Hlavní Zařízení Jak obnovit tovární nastavení OnePlus 6

Jak obnovit tovární nastavení OnePlus 6



Někdy i ten nejlepší telefon potřebuje obnovit tovární nastavení, takže můžete začít znovu s telefonem, který funguje. Existuje mnoho důvodů, proč může telefon vyžadovat nevyhnutelný tovární reset. Může být načten malwarem nebo může mít problémy s rozpoznáváním otisků prstů, ale v obou případech je reset jedinou cestou ven.

Jak obnovit tovární nastavení OnePlus 6

Naštěstí lze takovou operaci provést velmi snadno, aniž by došlo k dalšímu poškození vašeho telefonu. Rozdělme si to do několika kroků, které lze snadno sledovat.

Resetování vašeho OnePlus 6

Nejprve musíte vědět, co to vlastně tovární reset je. Jak název napovídá, jedná se o možnost, která vrátí váš telefon do původního nastavení a telefon bude vypadat jako zcela nový. Všechny hodnoty se vrátí na původní, ale také si uvědomte, že vrácení telefonu do továrního nastavení neovlivní žádné aktualizace softwaru provedené předtím.

jak přenášet obrázky z telefonu Android do počítače

Před zahájením tohoto procesu důrazně doporučujeme zálohovat všechna vaše osobní data, aby se neztratila. To zahrnuje vaše kontakty, aplikace a obrázky. Pokud jsou na vaší SD kartě uložena nějaká data, měli byste je před obnovením továrního nastavení vyjmout.

Chcete-li zahájit operaci, jednoduše přetáhněte šipku nahoru na úvodní obrazovce telefonu. Jakmile vás přivítají všechny vaše aplikace, vyberte Nastavení.

Jakmile se tam dostanete, přejděte dolů, dokud se nedostanete ke všem nastavením a možnostem systému. Třetí shora je možnost Zálohovat a obnovit, takže na ni jednoduše klepněte.

Když už jste u toho, můžete skutečně zálohovat svá data, než budete pokračovat v obnovení továrního nastavení.

Jakmile s tím skončíte, jednoduše klikněte na možnost Obnovení továrních dat. Jako další možnost můžete také povolit vymazání vnitřní paměti telefonu.

Po všech těchto možnostech jednoduše klikněte na modré tlačítko s nápisem RESET TELEFON. Poté budete dotázáni, zda opravdu chcete vymazat všechna vaše osobní data, nastavení a stažené aplikace, protože jde o akci, kterou nelze vrátit zpět. Pokud jste si opravdu jisti, klepněte na tlačítko VYMAZAT VŠE.

V důsledku toho budou všechna vaše nastavení a data vymazána, zatímco telefon se sám vypne a automaticky restartuje.

Jakmile se vrátí k životu, budete muset začít znovu, jako by to bylo úplně nové, což znamená nastavit čas a datum, překonfigurovat Wi-Fi, stáhnout všechny aplikace, zadat všechna přihlašovací data pro různé účty atd. na.

Závěr

I když to někdy vypadá jako děsivá možnost, obnovení továrního nastavení není tak velká fuška. Pokud předem provedete řádnou zálohu, budete telefon znovu používat normálně za několik minut.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.