Hlavní Jiný Jak zjistit, kdo vás odstranil ze služby GroupMe

Jak zjistit, kdo vás odstranil ze služby GroupMe



Co se stane, když vás někdo odebere ze GroupMe? Obdržíte oznámení? Stále vidíte chaty? Toto jsou otázky, které jste si pravděpodobně položili, pokud jste uživatelem GroupMe.

Jak zjistit, kdo vás odstranil ze služby GroupMe

V tomto článku poskytneme odpověď na všechny výše uvedené a další.

Dostanete oznámení, pokud vás někdo odebere z chatu GroupMe?

Řekněme, že jste nějakou dobu členem konkrétní skupiny GroupMe. Ale dostanete se do sporu s ostatními členy a oni vás odeberou ze skupiny. Obdržíte oznámení?

jak přesunout umístění zálohy itunes

Bohužel, když jeden člen skupiny odstraní jiného člena, nedostane tato osoba žádná oznámení. Skupinový chat v jejich seznamu nebude existovat a nebude moci zobrazit předchozí ani aktuální zprávy v této skupině.

Mohou uživatelé vidět, kdo je ze skupiny odstranil?

Potvrdili jsme, že GroupMe neinformuje své uživatele, když byli ze skupiny odebráni. Ale informuje je alespoň o osobě, která to udělala? Ne tak docela. Pokud máte podezření na někoho konkrétního, neexistuje způsob, jak potvrdit, zda vás tato osoba ze skupiny odstranila. I když se to může zdát zklamáním, je to politika, kterou používá mnoho dalších systémů pro zasílání zpráv.

vlc media player snímek po snímku

Jak někoho odeberete ze GroupMe?

Členové skupiny občas nemusí dodržovat standardní pravidla zasílání zpráv. Mohli by šikanovat ostatní členy a vyvolávat hádky. Jindy už tito lidé možná nebudou chtít být součástí skupiny. Ať už je důvod jakýkoli, uživatelé GroupMe by měli vědět, jak někoho ze GroupMe odebrat. Pokud jste jedním z nich, postupujte takto:

  1. Spusťte GroupMe.
  2. Najděte chat, ze kterého chcete jednotlivce odebrat.
  3. Klikněte na avatar skupiny.
  4. Klepněte na Členové.
  5. Vyberte osobu, kterou chcete odebrat.
  6. Potvrďte, že je chcete smazat.

Je také možné odebrat více členů ze stejné skupiny:

  1. Jakmile jste ve skupinovém chatu, vyhledejte tři tečky.
  2. Klepněte na Odebrat členy.
  3. Zkontrolujte lidi, aby je odstranili.
  4. Potvrďte, že je chcete odstranit ze skupinového chatu.
Who-Removed-You-From-Groupme-how-to

Jak zablokovat někoho na GroupMe?

Pokud člen GroupMe obtěžuje pouze vás, existuje způsob, jak tuto osobu zablokovat, aniž byste ji ze skupiny odebrali:

barva zvýraznění Windows 10
  1. Spusťte GroupMe.
  2. Pokud ještě nejste přihlášeni, přihlaste se.
  3. Klepněte na tři svislé čáry.
  4. Otevře se nabídka s různými možnostmi. Zvolte Kontakty.
  5. Klikněte na člena, kterého chcete zablokovat.
  6. Vyberte možnost Blokovat kontakt.
  7. Potvrďte, že chcete osobu zablokovat.

Když jste tento kontakt zablokovali, nebude vás moci obtěžovat soukromými zprávami. Mějte však na paměti, že to neodstraní ze skupiny. Dále mohou do této skupiny odesílat zprávy.

Další informace o funkcích GroupMe

Členové GroupMe se mohou občas setkat s problémy s jinými kontakty. Pokud ano, mohou se rozhodnout je zablokovat nebo úplně odebrat ze skupiny. V obou případech dotyčná osoba nedostane oznámení. Navíc nebudou vědět, kdo je zablokoval nebo odstranil. I když to může být pro některé zklamáním, jedná se o společnou politiku GroupMe a dalších podobných platforem.

Setkali jste se někdy s problémy s ostatními členy GroupMe? Máte podezření, že vás někdo ze skupiny odstranil? Sdílejte své zkušenosti v sekci komentáře níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.