Hlavní Chytré Telefony Jak zjistit, zda někdo vymazal život360

Jak zjistit, zda někdo vymazal život360



Life360 je navržen tak, aby byl dokonalou sledovací aplikací, protože je těžké jej oklamat a zfalšovat. Z tohoto důvodu mohou mít někteří členové vašich kruhů pocit, že aplikace narušuje jejich soukromí, a rozhodnou se ji smazat. Existují dva způsoby, jak odstranit Life360, a možná hned nezjistíte, že to člen udělal.

Jak zjistit, zda někdo vymazal život360

Můžete smazat svůj profil Life360 nebo odstranit samotnou aplikaci a tvůrce Circle má možnost odebrat také jednotlivce. V závislosti na tom, co děláte, může existovat oznámení, že člen již není v Life360 k dispozici.

Co se stane, když někdo smaže aplikaci Life360?

Pokud se člen rozhodne aplikaci smazat, nedostane administrátor a ostatní členové kruhu oznámení. Je to logické, protože Life360 nemá přístup k nastavení aplikace pro iPhone nebo Android. Odstraněním aplikace však také odstraníte svůj profil ze systému, kruhy Life360 nemusí změny okamžitě vyzvednout.

jak používat vlastní písma v dokumentech Google

Aplikace by například mohla zobrazit poslední zaznamenané umístění, zobrazit Pozastavení sledování polohy nebo zobrazit vykřičník, dokud software nezaregistruje, že uživatel zmizí. Poté je maják polohy člena pryč a nezobrazí se v žádném z kruhů.

život360

Co se stane, když někdo smaže účet Life360?

Pokud někdo vymaže účet Life360, vývojář neposkytne žádné informace. Přesto snadno zjistíte, že tam daná osoba už není. Nejprve se přestane aktualizovat poloha uživatele a znovu se může zobrazit zpráva, že je dočasně vypnutá.

Nemysli si však hned, že člen odstranil aplikaci nebo účet. Místu může chybět aktualizace, když není k dispozici síť, pokud je baterie pod 20% a když se člen rozhodne zakázat sledování. Kromě toho jsou VPN a tiché režimy také velmi dobré při zfalšování polohy někoho.

S ohledem na to možná budete chtít otevřít nabídku Lidé, první ikonu v levé dolní části obrazovky. Tam byste měli být schopni najít profilový obrázek uživatele a zkontrolovat jeho statistiky.

Aby bylo vše jasné, odstraněním účtu odstraníte veškerou historii disku, připnutá místa i maják uživatele. Jinými slovy, po smazání účtu jej na mapě nebudete moci najít. Jejich profil zmizel.

Jak odstranit účet Life360

Klepněte na Nastavení v pravém dolním rohu obrazovky a v části Univerzální nastavení vyberte Účet. V následujícím okně zvolte Odstranit účet a výběr potvrďte klepnutím na Odstranit můj účet.

smazat účet

Důležitá poznámka

Smazání účtu nebo aplikace automaticky nezruší prémiové předplatné. K tomu musíte získat přístup k aplikaci prostřednictvím App Store nebo PlayStore a tam odebrat předplatné. Pokud jste platili kreditní kartou, přihlaste se k účtu banky nebo kreditní karty, vyberte možnost Fakturace a postupujte podle pokynů pro zrušení.

Co se stane, když je někdo vymazán z kruhu?

Tvůrce kruhu nebo správce má oprávnění smazat člena. Není to ale totéž, jako když se uživatel rozhodne účet z aplikace odebrat. Odebrání z kruhu nemá vliv na profil člena, historii disku a další zaznamenaná data.

To znamená, že informace nebudou v daném kruhu k dispozici a vyloučený člen dostane oznámení, že byl vyloučen.

Jak odstranit člena kruhu

Nejprve se musíte ujistit, že jste přihlášeni s oprávněními správce. Poté přejděte do Nastavení a přejděte do Správa kruhů. Pokud používáte více kruhů, klepněte na ten, který obsahuje nadbytečného člena a vyberte Odstranit členy kruhu.

smazat členy kruhu

Vyberte člena ze seznamu, potvrďte svůj výběr a klepněte na Uložit nebo Hotovo, aby se změny projevily. Tento člen bude okamžitě odebrán a jeho historie polohy již nebude k dispozici.

Často kladené otázky

Jak poznám, že někdo aplikaci smazal?

Bohužel neexistuje jistý způsob, jak určit, zda někdo odstranil aplikaci, aniž by měl přístup k telefonu. Uvidíte však zprávu „Sdílení polohy pozastaveno“ nebo něco podobného.

Ačkoli v kruhu nejsou žádná oznámení ani zprávy, že někdo odstranil aplikaci Life360, určitě budete vědět, že něco není v pořádku. Například již neuvidíte procento baterie dané osoby.

A konečně, v závislosti na tom, o koho jde, možná budete chtít zkontrolovat její telefon. Ať už používáte zařízení iPhone nebo Android, podívejte se na aplikaci Life360 v obchodě Google Play nebo Apple App Store. Pokud je uvedeno „Instalovat“ nebo „Získat“, daná osoba ji nemá staženou do telefonu.

jak ukládat snímky, aniž by o tom věděli

Je snadné spoofovat moji polohu na Life360?

Uživatelé Androidu to mají mnohem snazší spoofing jejich umístění na Life360 než uživatelé iPhone. Je to proto, že Apple nepodporuje stejné spoofingové aplikace jako obchod Google Play.

Ačkoli to lze provést na Androidu i iOS, není to nejjednodušší proces.

Bude někdo vědět, že jsem vypnul svou polohu?

Ano. Když v nastavení vypnete polohu telefonu; Life360 naplní stav Sdílení polohy Pozastaveno. Toto je bohužel součástí algoritmu aplikace a nelze jej obejít.

Vyňuchejte Odstranit

Navzdory tomu, že jde o sledovací software, dává Life360 uživatelům velký prostor k rozhodnutí, zda chtějí sdílet informace o poloze nebo ne. Z tohoto důvodu není nutné aplikaci mazat, pokud se někdo nerozhodne ji již nepoužívat. Ať je to jakkoli, je velmi snadné určit, zda člen aplikaci smazal.

Už jste někdy uvažovali o smazání Life360? Proč si myslíte, že se uživatelé rozhodnou smazat? Dejte nám své dva centy v sekci komentářů níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.