Hlavní Konzole A Počítače Jak sloučit účty Fortnite

Jak sloučit účty Fortnite



Tuto funkci již Fortnite nenabízí. Tento článek zůstává pouze pro archivní účely.

Epic Games v listopadu 2018 uvolnily funkci sloučení účtů pro svůj velmi populární battle royale titul Fortnite. Pokud má člověk více než jeden účet na více platformách napříč Xbox One, PlayStation 4, PC atd., hráči je mohou kombinovat a přenášet kosmetické předměty. , V-Bucks, přístup ke kampani Save the World a další. Pokud chcete vědět, jak sloučit účty Fortnite, pokračujte ve čtení a my vám ukážeme, jak na to.

I když to není nutné, využití této funkce usnadňuje hraní hry na více zařízeních, sdílení postupu a zakoupených položek napříč platformami a eliminuje potřebu více přihlášení.

Upozornění na sloučení účtu Fortnite

Při slučování svých účtů „Fortnite“ je třeba mít na paměti několik důležitých věcí.

  • Jeden účet musí být hrán na Xbox One nebo Switch a druhý na PS4 před 28. zářím 2018, aby byly způsobilé.
  • Vaše účty nelze sloučit, pokud je některý z nich aktuálně zakázán nebo deaktivován.
  • Potřebujete přístup ke všem e-mailovým adresám spojeným s účty, které chcete sloučit.

Jak sloučit účty Fortnite

  1. Jít do https://www.epicgames.com/fortnite/account-merge/en-US/accounts/primary a vyberte Primární účet. To je ten, který budete i nadále používat po dokončení sloučení.

    Snímek obrazovky procesu sloučení účtu Fortnite

    Stefanie Fogelová

  2. Přihlaste se k tomuto účtu. Epic vám pošle e-mailem bezpečnostní kód, který budete muset zadat, abyste mohli pokračovat.

  3. Vyberte sekundární účet, který chcete sloučit a deaktivovat, a přihlaste se také k tomuto účtu.

    Snímek obrazovky procesu sloučení účtu Fortnite
  4. Dokončete sloučení podle pokynů na obrazovce.

Co se převede nebo nepřevede po sloučení účtu Fortnite?

Jakmile jsou vaše účty zkombinovány, veškerý zakoupený obsah je sdílen na všech podporovaných platformách, včetně všech kosmetických předmětů, které jste si zakoupili v režimu Battle Royale Fortnite. Fanoušci kampaně Save the World si ponechají své lamy, obránce, hrdiny, schémata, přeživší, zkušenosti, evoluci a materiály výhod. Ostatní položky, jako je status Support-A-Creator, položky Unreal Marketplace, Creative Islands a úroveň účtu a postup Save the World, se z vašeho sekundárního účtu nepřenesou.

Zakoupené V-Bucks (měna ve hře Fortnite) jsou také sdíleny mezi všemi podporovanými platformami a veškerý obsah, který si s nimi zakoupíte, bude také dostupný.

Po sloučení účtů bude trvat asi dva týdny, než se kosmetické předměty „Fortnite“ a V-Bucks převedou na váš primární účet.

FAQ
  • Jak smažu svůj účet Fortnite?

    Chcete-li smazat svůj účet Fortnite, smažte svůj účet Epic Games . Najeďte kurzorem na své uživatelské jméno Epic Games a vyberte Účet > Obecné nastavení . Pak vedle Smazat účet , vyberte Požádat o smazání účtu . Obdržíte e-mailový kód. Zadejte jej a vyberte Potvrďte požadavek na smazání .

    jak zjistit, jestli vás někdo zablokoval na WhatsApp
  • Jak si přidám přátele na Fortnite?

    Chcete-li přidat přátele na Fortnite, vytvořte lobby, vyberte Ikona přátel a vyberte si Přidat přátele . Zadejte jméno nebo e-mail Epic Games přítele a odešlete žádost. Můžete také přidat přátele mimo Fortnite pomocí aplikace Epic Games.

  • Jak se odhlásím ze svého Fortnite účtu?

    Chcete-li se odhlásit nebo přepnout účty Fornite na PC, otevřete spouštěč Epic Games a vyberte svůj uživatelské jméno > Odhlásit se . Na herních konzolích přejděte na Nastavení > Účet a soukromí > Odhlásit se .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.