Hlavní Chytré Telefony Jak zjistit, zda vás někdo zablokoval na GroupMe

Jak zjistit, zda vás někdo zablokoval na GroupMe



Co se stane, když vás někdo zablokuje na GroupMe? Můžete dokonce zjistit, zda jste byli zablokováni? A můžete s tím něco udělat?

Jak zjistit, zda vás někdo zablokoval na GroupMe

V bouřlivém světě sociálních médií a aplikací pro zasílání zpráv jsou tyto druhy otázek, na které je třeba odpovědět. V tomto článku vysvětlíme vše, co potřebujete vědět o blokování členů ve službě GroupMe.

Poznáte, zda jste blokováni?

Chaty GroupMe mají často desítky členů. Bohužel ne každý je vždy spokojený s obrázky nebo videi, která sdílíte. To může nakonec vést k tomu, že vás bude člen (nebo členové) blokovat.

Pokud se někdy ocitnete v takové situaci, můžete umírat, abyste zjistili, kdo to udělal. Bohužel to nebudete moci. GroupMe vám neumožňuje zjistit, zda vás člen zablokoval nebo ne. Stejně jako mnoho jiných rychlých zpráv ani aplikace neinformuje členy skupiny, když jsou zablokováni. Je to v rozporu se zásadami GroupMe.

GroupMe Jak zjistit, zda vás někdo zablokoval

Co se stane, když vás někdo zablokuje?

Pokud vás člen skupiny z jakéhokoli důvodu zablokuje, na úrovni chatu se to nezmění. Nebudete vědět, že jste byli zablokováni, ani kdo vás zablokoval. Stále uvidíte jejich zprávy a naopak. Aby se vás a vašich zpráv zbavili, budou vás muset buď odebrat ze skupiny, nebo o to požádat správce.

můžete změnit svůj název overwatch

To, co nebudete moci udělat, je posílat jim přímé zprávy. Pokud jste se pokusili odeslat zprávu, ta prostě zmizí. Nebudete vědět, zda to bylo doručeno nebo ne.

Můžete zablokovat další členy?

Blokování je samostatná funkce a každý člen skupiny ji může kdykoli použít. Abyste někoho zablokovali, nemusíte být správcem skupiny. Musíte postupovat jen podle několika jednoduchých kroků:

  1. V hlavní nabídce klikněte na Kontakty.
  2. Vyberte kontakty, které nechcete, a klikněte na Blokovat
  3. Když se zobrazí potvrzovací okno, klepněte na Ano nebo Blokovat.

V určitém okamžiku můžete změnit názor a rozhodnout se, že nechcete, aby tato osoba byla na vašem blokovaném seznamu. Chcete-li kontakt odblokovat, postupujte takto:

jak stáhnout všechny fotografie z fotografií Google do telefonu
  1. Otevřete seznam kontaktů.
  2. Blokované členy najdete v dolní části seznamu.
  3. Zvolte Odblokovat a potvrďte.

Poznámka: Uživatelé Windows Phone 8 nemohou blokovat členy, protože tato funkce pro tuto platformu není k dispozici.

Proč se v chatu stále zobrazují blokované kontakty?

Blokování člena skupiny neznamená, že neuvidíte jeho zprávy ve skupinovém chatu. Ze skupiny také nezmizí. Blokování zabrání kontaktu pouze v zasílání přímých zpráv. Proto stále uvidíte vše, co ve skupině sdílejí. Naštěstí vás nebudou obtěžovat nechtěnými DM.

pokud vás někdo zablokoval na GroupMe

Mohu odebrat kontakty ze skupiny?

Pokud někoho shledáte otravným nebo si všimnete, že šikanuje ostatní členy, máte možnost ho ze skupiny odebrat. Mějte však na paměti, že kontakty z chatu mohou mazat pouze správci a vlastníci skupin.

Pokud nejste administrátor, můžete je zdvořile požádat, aby dotyčného člena odebrali. Nikdo se nechce cítit zastrašován obsahem nebo chováním člena. Pokud jste to vy, kdo vytvořil skupinu, doporučujeme odstranit kohokoli, kdo vyrušil ostatní lidi v chatu.

Odebrání kontaktu je celkem jednoduché a trvá jen několik kliknutí:

  1. Otevřete chat a klepněte na avatara skupiny.
  2. Vyberte členy.
  3. Najděte osobu, kterou chcete odebrat, a klepněte na Odebrat z (název skupiny).

Postup odebrání více než jednoho člena je docela podobný.

  1. V chatu vyhledejte ikonu tří teček a klikněte na ni.
  2. Klikněte na Odebrat členy a vyberte lidi, které již ve skupině nechcete.
  3. Klikněte na Odebrat.

Odebrané kontakty se nebudou moci znovu připojit ke skupině, dokud nedostanou pozvánku od ostatních členů.

Zjistí členové, že byli odstraněni?

Kontakty, které jste z chatu smazali, nebudou přímo upozorněni, že byly odstraněny. Jakmile však chat odstraníte ze skupiny, chat z jeho seznamu zmizí. To znamená, že neuvidí žádnou chatovou aktivitu. Rovněž nebudou moci posílat DM ostatním členům, protože už do skupiny nepatří.

jak vložit android do roku

Co o tobě?

Členové skupiny někdy neberou ohled na pocity jiných lidí. Neustále sdílejí nevhodný obsah nebo dělají nevhodné komentáře. To může mít za následek blokování nebo dokonce jejich odebrání ze skupiny GroupMe. Pokud se však stanou ohleduplnějšími, mohou se v určité fázi znovu připojit.

Už jste někdy měli špatné zkušenosti s ostatními členy skupiny? Už jste někdy zablokovali nebo odebrali někoho ze skupiny? Možná jste byli zablokováni sami. Sdílejte své zkušenosti se zbytkem komunity v sekci komentářů níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.