Hlavní Jiný Jak odstranit svůj účet v aplikaci Wish

Jak odstranit svůj účet v aplikaci Wish



Wish patří mezi oblíbené webové stránky eCommerce. Je známý svými dostupnými cenami a rozmanitostí zboží.

Jak odstranit svůj účet v aplikaci Wish

Možná však budete chtít z jakéhokoli důvodu svůj účet smazat. Možná jste s webem hotovi, nebo jen chcete začít znovu s novým účtem.

Zde je návod, jak svůj účet přání jednou provždy smazat.

Smazání účtu

Nejprve vám aplikace Wish pro mobilní zařízení / tablety nenabízí možnost smazat váš účet. Deaktivovat ji můžete pouze tímto způsobem. Více k tomu později.

V mobilním nebo stolním prohlížeči tedy budete muset přejít na wish.com. Jakmile jste na webu Wish, přihlaste se ke svému účtu. Pokud si nepamatujete své přihlašovací údaje, na přihlašovací obrazovce se zobrazí příslušná možnost.

pokud odstraním svůj snapchat, odstraní odeslané snímky

Po úspěšném přihlášení přejděte na Nastavení , následován Nastavení účtu . Případně přejděte na tuto adresu URL . Začněte rolovat dolů, dokud nenarazíte na červený odkaz s názvem Spravovat účet . Postupujte podle tohoto odkazu. Nyní uvidíte dvě možnosti: deaktivovat a trvale smazat účet.

přeji aplikaci smazat účet

Po kontrole všech informací na obrazovce klikněte / klepněte Trvale odstranit účet . Chcete-li smazat svůj účet Wish, budete muset ověřit své vlastnictví pomocí textové nebo e-mailové metody. Vyberte požadovanou možnost a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Po ověření účtu vyberte důvod smazání a přejděte na Pokračovat . Poté by měl být váš účet smazán.

Pamatujte, že jakmile bude váš účet smazán, nebude možné se vrátit zpět. Neexistuje způsob, jak jej získat.

Ne všichni lidé mohou smazat své účty

Bohužel pro ty, kteří mají zájem o smazání svého účtu, Wish podporuje smazání pouze v regionech, kde platí zákony na ochranu soukromí. To znamená, že možná nebudete moci trvale odstranit svůj účet Wish.

Naštěstí lze deaktivovat každý jednotlivý účet Wish.

Deaktivace vašeho účtu

Před deaktivací je třeba mít na paměti několik věcí. Za prvé, pokud máte zůstatek v hotovosti Wish Cash, nebudete jej moci použít, když deaktivujete svůj účet. Pak, pokud máte probíhající objednávku, deaktivace účtu vám může zabránit v přístupu k těmto objednávkám. Nakonec nebudete moci kontaktovat podporu přání bez aktivního účtu.

Svůj účet můžete deaktivovat pomocí aplikace Wish na vašem chytrém zařízení. Jít do Nastavení účtu a najděte deaktivovat účet vstup tam. Vyberte možnost deaktivace a postupujte podle pokynů na obrazovce.

K deaktivaci účtu přání samozřejmě aplikaci nepotřebujete. Místo toho můžete použít prohlížeč. Jít do Spravovat účet , jak je vysvětleno v části o smazání účtu, ale tentokrát vyberte možnost deaktivace. Po výběru deaktivovat účet , postupujte podle všech pokynů týkajících se ověření.

Deaktivace účtu může trvat až 24 hodin.

Zakázání oprávnění Facebooku

Wish můžete použít přes Facebook. Službu Wish však nemůžete odpojit od Facebooku pomocí wish.com nebo aplikace Wish. Místo toho přejděte do aplikace na Facebooku. Klepněte na ikonu tří vodorovných čar v pravém horním nebo dolním rohu obrazovky. Poté vyberte Nastavení a ochrana osobních údajů , následován Nastavení .

přání aplikace

Nyní najděte Aplikace a webové stránky nastavení a odeberte položku aplikace Wish. Budete muset jít do Jste přihlášeni pomocí Facebooku pokud používáte mobilní aplikaci na Facebooku.

binární platforma java neodpovídá minecraft

Odstranění účtu přání

Pokud vaše místo má platné zákony na ochranu soukromí, budete moci svůj účet smazat. Pokud ne, můžete jej deaktivovat a odpojit od Facebooku. Ať tak či onak, můžete si přát Wish z cesty, pokud ji již nepotřebujete.

Smazali jste svůj účet přání? Pokud ne, kde se nacházíte? Deaktivovali jste to? Neváhejte to rozpracovat v sekci komentářů níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.