Hlavní Cloudové Služby Jak odstranit fotografie z iCloud (při jejich ponechání na vašem iPhone)

Jak odstranit fotografie z iCloud (při jejich ponechání na vašem iPhone)



Co vědět

  • Před smazáním fotek z účtu iCloud vypněte automatické zálohování iPhonu na iCloud.
  • Jít do Nastavení > [Vaše Apple ID] > iCloud > Fotky > Vypnout Fotografie na iCloudu .
  • Přihlaste se do iCloud.com > Fotky > Vyberte fotografie, které chcete odstranit > Vyberte Odpadky ikona.

Tento článek vysvětluje, jak odstranit fotografie z iCloudu, aniž byste je odstranili z vašeho iPhone.

Jak odstranit fotografie z iCloud a zároveň je ponechat na iPhone

Chcete-li odstranit fotografie z iCloudu, aniž byste je smazali z iPhonu, musíte zkontrolovat stav synchronizace telefonu . Ujistěte se, že je synchronizace vypnutá. Poté postupujte podle následujících kroků a odeberte obrázky pouze z iCloud:

jak změnit název na bitevních polích hráče
  1. OTEVŘENO iCloud.com v libovolném prohlížeči a přihlaste se pomocí svého Apple ID a ověřte svou identitu.

  2. Vybrat Fotky .

    Fotky na iCloudu
  3. zmáčkni Ctrl (Windows) popř Příkaz (macOS) na klávesnici a vyberte fotografie, které chcete smazat.

    Vybraná fotografie ve Fotkách na iCloudu
  4. Chcete-li fotografie odstranit, vyberte ikonu koše v pravém horním rohu stránky.

  5. Fotografie budou smazány z iCloudu. Když jsou Fotky na iCloudu na vašem zařízení vypnuté, fotky v knihovně fotek iPhonu nebudou ovlivněny.

Spropitné:

Po smazání se fotografie a videa přesunou do Nedávno smazáno složky na iCloudu i iPhonu. Po 30 dnech budou trvale smazány, takže je bude možné obnovit, pokud si to rozmyslíte. Chcete-li je trvale odstranit před 30 dny, přejděte do složky Nedávno smazané a vyberte Smazat všechny .

Jak zjistit, zda je synchronizace na iPhone zapnutá nebo vypnutá

Synchronizace musí být vypnutá, aby se zajistilo, že fotografie smazané z iCloud nebudou odstraněny také z vašeho iPhone. Chcete-li zkontrolovat, zda je na vašem iPhone povolena synchronizace fotografií iCloud, postupujte takto:

  1. OTEVŘENO Nastavení z domovské obrazovky vašeho iPhone a klepněte na Apple ID se svým jménem.

    Aplikace Nastavení na domovské obrazovce iPhonu a Apple ID v nastavení iPhonu
  2. Vybrat iCloud > Fotky .

    iCloud a Fotky v nastavení iPhone
  3. Pomocí přepínače pro Fotky na iCloudu povolte nebo zakažte synchronizaci.

    Přepínač pro zapnutí a vypnutí fotek na iCloudu
  4. Chcete-li odstranit fotografie z iCloud, aniž byste je smazali z iPhone, vypněte synchronizaci přepnutím přepínače do polohy Vypnuto.

Nyní můžete smazat fotografie z iCloud, aniž byste je automaticky odstranili z iPhone. Stejným způsobem vypněte synchronizaci iCloud pro jakékoli jiné zařízení Apple.

Jak hromadně smazat obrázky a fotografie na iPhone, iPad

Vysvětlení nastavení „Optimalizovat úložiště iPhone“.

Li Optimalizujte úložiště iPhone je povoleno, všechny vaše fotografie a videa v plném rozlišení jsou uchovávány na iCloudu a pouze nejnovější fotografie a videa jsou na iPhone. Když má iPhone málo místa, iPhone nahraje obrázky (a videa) v plném rozlišení na iCloud a nahradí je menšími verzemi na vašem iPhone.

Pokud z Fotek na iCloudu cokoli smažete, ujistěte se, že máte Stáhněte a uchovejte originály vybrána možnost. Nyní celá vaše knihovna fotografií zůstane v telefonu (pokud je dostatek volného místa), i když vypnete Fotky na iCloudu a začnete mazat fotky z cloudu.

FAQ
  • Jak si stáhnu fotky z iCloudu?

    Na stáhnout fotky z iCloud , jít do iCloud.com , vyberte Fotky , vyberte fotografii(y) a vyberte Stažení ikona (oblak a šipka dolů) nahoře. Chcete-li stáhnout původní verzi fotografie nebo videa (v původním formátu bez úprav), klikněte a podržte Stažení ikonu a vyberte Neupravený originál .

  • Jak mohu nahrát fotografie na iCloud?

    Chcete-li nahrát fotku na iCloud, přejděte na iCloud.com , vyberte Fotky a poté vyberte nahrát ikona (oblak a šipka nahoru) nahoře. Nebo přetáhněte soubory z počítače do složky Fotografie v prohlížeči.

  • Proč se moje fotky neodesílají na iCloud?

    Nahrávání může být pozastaveno, když je baterie slabá nebo když jste připojeni k mobilnímu tarifu. Restartujte zařízení, zkontrolujte připojení k internetu a nabijte baterii.

  • Zůstanou fotky na iCloudu, pokud jsou smazány z iPhone?

    Fotky na iCloudu nejsou zálohou sady fotek z vašeho iPhonu. Místo toho je to replika vaší aktuální knihovny fotografií na vašem iPhone. Pokud smažete z kteréhokoli místa (iCloud Photos nebo váš iPhone), funkce synchronizace smaže fotografii na druhém místě. Jediným způsobem, jak ponechat fotku na iPhonu a zároveň ji smazat z iCloudu, je vypnout automatickou synchronizaci. Toto nebude fungovat, pokud později Fotky na iCloudu znovu zapnete.

Jak odstranit fotografie z iPhone, ale ne z iCloud

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.