najít můj iPhone ke sledování ztracených nebo odcizených zařízení, k nahrávání fotografií do vašeho veřejného Photo Stream a ke sdílení vašich uživatelských jmen a hesel Safari napříč zařízeními. Přihlášením do iCloud se také přihlásíte do dalších služeb a funkcí Apple, jako je FaceTime, iMessage, Herní centrum a také zkratky Siri.

kam připojit napájecí sw

Proč byste mohli chtít vypnout iCloud

To vše zní jako docela důležité funkce pro použití s ​​vaším iPhonem, že? Jsou, ale přesto je možná budete chtít vypnout. Možná nebudete chtít zálohovat data z iPhonu na iCloud nebo sdílet své fotografie s celým světem. Můžete také chtít zabránit synchronizaci dat z vašeho iPhone do jiných zařízení. Nedoporučujeme vypínat iCloud — má příliš mnoho užitečných funkcí, především Najít můj iPhone — ale v některých případech existují dobré důvody, proč to udělat.

Jak vypnout jednotlivé funkce iCloud na iPhone

Co když nechcete vypínat celý iCloud, ale jen pár funkcí? Můžete to udělat také podle následujících kroků:

  1. Klepněte Nastavení .

  2. V systému iOS 10.3 nebo vyšším klepněte na tvé jméno . V systému iOS 10.2 nebo nižším tento krok přeskočte.

    jak hrát xbox one na počítači
  3. Klepněte iCloud .

  4. Na obrazovce se seznamem všech funkcí iCloud deaktivujte ty, které nechcete používat, posunutím jejich posuvníků do polohy vypnuto/bílé.

  5. U některých funkcí, jako jsou Fotky, budete muset klepnout na nabídky, abyste odhalili možnosti jiné obrazovky. Posunutím posuvníků do polohy vypnuto/bílé je také deaktivujete.

FAQ
  • Jak najdu smazané zprávy na iPhone bez iCloud?

    Pokud máte iOS 16 nebo novější, vyhledejte a obnovit smazané zprávy na vašem iPhone zahájení Zprávy > klepněte Upravit > Zobrazit naposledy smazané . Vyberte konverzaci obsahující zprávy, které chcete obnovit, klepněte na Uzdravit se a potom klepněte na Obnovit zprávu nebo Obnovit zprávy .

  • Jak získám přístup k iCloudu na iPhone?

    Chcete-li povolit a používat iCloud na iPhonu, otevřete Nastavení a klepněte na své jméno > iCloud a poté klepnutím na přepínač zapněte iCloud Drive . Na iPhonu klepněte na Soubory aplikace pro přístup ke všem datům, která jste synchronizovali s iCloud.

  • Jak získám přístup k fotografiím na iCloudu na iPhonu?

    Než budete moci na svém iPhonu používat Fotky na iCloudu, musíte přejít na Nastavení > vaše jméno > iCloud > Fotky a klepnutím na přepínač zapněte fotky na iCloudu. Na přístup k fotografiím na iCloudu z vašeho iPhone , otevřete aplikaci Fotky a klepněte na Knihovna . V pruhu možností klepněte na Roky, měsíce nebo dny pro zobrazení snímků podle tohoto období nebo vyberte Všechny fotografie .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.