Hlavní Aplikace Jak někoho připnout na Zoom

Jak někoho připnout na Zoom



Platforma pro videokonference Zoom nabízí různé funkce, jako je možnost Pin Video. Tato funkce umožňuje zvětšit a vycentrovat konkrétního účastníka a umístit ostatní účastníky do pozadí. Máte zájem zjistit, jak to celé funguje? Tento článek vysvětluje vše, co potřebujete vědět o funkci Zoom pin, počínaje tím, jak někoho připnout a odepnout, proč je tato funkce důležitá. Zjistíme také, zda je možné vědět, že vás někdo připnul na Zoom.

Jak někoho připnout na Zoom

Začněme.

Jak někoho připnout na Zoom

Různá zařízení mají mírně odlišné způsoby přístupu k funkci PIN. Tato část vás provede používáním této funkce v systémech Windows, Mac a mobilních zařízeních.

Za prvé, vaše schůzka musí mít minimálně dva účastníky, abyste mohli využít funkci PIN. Na obrazovku můžete připnout maximálně devět videí.

Je důležité si uvědomit, že není možné připnout uživatele z iPhone, ale funkce je k dispozici, pokud přistupujete k Zoomu z iPadu.

Připínání na zařízení Android nebo iPhone

Na těchto zařízeních budete s největší pravděpodobností používat mobilní aplikaci platformy. Než začnete, musíte se ujistit, že byl nastaven ovladač pro Zoom Rooms. Můžete to provést stažením aplikace ovladače Zoom Rooms z aplikace Zoom webová stránka .

1. Poté můžete pokračovat podle následujících pokynů: Otevřete na svém zařízení Zoom a zahajte schůzku nebo se připojte k již existující schůzce.

webkamera se nezobrazuje v obs

2. Klepnutím na ikonu Spravovat účastníky na obrazovce zobrazíte všechny osoby účastnící se schůzky.

3. Vyberte jméno účastníka a klikněte na možnost Vybrat video na pravé straně obrazovky.

4. Vybraný uživatel bude nyní připnut v horní části obrazovky.

Připnutí na vašem PC (Windows a Mac)

  1. Otevřete desktopového klienta Zoom a zahajte schůzku nebo se k ní připojte.
  2. Umístěte ukazatel myši na video účastníka, které chcete připnout.
  3. V pravém horním rohu videa účastníka se zobrazí nabídka se třemi tečkami. Jakmile se objeví, klikněte na něj.
  4. Z rozbalovací nabídky, která se zobrazí, vyberte možnost Připnout video.
  5. Video účastníka se automaticky přesune do popředí vaší obrazovky.

Je možné zjistit, zda vás někdo připnul na Zoom?

Mnoho uživatelů Zoomu je zvědavých, zda je možné zjistit, zda je účastník připnul na svou obrazovku. Odpověď je ne. Zoom neposílá uživatelům upozornění, když ostatní účastníci připnou jejich videa.

Připínání videí je místní akce, což znamená, že má vliv pouze na vaši obrazovku, nikoli na zobrazení ostatních účastníků hovoru. Nezobrazí se ani v jejich nahrávkách ze schůzky ani v cloudovém záznamu relace.

Někteří lidé se domnívají, že jakmile je jejich video připnuto, je účastníkovi zasláno oznámení, ale tak to prostě není. Pokud se však rozhodnete zaznamenat uživatele, budou odeslána upozornění.

Připnutí etikety na Zoom

Zoom ve výchozím nastavení přepne hlavní pohled na posledního mluvčího, ale někdy to nemusí být osoba, která některé uživatele nejvíce zajímá. To platí zejména pro účastníky se sluchovým postižením, kteří by raději následovali tlumočníka ASL.

Funkce špendlíku se proto hodí při výběru konkrétního účastníka, kterého si přejete ponechat jako ústřední bod vaší schůzky. Některým lidem je však nepříjemné být středem pozornosti, zvláště pokud nevedou sezení. Je pak snadné pochopit, proč by mnoho uživatelů na platformě chtělo zjistit, zda je jejich kolegové připnuli.

Protože neexistuje způsob, jak zjistit, zda jste vy nebo někdo jiný nebyli během schůzky připíchnuti, správnou etiketou by zde bylo respektovat soukromí všech a připnout ostatní pouze tehdy, když je to nezbytnou součástí vašeho zážitku se Zoomem.

Další často kladené dotazy

Co se stane, když někoho připnete na Zoom?

Jakmile účastníka připnete, videa ostatních uživatelů se na pozadí minimalizují do miniatur. Váš připnutý účastník se zaostří, což vám umožní věnovat uživateli větší pozornost. Tato funkce se hodí, pokud účastník přednáší prezentaci.

Připnutá videa zůstávají aktivní na vaší obrazovce, i když ostatní účastníci hovoru mluví. Připnutí základního deaktivuje zobrazení aktivního reproduktoru a místo toho přenese vaše připnuté video do popředí.

Jak odepnete video na zoom?

Odepnutí videa je docela jednoduchý proces.

1. V levém horním rohu připnutého videa uvidíte možnost Odepnout video.

2. Klikněte na tuto ikonu a vrátíte se do rozložení aktivních reproduktorů.

Jaký je rozdíl mezi připnutím a bodovým osvětlením?

Mnoho lidí nemá v otázce připínání jasno, protože si jej mohou plést s bodovým osvětlením. Připnutím i bodovým osvětlením se reproduktor dostává do popředí, takže je snadné si jeden s druhým splést.

Spotlighting je, když hostitel nebo spolupořadatel schůzky připne konkrétní video, takže je uvidí všichni účastníci hovoru. Ostatní účastníci nemohou tuto funkci ovládat. Najednou lze zobrazit až devět videí. Povolení není nutné k tomu, aby se účastníci zaměřili na účastníky, takže by bylo užitečné mít na paměti během příští relace Zoom.

Hostitelé mají tendenci používat funkci reflektoru, aby zajistili, že řečníka uvidí každý. Je to užitečné při omezení rušení na minimum, například tím, že zabráníte ostatním, aby neúmyslně upoutali pozornost mikrofonu kašláním nebo jinými podobnými zvuky.

Pokud připnete video, uvidíte ho na obrazovce bez ohledu na vybrané video.

Nastavení záznamu rovně

Zoom má několik úžasných funkcí, všechny zaměřené na to, aby podnikům a organizacím usnadnily schůzky, i když jsou účastníci na různých místech.

Díky funkci Pin Video platforma účastníkům zjednodušila nastavení a ovládání zobrazení jejich obrazovky. Ačkoli to činí relaci méně náročným na sledování, může to být pro některé z vašich kolegů nepříjemné. Přes všechno, co přináší, v současnosti neexistuje způsob, jak zjistit, zda jste byli připnuti na Zoom.

Považujete funkci PIN za užitečnou? Chtěli jste zjistit, zda vás někdo připnul na Zoom? Dejte nám vědět v sekci komentářů níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.