Hlavní Instagram Jak nastavit svůj účet na Instagramu jako soukromý

Jak nastavit svůj účet na Instagramu jako soukromý



Co vědět

  • Klepněte na své profil ikonu a klepněte na Jídelní lístek > Nastavení > Soukromí . Pod Ochrana osobních údajů účtu , zapněte Soukromý účet .
  • Pokud chcete, aby byl váš profil znovu viditelný, vraťte se do nabídky Ochrana osobních údajů účtu a vypněte Soukromý účet .

Pokud se rozhodnete nastavit svůj instagramový účet jako soukromý, vaše příspěvky uvidí pouze vaši sledující a všechny hashtagy, které použijete, budou skryty před vyhledáváním. Zde je návod, jak to funguje v aplikaci Instagram na zařízeních Android a iOS.

Udělejte svůj instagramový účet soukromý

Nastavení soukromého profilu je poměrně jednoduché. Zde jsou kroky, jak to udělat, jak je vysvětleno pomocí aplikace Instagram pro iPhone:

jak opravit chybu přehrávání youtube
  1. Klepněte na své profil ikonu v pravém dolním rohu obrazovky.

  2. Klepněte Jídelní lístek (tři vodorovné čáry) v pravém horním rohu obrazovky.

  3. Klepněte Nastavení .

    aplikace Instagram
  4. Klepněte Soukromí .

  5. Pod Ochrana osobních údajů účtu , zapněte Soukromý účet .

    jak přepnout autentizátor google na nový telefon
    Soukromý účet Instagramu je zapnutý

    Pokud to není celý váš profil, který chcete nastavit jako soukromý, ale jen pár obrázků, máte také možnost skrýt vybrané fotografie na vašem instagramovém účtu. Možnost je v nabídce fotografií.

Ruka držící smartphone s

Nusha Ashjaee / Lifewire

Zveřejnění vašeho profilu

Pokud změníte názor a chcete, aby byl váš profil znovu viditelný, vraťte se na stránku Ochrana osobních údajů účtu obrazovky podle výše uvedených kroků a přepněte Soukromý účet znovu vypnout. Navíc, pokud je vám při vytváření Instagramu 16 nebo méně let, váš profil bude ve výchozím nastavení nastaven jako soukromý. Chcete-li, aby váš zdroj viděli všichni, budete muset nastavení soukromí vypnout ručně.

jak používat inspekční prvek k nalezení odpovědí
Jak používat režim Vanish na Instagramu FAQ
  • Co když označím uživatele nebo přidám hashtag k jednomu ze svých příspěvků na Instagramu, když je můj profil nastaven jako profil? Mohou to lidé ještě vidět?

    Uvidí ji pouze uživatelé, kteří vás sledují. Označení ostatních uživatelů, kteří vás nesledují, nebo uvedení hashtagu do popisu neruší soukromí příspěvku. Nebude viditelné pro nikoho jiného, ​​kdo vás již nesleduje.

  • Co když chci sdílet příspěvek na Instagramu na jiných stránkách sociálních sítí, když je můj profil nastaven jako soukromý?

    Pokud se rozhodnete sdílet příspěvek na Facebook , Cvrlikání , Tumblr, Flickr nebo jiné sociální síti, bude veřejně přístupný k zobrazení jako samostatný příspěvek. Každý, kdo si jej prohlíží, bude moci kliknout na trvalý odkaz Instagramu a zobrazit si jej celý, ale pokud klikne na vaše uživatelské jméno, aby zobrazil váš úplný profil, neuvidí váš další obsah, pokud vás již nesleduje.

  • Pokud se někdo rozhodne mě sledovat, zatímco můj profil je soukromý, uvidí mé příspěvky?

    Ne, dokud je neschválíte. Když jeden uživatel klepne na tlačítko Sledovat u uživatele, jehož profil je soukromý, odešle pouze zprávu s požadavkem na sledování. Pokud tedy od někoho obdržíte žádost o sledování, nebude moci zobrazit žádný váš obsah, dokud ručně neschválíte jeho žádost o sledování.

  • Někdo mě sleduje, ale já už ho jako následovníka nechci. Jak se toho člověka zbavím?

    Chcete-li někomu zabránit, aby vás sledoval, zablokujte účet. Otevřete jejich profil, klepněte na tři tečky v pravém horním rohu a potom klepněte Zablokovat uživatele k odstranění tohoto účtu od vašich sledujících. (Pokud se majitel účtu chová nevhodně, zvažte nahlášení účtu .)

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.