Hlavní Chytré Hodinky A Nositelná Zařízení Jak obnovit tovární nastavení Fitbit Charge 2

Jak obnovit tovární nastavení Fitbit Charge 2



Co vědět

  • Přihlaste se na Fitbit.com > vyberte Ozubené kolo ikonu v horní části obrazovky > vyberte Poplatek 2 z rozbalovací nabídky.
  • Dále přejděte do spodní části obrazovky a vyberte Odstraňte tento poplatek 2 ze svého účtu .

Tento článek vysvětluje, jak provést tovární reset Fitbit Charge 2. Obsahuje informace o přidání trackeru do vašeho účtu Fitbit.

Jak obnovit tovární nastavení Fitbit Charge 2

Obnovením továrního nastavení Fitbit Charge 2 se vymažou všechna dříve uložená data a také všechna data, která ještě nebyla synchronizována s vaším účtem Fitbit. To se může hodit, pokud chcete svůj Charge 2 prodat nebo darovat a nechcete, aby se vám povalovaly nějaké stopy vašich dat.

Na rozdíl od jiných modelů Fitbit, jako je Charge HR nebo Charge 3, Charge 2 nemá žádné hardwarové tlačítko, které můžete stisknout pro reset zařízení. Zde je návod, jak na to.

Pokud máte s Fitbitem technické problémy, pravděpodobně nebudete muset provést úplný tovární reset. Zkuste provést rychlý restart vašeho trackeru. To může pomoci, pokud se váš Fitbit nesynchronizuje, displej se nezapne nebo nesleduje správně vaše kroky či aktivitu.

  1. Navigovat do fitbit.com a přihlaste se ke svému účtu Fitbit.

    jak označit jako spoiler na sváru
    Přihlašovací obrazovka Fitbit
  2. Vybrat Ozubené kolo ikonu v pravém horním rohu obrazovky pro zobrazení vašeho zařízení.

    Výběr nastavení aplikace Fitbit
  3. Vybrat Poplatek 2 v rozevírací nabídce přejděte do nastavení zařízení.

    Aplikace Fitbit vyberte nabíjení 2
  4. Jakmile jste v nastavení Charge 2, přejděte do dolní části obrazovky a vyberte Odstraňte tento poplatek 2 ze svého účtu .

    Odeberte Charge 2 z účtu Fitbit

    Mike's Unboxing

  5. Jakmile zařízení odeberete, již není spárováno ani synchronizováno s vaší aplikací Fitbit, což resetuje váš Charge 2 do původního továrního stavu.

    Odstraněním vašeho poplatku 2 z účtu odstraníte data sledování ze zobrazení. V některých případech můžete chtít uchovávat historii své aktivity. Chcete-li tato data zachovat, proveďte export dat před odebráním zařízení z vašeho účtu Fitbit.

Jak přidat tracker zpět do vašeho účtu Fitbit

Pokud chcete přidat Charge 2 (nebo jakékoli zařízení Fitbit) zpět ke svému účtu, vše, co musíte udělat, je synchronizovat zařízení s vaším účtem Fitbit pomocí Fitbit Connect aplikace pro Mac nebo Windows, nebo zvolte Nastavení zařízení možnost v mobilní aplikaci Fitbit.

Jakmile bude zařízení znovu spárováno s vaším účtem, měli byste zjistit, že vaše uložená data sledování a historie aktivit jsou stále k dispozici k zobrazení na hlavním panelu účtu nebo v mobilní aplikaci.

Jak používat Fitbit Charge 2 FAQ
  • Jak vypnu svůj Fitbit Charge 2?

    Některé modely Fitbit jako Blaze a Ionic lze vypnout , avšak Charge 2 nemůže.

  • Jak resetuji svůj Fitbit Charge 2?

    Fitbit Charge 2 lze poměrně snadno restartovat, ale nejprve je nutné jej zapojit a nabít. Jakmile bude připraveno, stiskněte a podržte tlačítko na boku zařízení, dokud nezavibruje a na obrazovce neuvidíte logo Fitbit.

  • Jak změním čas na svém Fitbit Charge 2?

    Změna času na vašem Charge 2 bude vyžadovat změnu času na zařízení, se kterým je spárován. Jakmile se čas na vašem smartphonu změní, znovu jej synchronizujte s vaším Fitbitem .

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.