Hlavní Snapchat Jak zjistit, zda vás někdo přidal zpět na Snapchat

Jak zjistit, zda vás někdo přidal zpět na Snapchat



Snapchat je jednou z nejpopulárnějších aplikací založených na sociálních médiích, která jsou dnes k dispozici. Mnoho uživatelů si užívá výjimečné soukromí aplikace. Od Snapů, které se automaticky odstraňují, až po odesílání roztomilých a zábavných videí blízkým přátelům, je kultura této aplikace zcela odlišná od ostatních platforem.

Díky možnostem, jako je sdílení vlastních příběhů s menšími skupinami a možnost vážně přizpůsobit, kdo může vidět váš příběh Snap, Snapchat tlačí uživatele, aby udrželi věci v soukromí. Neříká vám, kolik máte sledujících, neuvádí seznam vašich přátel a neposkytuje počty lajků ani nic z toho. Místo toho vás nutí soustředit se na sociální stránku. Vytvářejte, sdílejte a komentujte, aniž byste se museli starat o mnohem víc.

Zjistit, zda vás někdo přidal na Snapchatu, je snadné, pokud jste ponořeni do každodenního používání sociálních médií. Pokud však přecházíte z Facebooku nebo Twitteru, zvýšené zaměření na menší kruhy si může trochu zvyknout. To znamená, že je vždy příjemné vědět, jestli si vás někdo, koho sledujete, přidal zpět. Zde je návod, jak na to.

Přidal si vás někdo zpět na Snapchat?

Není mnoho přímých způsobů, jak zjistit, zda si vás někdo přidal zpět na Snapchat. Na rozdíl od sociálních sítí, jako je Facebook, kde dostáváte nejen oznámení, ale také zprávu v rámci Facebook Messenger, která vás informuje, že vás přidal jiný uživatel, Snapchat udržuje věci o něco méně přímé.

Do seznamu „Přátelé“ můžete kdykoli přejít tak, že navštívíte svůj profil a vyhledáte jejich jméno. Pokud se zobrazí, jste připojeni a jste připraveni odesílat zprávy a snímky. Pokud tam ještě není, existuje několik dalších známek toho, že si vás někdo přidal zpět na Snapchat.

Samozřejmě dostanete oznámení, když vás někdo přidá, a očekává, že ho přidáte zpět. Ale stejně jako byste nedostali oznámení, které přijali, nebudete ani při obrácení rolí.

Zkontrolujte skóre přichycení

I když vás někdo na platformu přidá, obdržíte oznámení, po vrácení laskavosti nebudete upozorněni. To znamená, že je docela snadné zjistit, zda si vás někdo přidal, či nikoli. I když se ve vašem kanálu Snap objeví kdokoli, koho přidáte pomocí veřejného Snapchatu, pokud si vás někdo přidal zpět, uvidíte jeho skóre Snap.

Posouzení vašeho přátelství na Snapchatu je snadné pro ty, kteří mají know-how.

Otevřete aplikaci, posunutím doleva otevřete rozhraní chatu (nebo klepněte na ikonu svého profilu v levém horním rohu) a poté vyberte ze seznamu přítele, kterého chcete zobrazit. Klepnutím na jejich bitmoji nebo na siluetu (pro ty, kteří bitmojis nemají) otevřete obrazovku svého profilu.

To vám umožní zobrazit jeho uživatelské jméno, jeho polohu na Snapmap, schopnost snap, chat, volání nebo videochatu s danou osobou a otevřít nabídku nastavení pro daný kontakt. V horní části této stránky můžete vedle uživatelského jména svého vybraného přítele zobrazit jejich skóre Snap v celé své kráse, což usnadňuje jeho porovnání s vaším vlastním skóre.

Pokud nejste přátelé s osobou, jejíž skóre se snažíte vidět, neuvidíte ji. Teprve poté, co se vy a tato osoba navzájem přidáte, můžete porovnat své skóre Snapchat společně, takže pokud skóre chybí, víte, že vám chybí toto vzájemné spojení.

jak mazat zprávy na iphone

Je zajímavé, že neexistuje způsob, jak skryjte své skóre Snapchat . Tyto informace může zobrazit kdokoli, kdo je v aplikaci vaším přítelem.

