Hlavní Mac Jak obnovit tovární nastavení Kindle před prodejem nebo rozdáním

Jak obnovit tovární nastavení Kindle před prodejem nebo rozdáním



Když si koupíte Roznítit od Amazonu, obvykle přichází předregistrovaná na váš účet (pokud neuvedete, že ji kupujete jako dárek pro někoho jiného, ​​tedy). To vám dává okamžitý přístup k vašim eKnihy a další kompatibilní obsah Amazon hned po vybalení z krabice.
Ale řada produktů Kindle je na trhu pro téměř deset let , a je velká šance, že jste během této doby upgradovali svůj Kindle na novější model. Zatímco starší modely Kindle postrádají některé funkce nejnovějších a nejlepších Kindles, stále jsou vynikajícími čtecími elektronickými zařízeními a možná budete chtít dát svůj starý Kindle někomu jinému.
Než však svůj starý Kindle někomu jednoduše předáte, budete chtít resetovat zařízení a odebrat vám účet a obsah. V opačném případě může nový vlastník nakupovat knihy účtované na váš účet Amazon, nebo přinejmenším pravděpodobně způsobí konflikty s účtem zařízení funkce synchronizace průběhu čtení . Naštěstí je rychlé a snadné resetovat Kindle na tovární nastavení, což umožňuje příjemci vašeho starého Kindle nastavit zařízení pomocí vlastního účtu Amazon, jako by to bylo čerstvé z krabice. Zde je návod, jak na to.

Jak obnovit tovární nastavení Kindle před prodejem nebo rozdáním

Tovární nastavení vašeho Kindle

Chcete-li začít, popadněte svůj starý Kindle a nejprve se ujistěte, že veškerý obsah nebo postup čtení, který není synchronizován s cloudem, je zálohovaný , protože proces resetování Kindle vymaže veškerý jeho uživatelský obsah. Můžete to provést ručně spuštěním cloudové synchronizace nebo připojením zařízení k počítači PC nebo Mac a vytvořením místní kopie nesynchronizovaných knih nebo dokumentů. Také se ujistěte, že vaše Kindle má více než 50 procent výdrže baterie, protože byste mohli zařízení náhodou ztuhnout, pokud by baterie během procesu resetování selhala.
Až budete připraveni, přejděte na domovskou obrazovku Kindle a klepněte na ikonu Nastavení (tři tečky) v pravém horním rohu.
zapálit nastavení hlavní nabídky
V zobrazené nabídce vyberte Nastavení .
nastavení zapalování
Na stránce Nastavení klepněte na ikonu se třemi tečkamiznovu. Tentokrát uvidíte, že obsahuje jiný seznam položek. Jedním z nich je Resetujte zařízení .
resetovat roznícení
Vybrat Resetujte zařízení zahájíte proces obnovení továrního nastavení Kindle. Zobrazí se pole s varováním, že váš účet a všechna uživatelská data budou vymazána. Vybrat Ano potvrdit a resetovat Kindle. Váš Kindle nyní stráví několik minut resetováním a může se restartovat jednou nebo dvakrát. Po dokončení se zobrazí obrazovka počátečního nastavení, kterou jste naposledy viděli, když bylo zařízení nové.
resetovat potvrzení zapalování
V tomto okamžiku jednoduše vypněte Kindle. Nyní jej můžete rozdat nebo prodat a nový vlastník bude moci nastavit a zaregistrovat Kindle pomocí vlastního účtu Amazon.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.