Hlavní Hulu Jak někoho vykopnout z Hulu

Jak někoho vykopnout z Hulu



Co vědět

  • Web Hulu: Účet > Správa zařízení , vyhledejte jejich zařízení a vyberte ODSTRANIT .
  • Chcete-li všechny vyhodit z Hulu: Přejděte na Účet > Chraňte svůj účet > Odhlaste se ze všech zařízení .
  • Poté, co někoho vyhodíte z Hulu, nezapomeňte změnit heslo: Účet > Změnit heslo .

Tento článek vysvětluje, jak někoho odkopnout Hulu , včetně pokynů k odebrání jedné osoby, odebrání všech a odebrání jména z vašeho účtu Hulu.

Můžete někoho vyhodit z Hulu?

Máte kontrolu nad tím, kdo přistupuje k vašemu účtu Hulu, a kohokoli můžete kdykoli vykopnout odebráním jeho zařízení z vašeho účtu. Když to uděláte, nebudou moci znovu používat váš účet, pokud se znovu nepřihlásí nebo znovu neaktivují své zařízení.

To je užitečné, pokud jste někomu udělili přístup a chcete jej zrušit nebo pokud máte podezření, že vaše heslo bylo odcizeno.

Hulu vám umožňuje streamovat pouze do dvou zařízení najednou . Pokud to vaší rodině nestačí, služba Hulu + Live TV vám umožní připlatit si za odstranění limitu dvou zařízení.

Zde je návod, jak někoho vyhodit z Hulu:

  1. Otevřete Hulu ve webovém prohlížeči a najeďte myší na ikona profilu v pravém horním rohu.

    Ikona profilu (J) zvýrazněná v pravém horním rohu Hulu.
  2. Klikněte Účet a pokud budete vyzváni, zadejte své heslo.

    Účet zvýrazněný v nabídce Hulu.
  3. Klikněte SPRÁVA ZAŘÍZENÍ .

    V nabídce účtu Hulu je zvýrazněna možnost SPRAVOVAT ZAŘÍZENÍ.
  4. Najděte zařízení, které chcete spustit, a klikněte ODSTRANIT .

    Odebrat zvýrazněné ve správě zařízení Hulu.

    Pokud uvidíte zařízení, které nepoznáváte, váš účet může být prolomen. Po odebrání neznámého zařízení nezapomeňte změnit heslo na webu Hulu kliknutím na své ikona profilu > Účet > Změnit heslo .

Jak všechny vykopnout z Hulu

Pokud máte ke svému účtu Hulu připojeno mnoho zařízení, která nepoznáváte nebo nevíte, jak to zjistit, můžete všechna připojená zařízení odebrat najednou. Když to uděláte, okamžitě odstraní všechna zařízení, kterým jste kdy povolili používat svůj účet Hulu. To znamená, že se budete muset na každém z nich znovu přihlásit, než je budete moci znovu používat.

Je to dobrá volba, pokud si myslíte, že vaše heslo mohlo být odcizeno. Pokud tomu tak je, pak je důležité vytvořit nové silné heslo ihned poté, co všechny vykopnete z vašeho účtu Hulu, abyste zabránili komukoli, aby se k němu bez vašeho svolení vrátil.

Zde je návod, jak vykopnout všechny najednou z vašeho účtu Hulu:

  1. Otevřete web Hulu a přesuňte kurzor myši na ikona profilu v pravém horním rohu.

    Ikona profilu zvýrazněná v pravém horním rohu webu Hulu.
  2. Klikněte Účet .

    Účet zvýrazněný v hlavní nabídce Hulu.
  3. Klikněte Chraňte svůj účet v sekci Soukromí a nastavení.

    Chraňte svůj účet zvýrazněný v nabídce účtu Hulu.
  4. Klikněte ODHLÁŠTE SE ZE VŠECH ZAŘÍZENÍ .

    ODHLÁSIT SE ZE VŠECH ZAŘÍZENÍ zvýrazněných v nabídce Chraňte svůj účet Hulu.

    Pokud máte podezření, že vaše heslo mohlo být odcizeno, nezapomeňte si změnit heslo.

Co se stane, když odeberete zařízení z Hulu?