Poznáte, jestli vás někdo na Snapchatu odmítl?

Vidíte, jestli si vás někdo nepřidal zpět na Snapchat? Stejně jako při přidání můžete vidět, zda někdo vaši nabídku odmítl, ale pouze nepřímo. Existují čtyři známky toho, že někdo nepřijal vaši žádost o přátelství.

Když je vyberete ve vyhledávání, nemůžete je přidat jako přítele

Pokud osobu vyberete z obrazovky nabídky Snapchat, ale klepnutím na ikonu Přidat nic neděláte, daná osoba vás aktivně zablokovala. Snapchat vám nedovolí odeslat žádost o přátelství, pokud k tomu dojde. Toto chování platí také pro odeslané zprávy.

aktualizace Windows 10, červen 2018

Snapchat Ochrana osobních údajů

Jak již bylo zmíněno dříve, někteří uživatelé oceňují platformu Snapchat pro její kulturu ochrany soukromí. Ať už přijímají pouze blízké přátele nebo ty, kterým nejvíce důvěřují, přidávání na Snapchat je pro některé uživatele docela posvátné.

Uživatelé, kteří mají svůj účet uzamčen (například snímek obrazovky níže odráží účet, který přijímá pouze zprávy od lidí, které znají), můžete se vždy pokusit odeslat zprávu a zjistit, zda odpovídají.

Pokud vás ještě nikdo nepřidal, nedostanete žádnou odpověď, protože zprávu nikdy nedostali. Toto je další způsob, jak zjistit, zda jste byli nebo nebyli přidáni, ale funguje to pouze u bezpečnějších účtů.

Pokud se vám někdo vyhýbá, nemusí na zprávu reagovat, i když jeho účet není uzamčen kvůli ochraně soukromí. Ať tak či onak, budete mít odpověď na to, zda je někdo připraven na připojení.

Je třeba vzít v úvahu několik věcí, když si uvědomíte, že jste nebyli přidáni do seznamu přátel Snapchat někoho jiného.

  • Tuto aplikaci již nepoužívají - Zrušení účtu Snapchat se může zdát zbytečné, zatímco dotyčná osoba ji již nepoužívá. To znamená, že můžete posílat pozvánky, ale nebudou reagovat, protože nemají aplikaci nebo jsou oznámení vypnutá.
  • Udělali si krátkou přestávku - Jak je uvedeno výše, platnost těchto doplňků vyprší po 24 hodinách. Pokud k aplikaci nemají přístup, požadavek neobdrží.

Pokud někdo váš požadavek na Snapchatu okamžitě nepřijme, můžete mu kdykoli poslat zprávu prostřednictvím jiné zásuvky, jako je text nebo jiný účet sociálních médií. To může uklidit jakoukoli nedorozumění ohledně vašeho vztahu v reálném životě.

Jsme přátelé - ale nevidím jejich skóre

Mnoho uživatelů uvedlo, že vědí, že jsou přátelé s jiným uživatelem, ale stále nevidí skóre Snapchat druhé osoby. To se zdá být běžná závada. Pokud jste si jisti, že vy a další osoba jste přátelé, jednoduše se odhlaste z aplikace a poté se znovu přihlaste. To obvykle napraví drobnou závadu.

Můžete se také ujistit, že je vaše aplikace aktualizována prostřednictvím obchodu App Store nebo Google Play. Do vyhledávacího pole zadejte Snapchat nebo v kterémkoli z nich klikněte na možnost „Aktualizace“. Klepněte na „Aktualizovat“ a zkontrolujte, zda se problém sám vyřeší.

Pokud osoba, kterou jste se pokusili přidat, nevykazuje stav „Nevyřízeno“, mohla vaši přidanou položku přijmout. Zkuste jim odhlásit se a znovu se přihlásit, abyste zjistili, zda se jejich skóre aktualizuje, než jim pošlete zprávu nebo se rozčílíte.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.