Hlavní Umění Jak zjistit, zda někdo přečetl vaši zprávu GroupMe?

Jak zjistit, zda někdo přečetl vaši zprávu GroupMe?



GroupMe je pohodlný nástroj, který vám pomůže uspořádat větší skupiny lidí. Je to na rozdíl od jiných aplikací pro zasílání textových zpráv, které se zaměřují na individuální konverzace.

Jak zjistit, zda někdo přečetl vaši zprávu GroupMe?

Místo toho se většinou zaměřuje na skupinové konverzace. Proto je rozhraní trochu jiné a některé funkce mohou být trochu matoucí nebo neexistující.

Například pokud chcete vědět, kdo četl vaši zprávu GroupMe, můžete být překvapeni. Je situace, kdy to funguje, ale častěji se ocitnete v beznadějném hledání oznámení.

liga legend změní jméno vyvolávače

Kdy můžete zobrazit oznámení o přečtení

Existuje pouze jeden určitý způsob, jak zajistit, aby si někdo přečetl vaši zprávu GroupMe. To platí pouze v případě, že používáte přímou zprávu.

Když posíláte přímou zprávu uživateli GroupMe, uvidíte pod ní malé upozornění Odeslané. To znamená, že vaše zpráva byla odeslána příjemci, ale stále nebyla otevřena.

Když druhý uživatel otevře zprávu a přečte si ji, v níže uvedeném upozornění bude uvedeno Číst. Tímto způsobem budete vědět, že příjemce vaši zprávu otevřel.

jak zjistit, jestli někdo četl skupinovou zprávu

Celkově není mezi GroupMe a jinými aplikacemi pro rychlé zasílání zpráv velký rozdíl. Každý má svůj způsob, jak vás upozornit, že vaše zpráva byla přečtena nebo viděna.

A co skupinové chaty GroupMe?

Bohužel neexistuje způsob, jak zjistit, kdo četl vaši zprávu ve skupinovém chatu GroupMe.

Nástroj vám neřekne, kterému členovi skupiny se zpráva zobrazila. To je nevýhoda ve srovnání s jinými podobnými aplikacemi pro rychlé zasílání zpráv, jako je Messenger. Tyto aplikace vás upozorní poté, co zprávu obdrží každý jednotlivec.

Neexistuje ani životaschopný způsob, jak to opravit. Pokud tedy chcete vědět, zda zprávu dostal konkrétní člen skupiny, zkuste místo toho odeslat přímou zprávu.

Jak poslat přímou zprávu na GroupMe?

Přímá zpráva je soukromá konverzace mezi vámi a jiným uživatelem GroupMe. Můžete jej použít ke zjištění, zda daný uživatel dostal a přečetl si vaši zprávu.

Vzhledem k tomu, že GroupMe funguje lépe pro větší počet uživatelů, jsou individuální konverzace posunuty zpět k druhému plánu. Proto k němu není snadné získat přístup.

Ale tady je to, co musíte udělat.

  1. Otevřete domovskou obrazovku aplikace GroupMe.
  2. Klepněte na ikonu nabídky (tři vodorovné čáry) v levém horním rohu aplikace.
    skupinové zprávy
  3. Vyberte nabídku Kontakty a otevřete seznam kontaktů.
    pokud někdo četl vaši skupinovou zprávu
  4. Najděte uživatele, kterému chcete poslat zprávu.
  5. Zadejte text zprávy.
  6. Vyberte Odeslat.

Existuje také způsob, jak poslat přímou zprávu uživateli, pokud sdílíte skupinu.

  1. Otevřete skupinu s požadovaným uživatelem na domovské obrazovce GroupMe.
  2. Klepněte na tlačítko Členové.
  3. Najděte osobu, které chcete poslat SMS.
  4. Klepněte na jeho profilový obrázek (avatar).
  5. Z rozevírací nabídky vyberte přímou zprávu.

To vás přesměruje na samostatnou konverzaci s tímto uživatelem. Pamatujte také, že uživatelům SMS nemůžete posílat textové zprávy prostřednictvím přímé zprávy.

Můžete mazat zprávy, než je ostatní uvidí?

GroupMe umožňuje skrýt zprávy ze zařízení, ale nemůžete je smazat pro všechny. Pokud jste tedy odeslali něco, co byste neměli mít, není možné to odstranit. Ostatní uživatelé to stejně uvidí.

Chcete-li tyto zprávy nebo konverzace ve svém zařízení skrýt, můžete postupovat takto:

  1. Na domovské obrazovce aplikace GroupMe vyberte konverzaci, kterou chcete skrýt.
  2. Vyhledejte zprávu, kterou chcete skrýt.
  3. Dlouhým stisknutím této zprávy otevřete nabídku (nebo kliknete pravým tlačítkem, pokud používáte počítač).
  4. Klepněte na Skrýt zprávu.

Pokud skryjete poslední zprávu, kterou jste odeslali, nebudete moci zjistit, zda ji viděl druhý uživatel.

Ale protože všechny zprávy zůstávají v databázi, můžete je zobrazit.

  1. Klepněte na avatar konkrétního uživatele.
  2. Vyberte Nastavení.
  3. Klepněte na Zobrazit zprávy.

Zobrazí se všechny zprávy z konverzace, které jste dříve skryli.

Často kladené otázky

Jak vypnu potvrzení o přečtení na GroupMe?

Pokud nechcete, aby o vašich interakcích s jeho zprávami věděl jiný uživatel, můžete vypnout potvrzení o přečtení pro DM GroupMe. V levém horním rohu klepněte na tři vodorovné čáry. Odtud klepněte na „Nastavení“. Nakonec přejděte na možnost Potvrzení o přečtení a tuto možnost vypněte.

Toto je také vysvětlení, když nevidíte potvrzení jiné osoby, když jste jí poslali DM. Pokud má uživatel tuto možnost deaktivovanou, jeho příjmy nevidíte.

Nevidím potvrzení o přečtení jiné osoby. Zablokovali mě?

Bohužel neexistuje způsob, jak si být jisti, zda vás jiný uživatel zablokoval. Pokud nevidíte potvrzení o přečtení, ale druhý uživatel na vaši zprávu odpoví, můžete si být jisti, že jste nebyli zablokováni, druhý uživatel má tuto funkci vypnutou.

Pokud však druhá osoba neodpoví, ve skutečnosti neexistuje způsob, jak to říct tak či onak. Je to proto, že když vás uživatel zablokuje, můžete stále vidět jeho zprávy ve skupinách. Někteří uživatelé uvedli, že když se pokusí odeslat zprávu kontaktu, který je zablokoval, zpráva po několika minutách zmizí. V květnu 2021 jsme to ale nedokázali replikovat.

hlavní panel nabídky systému Windows 10 nefunguje

Věnujte pozornost svým zprávám

Celkově lze říci, GroupMe je skvělý nástroj pro organizaci větších skupin, ale je zde patrný nedostatek určitých funkcí.

Nedostatek možnosti Viděno pro skupinové konverzace může mnoho uživatelů odradit. Pokud jste jedním z těch, kteří dávají přednost stavu zprávy, možná budete chtít přepnout na jinou aplikaci.

Co si myslíte o funkcích GroupMe? Je nedostatek možnosti Viděno dobrá nebo špatná věc? Sdílejte svůj názor v sekci komentáře níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.