Hlavní Chytré Telefony Jak vypnout oznámení o sdílení aktivity na hodinkách Apple Watch

Jak vypnout oznámení o sdílení aktivity na hodinkách Apple Watch



Apple Watch mají funkci nazvanou Sdílení aktivit , který vám umožní sdílet statistiky aktivit, tréninky a další data sledovaná aplikací Aktivita se svými přáteli. Je to skvělý způsob, jak zjistit, jaké typy cvičení dělají vaši kamarádi z tělocvičny, a zůstat motivovaní (nebo demotivovaní, myslím, v závislosti na vašich přátelích).
Ale jakkoli může být sdílení aktivit úhledné a užitečné, jednou věcí, která se může rychle stát nepříjemnou, je neustálý proud oznámení, která vám zobrazí, když jej zapnete.Jamie dokončil trénink! Mark zavřel všechny své prsteny! Sharon je prostě úplně lepší než vy ve všem.Skvělý. Super.
Naštěstí je snadné tato oznámení vypnout, takže aktualizace aktivity vašeho přítele uvidíte pouze při kontrole aplikace.

Jak vypnout oznámení o sdílení aktivity na hodinkách Apple Watch

Vypněte všechna oznámení o sdílení aktivity

Pokud chcete vypnoutVšechnoOznámení o sdílení aktivit, nejprve si vezměte iPhone a otevřete aplikaci Watch. Pravděpodobně to víte, ale zde vám jen vysvětlím, že to musíte dělat na iPhonu, který je aktuálně spárován s vašimi Apple Watch.
Aplikace Apple Watch
V aplikaci Hodinky zkontrolujte, zda jste na Moje hodinky kartu a poté vyberte Oznámení .
Oznámení pro Apple Watch
Dále vyberte Aktivita .
Oznámení o aktivitě na Apple Watch
Nakonec najděte štítek označený Oznámení o sdílení aktivit a klepnutím ji vypnete.
Oznámení o sdílení aktivit
Jak jsem již zmínil, vypnutí této možnosti znamená, že nikomu neuvidíte žádná oznámení.

jak najít duplikáty ve fotkách Google

Vypněte oznámení o sdílení aktivity pro jednotlivé kontakty

Co kdybyste vypnuli oznámení o sdílení aktivity pro všechny, co když je chcete vypnout jen pro jednu osobu (sakra, Sharon)? V takovém případě uchopte iPhone a přejděte do aplikace Activity.
Aktivita aplikace na iPhone
Vybrat Sdílení ve spodní části obrazovky a uvidíte seznam všech, se kterými momentálně sdílíte údaje o aktivitě.
Karta Sdílení v aplikaci Aktivita

A ne, nevybral jsem si jen den, kdy jsem byl nahoře. Slibuji. Možná.


Na této obrazovce klepněte na aktivitu člověka, aby se zobrazily podrobnosti o něm.
Tlačítko Ztlumit oznámení
Jakmile je tato osoba vybrána, najděte ji a klepněte na ni Ztlumit oznámení vypnout oznámení o sdílení aktivity proprostětento individuální kontakt. Oznámení pro další kontakty můžete vypnout opakováním těchto kroků pro každý z nich a oznámení můžete znovu zapnout návratem na tuto obrazovku a klepnutím Zapnout zvuk oznámení .

jak ukázat offline na sváru

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.