Hlavní Chytré Telefony Jak sdílet fotografie z Fotek Google

Jak sdílet fotografie z Fotek Google



Google Photos je jen jednou z mnoha cloudových služeb, které Big G nabízí, abychom si udrželi závislost na svých produktech. Považuji to však za jednu z užitečnějších služeb, zejména schopnost automaticky nahrávat obrázky ze zařízení Android. Můžete také sdílet fotografie z Fotek Google a nejrůznější úhledné triky.

Jak sdílet fotografie z Fotek Google

Můžete také posílat fotografie e-mailem, odesílat je do televize pomocí Chromecastu, upravovat obrázky a automaticky zálohovat všechna zařízení Android. Nejprve vám ukážu, jak sdílet fotografie z Fotek Google, abyste nepohřbili nadpis, ale pak vám ukážu, jak ze služby sdílení fotografií vydělat více.

Pokud potřebujete aplikaci Fotky Google pro iOS, dostat to sem . Aktualizovaná zařízení Android by ji již měla mít nainstalovanou, ale pokud ji z nějakého důvodu nemáte , stáhněte si jej z obchodu Google Play zde . Uživatelé počítačů mají přístup k Fotkám Google prostřednictvím vašeho webového prohlížeče.

Jak sdílet fotografie z Fotek Google

Sdílení fotografií z Fotek Google je ve skutečnosti docela jednoduché, jakmile víte, jak na to. Metoda se mírně liší v závislosti na platformě, kterou používáte.

Sdílejte fotografie z Fotek Google pomocí zařízení Android:

jak otevřít nedávno zavřené karty

Spusťte na svém zařízení aplikaci Fotky Google.

Vyberte médium, které chcete sdílet. Můžete vybrat jeden obrázek, video nebo album.

Vyberte ikonu Sdílet ve spodní části obrazovky.

Jsou to tři tečky spojené dvěma řádky, pokud jste je ještě neviděli.

Vyberte možnost Sdílet, kterou potřebujete

Zadejte kontakt, telefonní číslo nebo e-mailovou adresu osoby, se kterou chcete sdílet.

Tato metoda odešle obrázek, pokud je příjemce přihlášen ke svému účtu Google, nebo odkaz na obrázek, pokud jej sdílíte prostřednictvím telefonního čísla nebo e-mailové adresy. Můžete zjistit, zda si daná osoba obrázek prohlédla nebo ne, protože obdržíte oznámení, že k němu má přístup.

Sdílet na iOS

Sdílejte fotografie z Fotek Google pomocí zařízení iOS. Nejprve si pomocí výše uvedeného odkazu nainstalujte Fotky Google, pokud jste tak dosud neučinili. Spusťte na svém zařízení iOS aplikaci Fotky Google a postupujte takto:

Vyberte obrázek nebo video, které chcete sdílet a otevřít pomocí Fotek Google.

Vyberte ikonu Sdílet ve spodní části obrazovky.

Vyberte možnost Sdílet do

Zkopírujte a vložte do SMS, Facebooku, Twitteru nebo čehokoli, co chcete sdílet. Můžete také vybrat Google+, Facebook nebo Twitter přímo z posuvné nabídky, abyste ušetřili čas.

Sdílejte fotografie z Fotek Google pomocí prohlížeče:

Otevři Aplikace Fotky Google ve svém prohlížeči a v případě potřeby se přihlaste.

V nabídce vlevo vyberte obrázek nebo video, které chcete sdílet.

Klikněte na ikonu „Sdílet“ v pravém horním rohu

Vyberte možnost, se kterou ji chcete sdílet, nebo vytvořte odkaz.

Vyberte metodu sdílení, Získejte odkaz, který lze sdílet, Google+, Facebook nebo Twitter.

Pokud zvolíte možnost „Získat odkaz, který lze sdílet“, zobrazí se vyskakovací okno s odkazem a možností přidat zprávu.

Pokud jste vybrali Google+, Facebook nebo Twitter, zobrazí se jiné vyskakovací okno, které vás vyzve k přihlášení ke své sociální síti za účelem sdílení obrázku.

jak formátovat USB disk Windows 10

Můžete také maximalizovat dotyčný obrázek a vybrat odkaz na sdílení vpravo nahoře. Zobrazí se stejné vyskakovací okno jako v kroku 5 výše a následující kroky zůstanou stejné.

Sdílejte album ve Fotkách Google

Pokud chcete sdílet sérii obrázků z dovolené nebo z něčeho, můžete vytvořit album a sdílet celou věc stejným způsobem.

Na levé straně klikněte na „Album“

Otevřete Google Photogs a vyberte album. Pokud používáte aplikaci, ikona alba je vpravo dole. Pokud používáte web, je vlevo.

Vyberte album, které chcete sdílet.

Vyberte tři body nabídky v aplikaci a získejte odkaz na sdílení.

SMS nebo e-mailem sdílejte odkaz na vybraného příjemce.

Spravované sdílené obrázky ve Fotkách Google

Pokud jste obvyklým účastníkem, mohlo by být užitečné přesně vědět, co jste sdíleli, s kým a kdy. Naštěstí k tomu existuje funkce.

Pomocí aplikace:

  1. Otevřete Fotky Google a vyberte ikonu Alba vpravo dole.
  2. V dalším okně vyberte pole Sdílené album.
  3. Procházením zobrazíte vše, co jste sdíleli.
  4. Zrušte výběr všech, které již nechcete sdílet.

Používání webu:

  1. Otevřete ve svém prohlížeči Fotky Google a na výzvu se přihlaste.
  2. V levé nabídce vyberte Alba a v novém okně Sdílené.
  3. Vyberte obrázek nebo album z prostředního rámečku.
  4. Vyberte nabídku se třemi tečkami vpravo nahoře a vyberte Možnosti sdílení.
  5. Chcete-li zastavit prohlížení obrázku nebo alba kýmkoli jiným, vypněte Sdílet.

Když s vámi někdo sdílí ve Fotkách Google

Je uspokojující být dárcem, ale také je příjemné přijímat. Pokud s vámi někdo sdílí obrázek nebo album, co se stane? Co vidí příjemce, když to s ním sdílíte?

V závislosti na způsobu sdílení obdržíte e-mail s odkazem, oznámení ve Fotkách Google nebo na vaší sociální síti.

  1. Když kliknete na odkaz nebo kliknete na obrázek, dostanete se do Fotek Google.
  2. Poté se k albu „připojíte“ a budete mít přístup ke všem obrázkům, které s vámi sdílíte.
  3. Poté můžete procházet, jak uznáte za vhodné, stáhnout nebo upravit obrázky.

Schopnost sdílet obrázky pomocí Disku Google je další cennou funkcí v sadě užitečných aplikací. Nejen, že může sdílet obrázky s přáteli nebo rodinou, ale také může automaticky zálohovat obrázky v telefonu Android. Díky této poslední funkci se vyplatí aplikaci zvládnout. Integrace s Diskem Google a schopnost využívat bezplatné úložiště k ochraně obrázků je dalším důvodem, proč jej používat. Koneckonců, za úložiště se neplatí, pokud ho můžete získat zdarma!

netflix byl hacknut a e-mail změněn

Máte další tipy a triky ve službě Fotky Google, které chcete sdílet? Pokud ano, řekněte nám o nich níže!

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.