Když odeberete zařízení z Hulu, toto zařízení již nebude moci streamovat pomocí vašeho účtu Hulu. Pokud na tomto zařízení někdo streamuje, jeho stream se ukončí a Hulu ho vyzve, aby se přihlásil nebo aktivoval své zařízení. Pokud zná vaše heslo, bude se moci znovu přihlásit. Pokud vaše heslo nezná, bude vás muset kontaktovat, abyste mu pomohli znovu připojit své zařízení k vašemu účtu.

Nejlepší způsob, jak přestat sdílet Hulu, je změnit heslo a odebrat zařízení z vašeho účtu Hulu. Pokud máte podezření, že vaše heslo bylo odcizeno, můžete si heslo buď změnit a odebrat všechna podezřelá zařízení, nebo se pro jistotu odhlásit ze všech připojených zařízení. V obou případech byste si měli změnit heslo. Pokud tak neučiníte, vlastník odstraněných zařízení je bude moci znovu připojit, kdykoli bude chtít.

Jak odstraním jméno ze svého účtu Hulu?

Hulu vám umožňuje nastavit šest profilů. Každý profil má historii sledování a oblíbené položky, takže většina lidí si založí nový profil, kdykoli sdílí svůj účet. Pokud již nechcete sdílet, můžete toto jméno ze svého účtu Hulu odstranit, abyste uvolnili místo pro nové nebo vyčistit rozhraní pro výběr profilu.

Odstranění jména z Hulu nelze vrátit zpět. Smazání profilu je trvalé a Hulu nemůže obnovit související historii sledování a oblíbené položky.

Zde je návod, jak odstranit jméno z vašeho účtu Hulu:

  1. Otevřete web Hulu a přesuňte kurzor myši na ikona profilu v pravém horním rohu.

    Ikona profilu zvýrazněná v pravém horním rohu webu Hulu.
  2. Klikněte Správa profilů .

    Spravovat profily zvýrazněné v hlavní nabídce Hulu.
  3. Klikněte na název chcete odstranit.

    jak získat zprávy zpět na iphone
    Profil zvýrazněný v nabídce správy účtu Hulu.

    Primární profil nelze odstranit.

  4. Klikněte Smazat profil .

    Smazat profil zvýrazněný v Hulu.
  5. Klikněte Smazat profil pro potvrzení smazání.

    Smazat profil zvýrazněný v Hulu.

Jak se mohu odhlásit z účtu Hulu někoho jiného?

Pokud s někým sdílíte zařízení a máte samostatné účty Hulu, musíte se před použitím vašeho účtu odhlásit z jeho účtu.

Sdílíte účet Hulu s druhou osobou? Neodhlašujte se. Místo toho přepněte na svůj profil. Na mobilu klepněte na ikonu jejich profilu, klepněte na ni znovu a vyberte svůj profil. Najeďte myší na ikonu jejich profilu na webu a poté klikněte na svou vlastní.

Zde je návod, jak se odhlásit z účtu Hulu někoho jiného:

  1. V aplikaci nebo na webu vyberte ikonu svého profilu.

    Ikona profilu zvýrazněná v pravém horním rohu Hulu.
  2. Vybrat Odhlásit se

    Odhlásit se zvýrazněné v hlavní nabídce Hulu.
  3. Vybrat Odhlásit se znovu pro potvrzení

Jak se dívat na Hulu s přáteli FAQ
  • Jak někoho vyhodím z Hulu na Xbox One?

    zmáčkni Xbox tlačítko pro spuštění průvodce a zvýraznění Hulu na postranním panelu. Přejděte na ikonu svého profilu a vyberte Účet > Správa zařízení . Najděte zařízení, které chcete spustit, a klikněte ODSTRANIT .

  • Jak smažu svůj účet Hulu?

    Chcete-li smazat svůj účet Hulu, musíte to udělat zrušit předplatné Hulu . Ve webovém prohlížeči přejděte na Hulu.com, přejděte na ikonu svého profilu a vyberte Účet . Přejděte dolů a vyberte zrušení . Na Androidu otevřete aplikaci Hulu a klepněte na Účet > Účet > zrušení . Předplatné Hulu nelze zrušit prostřednictvím aplikace Hulu pro iOS.

  • Kolik lidí může používat účet Hulu najednou?

    I když si můžete stáhnout aplikaci Hulu na neomezený počet podporovaných zařízení a můžete mít až šest různých profilů, pouze dvě podporovaná zařízení mohou streamovat současně. Pokud se třetí zařízení pokusí streamovat Hulu, může se zobrazit chybová zpráva.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.