Hlavní Fotoaparáty Jak zjistit, kdo si prohlížel váš příběh WhatsApp

Jak zjistit, kdo si prohlížel váš příběh WhatsApp



Víme, že Instagram a Snapchat vytvořily příběhy, ale věděli jste, že je dělá i WhatsApp? Jmenují se Status a já jsem o nich nevěděl až před pár měsíci, kdy mi někdo ukázal při psaní úplně jiného tutoriálu WhatsApp. Když jsem dostal čas, slíbil jsem, že se k tématu vrátím, a to je dnes. Tento výukový program vám ukáže, jak zjistit, kdo si prohlížel váš příběh WhatsApp, jak používat příběhy a jak je skrýt před zvědavými očima.

Jak zjistit, kdo si prohlížel váš příběh WhatsApp

Myšlenka příběhu WhatsApp nebo Status je podobná Snapchatu. Můžete sdílet obrázek a stav s přáteli, kteří zůstanou živí po dobu 24 hodin a poté zmizí. To dostalo málo fanfár, které Snapchat Stories udělal, což je důvod, proč ne tolik lidí ví o této funkci.

Karta Stav mě v aplikaci hleděla do tváře nejdelší dobu, ale nikdy jsem si toho nevšiml. Zdá se, že nejsem jediný, pokud moji přátelé mají co dělat, přičemž více než polovina z nich říká, že o tom buď neslyšeli, nebo to nepoužívají. Zdá se, že jsme v menšině, protože to hodně lidí používá.

WhatsApp příběhy se vlastně nazývají Status a oba termíny se používají zaměnitelně, oba zde použiji.

dělá black ops 4 rozdělené obrazovky

Jak vytvořit příspěvek WhatsApp Status

Pravděpodobně je nejjednodušší myslet na WhatsApp Status stejně jako na Snapchat Story. Příspěvek, který ukazuje, kde jste nebo co v té době děláte a trvá 24 hodin. Používání je stejně snadné jako Snapchat.

Otevřete WhatsApp na vašem zařízení.

  1. V horní části hlavní obrazovky vyberte Stav.
  2. Vyberte Můj stav a poté vyberte kameru.
  3. Podle potřeby pořiďte svůj obrázek nebo video.
  4. Přidejte efekty, text nebo cokoli jiného.
  5. Vyberte Odeslat.

Ve svém Stavu můžete použít všechny obvyklé samolepky, emodži, texty a efekty dostupné v aplikaci, které můžete ve zbytku aplikace. Jakmile odešlete, stav zůstane aktivní po dobu 24 hodin, než navždy zmizí.

jak mohu uložit své textové zprávy

Podívejte se, kdo si prohlížel váš příběh WhatsApp

Můžete vidět, kdo si prohlížel váš příběh WhatsApp. Je to rychlý způsob, jak zjistit, kdo s tím spolupracoval a kdo ne.

  1. Otevřete svůj příběh v WhatsApp.
  2. Přejeďte prstem nahoru na ikonu oka ve spodní části obrazovky.
  3. V nabídce přejetí zobrazte, kdo si prohlížel.

Ikona oka ve spodní části obrazovky má vedle sebe číslo. Toto je počet lidí, kteří si prohlíželi váš příběh WhatsApp. Když přejedete prstem nahoru, uvidíte přesně, o koho se jedná a kdy si je prohlíželi.

Určete, kdo může vidět váš stav WhatsApp

Myšlenkou stavu WhatsApp je ukázat přátelům, na co máte a kde se v danou dobu nacházíte. Možná nebudete chtít, aby všichni viděli, co děláte, takže existuje možnost, jak to určitým lidem nepovolit.

  1. Otevřete stav v WhatsApp.
  2. Vyberte ikonu nabídky se třemi tečkami a Stav ochrany osobních údajů.
  3. Vyberte, kdo může vidět váš stav WhatsApp.

Můžete vybrat všechny své kontakty nebo určit, komu se zobrazí. Možnosti jsou Moje kontakty, Moje kontakty kromě a Sdílet pouze s ... Pokud existuje někdo, komu byste raději neviděli vaši aktualizaci, můžete jej odtud zablokovat. Nebudou vědět, že jim bylo zabráněno vidět to, pokud jim to někdo nezmíní.

Smažte příspěvek o stavu WhatsApp

Přestože stav WhatsApp zůstane pouze po dobu 24 hodin, mohou nastat případy, kdy jej budete muset odstranit rychleji. Naštěstí můžete příspěvek v případě potřeby odebrat během několika sekund.

  1. Přejděte na obrazovku Stav v aplikaci WhatsApp a klepnutím na ikonu nabídky se třemi tečkami otevřete seznam stavů.
  2. Stiskněte ikonu nabídky se třemi tečkami vedle vašeho stavu.
  3. V zobrazené rozbalovací nabídce vyberte možnost Odstranit.

Váš stav WhatsApp bude okamžitě smazán. Kdokoli v procesu jeho prohlížení bude moci dokončit, ale jakmile jej zavře, aktualizace zmizí.

Ujistěte se, že někdo vidí váš stav WhatsApp

Pokud to pro vás nestačí, můžete svůj WhatsApp Status přeposlat ručně svým kontaktům na chat, pokud chcete. To je trochu dotěrné, ale pokud jste na to opravdu hrdí nebo opravdu potřebujete něčí vstup nebo názor, je to užitečná funkce.

jak přidat robota k sváru
  1. Vyberte ikonu nabídky se třemi tečkami vedle stavu.
  2. Vyberte možnost Přeposlat.
  3. Vyberte z Často kontaktovaných, Nedávné chaty, Další kontakty nebo pomocí Hledat vyhledejte příjemce.
  4. Jakmile vyberete, komu jej chcete poslat, vyberte Odeslat.

Používáte WhatsApp Status? Máte nějaké tipy pro nás a naše kolegy čtenáře? Pokud ano, řekněte nám o nich níže!

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.