Hlavní Whatsapp Jak zjistit, zda jste byli zablokováni na WhatsApp

Jak zjistit, zda jste byli zablokováni na WhatsApp



Co vědět

  • Nejprve zkontrolujte uživatele Naposledy viděn a zjistěte, zda jsou na vaší zprávě dvě značky zaškrtnutí.
  • Pokud nevidíte jejich stav nebo je zde pouze jedno zaškrtnutí, uživatel vás mohl zablokovat.
  • Zkuste uživateli zavolat nebo ho přidat do skupinového chatu. Tyto nebudou fungovat, pokud budete blokováni.

Tento článek vysvětluje, jak zjistit, zda vás uživatel zablokoval na WhatsApp. Ne všechny tyto metody vám definitivně řeknou, zda jste byli zablokováni, ale mohou vám pomoci. Tyto kroky platí pro všechny verze na všech zařízeních; některé z těchto kroků jsou také relevantní pro WhatsApp Web.

cs go jak kopat roboty

Zkontrolujte stav posledního zobrazení vašeho kontaktu

Zde je návod, jak zkontrolovat uživatele Naposledy viděn postavení. Naposledy viděn stav označuje, kdy kontakt naposledy použil WhatsApp.

  1. Najděte a otevřete chat s uživatelem.

    Pokud konverzace není otevřená, najděte jméno uživatele a vytvořte nový chat.

  2. The Naposledy viděn stav je viditelný pod jménem uživatele – například „naposledy online dnes v 10:18“.

    Uživatel
  3. Pokud pod jménem uživatele nic nevidíte, je možné, že vás zablokoval.

    Rozhovor na WhatsApp
  4. Nedostatek a Naposledy viděn stav nemusí nutně znamenat, že jste byli zablokováni. WhatsApp má nastavení soukromí, které uživateli umožňuje skrýt své Naposledy viděn postavení.

Podívejte se na zaškrtávací značky

Zprávy odeslané kontaktu, který vás zablokoval, vždy zobrazují jedno zaškrtnutí (označující, že zpráva byla odeslána), a nikdy druhé zaškrtnutí (potvrzující, že zpráva byla doručena).

The

To samo o sobě může znamenat, že uživatel ztratil telefon nebo se nemůže připojit k internetu. V kombinaci s nedostatkem a Naposledy viděn stavu, nicméně se hromadí důkazy, že jste byli zablokováni.

Najděte svůj iPhone pomocí těchto nejlepších metod

Zkontrolujte aktualizace jejich profilu

Když vás někdo zablokuje na WhatsApp, neuvidíte aktualizace jeho profilové fotky. Samo o sobě to není definitivní vodítko, protože mnoho uživatelů nemá profilové obrázky nebo je jen zřídka aktualizuje. V kombinaci s nedostatkem a Naposledy viděn stav a nedoručené zprávy, je to však další známka toho, že jste byli zablokováni.

Zkontrolujte seznam účastníků ve skupinové zprávě

Při vytváření skupinové zprávy v WhatsApp se může zdát, že jste uživatele úspěšně přidali – ale když otevřete skupinový chat, nezobrazí se v seznamu účastníků. Pokud se pokusíte přidat kontakt, který vás zablokoval prostřednictvím Přidat účastníky části skupinového chatu, získáte a Účastníka nelze přidat chyba.

Informace o skupině na WhatsApp

WhatsApp je záměrně nejednoznačný, pokud jde o stav blokování, aby chránil soukromí blokujícího, a neupozorní vás, pokud jste byli zablokováni. Pokud vidíte všechny výše uvedené indikátory, váš kontakt WhatsApp vás pravděpodobně zablokoval. Pokud jste byli zablokováni, neexistuje způsob, jak se odblokovat. Nejlepším postupem je buď jít dál, nebo danou osobu kontaktovat, abyste zjistili, proč jste byli zablokováni.

Zkuste jim zavolat v aplikaci

Poslední věc, kterou můžete zkusit, je zavolat jim. Pokud jste zablokováni, hovor s uživatelem se nemusí spojit nebo může mít za následek zprávu „neúspěšný hovor“.

Snímek obrazovky zprávy o neúspěšném volání WhatsApp FAQ
  • Jak zablokuji kontakt WhatsApp?

    Chcete-li někoho zablokovat na WhatsApp na Androidu, klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí > Blokované kontakty > Přidat . V systému iOS přejděte na Nastavení > Účet > Soukromí > Blokováno > Přidat nový .

  • Jak změním nastavení ochrany osobních údajů WhatsApp?

    Chcete-li získat přístup k nastavení ochrany osobních údajů WhatsApp, přejděte na Nastavení > Účet > Soukromí . Klepnutím na Naposledy viděno, Profilová fotka, O nebo Skupiny omezíte jejich viditelnost. Můžete také vypnout sledování polohy, potvrzení o přečtení a další.

  • Co se stane, když někoho zablokujete na WhatsApp?

    Když někoho zablokujete na WhatsApp, neodeberete ho ze seznamu kontaktů, ale už od něj nebudete přijímat zprávy ani hovory. Kromě toho nebudou viditelné aktualizace vašeho stavu a aktualizace profilového obrázku.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.