Hlavní Tik Tak Jak trvale smazat účet TikTok

Jak trvale smazat účet TikTok



Pokud existuje něco, na čem se v dnešní době může téměř každý shodnout, je to tak, že jsme všichni na rozpacích, jak zvládnout naši neustále rostoucí závislost na obrazovkách. A obrazovky je jen široký pojem toho, co ve skutečnosti zahrnuje.

Sociální média jsou v našich životech a zdá se, že tu zůstanou. Tisková konference se jeví jako minulost. Všichni dostávají novinky a nabízejí poznatky prostřednictvím platforem sociálních médií. Je to nový normál.

Ale na osobní úrovni je to trochu jiné. Jistě, je to téměř nevyhnutelná součást moderního života, ale povaha sociálních médií má tendenci se střetávat s jinými věcmi v našem životě.

Proč mazat TikTok

Platformy sociálních médií jsou vytvořeny, aby byla komunikace snadná a okamžitá. Doporučujeme objevovat věci, vyjadřovat své názory na každý problém pod sluncem a sdílet naši kreativní stránku.

co se stane, když někoho zablokujete při sváru

Když je příliš mnoho

TikTok nabízí široký prostor pro ty, kteří mají rádi rty, tanec a komedie. Někdy to může být ohromující. A protože většinu uživatelů TikToku tvoří mladí lidé ve věku 16 až 24 let, můžete vidět, jak je tato rychlá multimediální aplikace neuvěřitelně lákavá. Baví se a vytvářejí obsah společně se svými přáteli.

Ale nadšení a volný tok kreativity jdou ruku v ruce se zranitelností. TikTok neustále aktualizuje pokyny pro komunitu a upozorňuje rodiče na to, na jaký druh obsahu si dát pozor. Pokud se TikTok začne stávat spíše zátěží než radostí, můžete jej zvážit.

Nadměrné sdílení

Další věc, která může být po chvíli nepříjemná, je pouze množství obsahu, se kterým se můžete každý den setkat. Netrvá dlouho, než někdo skutečně zvládne používání TikToku, a brzy by mohl zveřejňovat příspěvky několikrát denně.

A bez ohledu na to, jak je to všechno zábavné, se sdílení v poslední době stalo skutečným problémem a dokonce i vlivní uživatelé sociálních médií jsou k němu opatrní. Informační přetížení si může vyžádat daň, ai při nejlepším úmyslu nemůžeme zvládnout zpracovat vše, co se nám někdy předkládá. Chceme, aby se nám líbila každá z narozeninových fotografií našeho přítele, a zanechat komentář pro někoho, kdo sdílí osobní příběh, ale je nemožné se k tomu všemu dostat.

Problémy s ochranou soukromí

Možná se to na chvíli zdálo jako dobrý nápad, ale pak uslyšíte, že TikTok je ve Velké Británii vyšetřován kvůli tomu, jak zachází s osobními údaji svých mladších uživatelů.

Obecně platí, že aplikace na sociálních médiích a soukromí nejdou dohromady. Když se zaregistrujeme, abychom je mohli používat, v podstatě propadáme mnoha našim informacím. A pokud je vám to stále nepříjemnější, můžete svůj účet naštěstí kdykoli smazat.

Jak to udělat?

Než projdete kroky trvalého odstranění aplikace TikTok, měli byste mít na paměti několik důležitých věcí:

  1. Ztratíte všechna svá zveřejněná videa
  2. Váš přihlašovací přístup (uživatelské jméno a heslo)
  3. Žádná náhrada za nákupy v aplikaci
  4. Do trvalého smazání účtu budete mít 30 dní. Během této doby se váš účet ostatním uživatelům zobrazí jako deaktivovaný

Pokud jste si jisti, že chcete svůj účet TikTok smazat, pokračujte následovně:

jak mohu zablokovat soukromá čísla
  1. Přejděte do aplikace TikTok a otevřete stránku svého profilu klepnutím na ikonu v pravém dolním rohu
  2. Klikněte na tři tečky v pravém horním rohu stránky vašeho profilu
    Jídelní lístek
  3. Poté vyberte Spravovat můj účet
    spravovat můj účet
  4. Ve spodní části stránky uvidíte možnost Smazat účet
    možnost smazat účet
  5. Budete přesměrováni na stránku ověření SMS
    ověřovací kód
  6. Zadejte čtyřmístný kód, který obdržíte prostřednictvím SMS
  7. Budete požádáni o potvrzení odstranění vašeho účtu TikTok
    vymazat potvrzení účtu
  8. Klikněte na Smazat a váš účet TikTok bude smazán a budete přesměrováni na úvodní stránku TikTok
    vymazat

Pokud jste se do TikToku původně zaregistrovali prostřednictvím existujícího účtu Google, proces je ještě kratší. Bys:

  1. Přejděte na stránku svého profilu a klikněte na tři tečky v pravém horním rohu
  2. Vyberte Spravovat můj účet
  3. Budete požádáni o ověření a pokračování
    ověřit a pokračovat
  4. Poté budete vyzváni k potvrzení, že chcete svůj účet smazat, klepnutím na Smazat účet (dole na obrazovce)
    potvrzení

Mnoho povyku pro nic

Je zřejmé, že smazání vašeho účtu TikTok je poněkud komplikovanější než jeho první nastavení, ale není to příliš obtížné. Pokud se rozhodnete vrátit se k používání TikToku a všech jeho zábavných funkcí, budete si muset založit nový účet a jiné uživatelské jméno.

Dejte nám vědět v komentářích níže o vašich zkušenostech s trvalým mazáním aplikací sociálních médií.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.