Hlavní Cvrlikání Jak trvale smazat účet X (dříve Twitter)

Jak trvale smazat účet X (dříve Twitter)



Co vědět

  • Nejprve musíte deaktivovat účet na 30 dní. Poté z webu zmizí.
  • Deaktivace: Přejděte na Více > Nastavení a soukromí > Váš účet > Deaktivovat svůj účet > Deaktivovat.
  • Během 30denního čekání můžete skrýt své příspěvky tím, že přejdete do soukromí.

Tento článek vysvětluje, jak trvale odstranit váš účet X (dříve Twitter) z platformy pomocí procesu deaktivace. Vysvětluje také, jak skrýt své příspěvky během deaktivace.

9 nejlepších X (dříve Twitter) alternativ v roce 2024

Jak deaktivovat a smazat účet X

Jediný způsob, jak smazat účet X, je nechat ho deaktivovaný po dobu 30 dnů. V tomto okamžiku platforma zcela odstraní účet ze svého systému. Po odstranění všechny vaše příspěvky trvale opustí servery. Před provedením kroků k deaktivaci účtu můžete svůj zdroj skrýt.

Spusťte proces smazání účtu přihlášením a poté postupujte takto:

jak umístit obrázek za text v dokumentech Google
  1. Vybrat Více v seznamu na levé straně vašeho profilu.

    Více v nabídce Twitteru
  2. V nabídce, která se zobrazí, vyberte Nastavení a soukromí .

    Nastavení a soukromí na Twitteru
  3. Jít do Váš účet ( Účet , v mobilní aplikaci) > Deaktivujte svůj účet .

    Your account>Deaktivujte svůj účet na Twitteru
  4. Chcete-li pokračovat, vyberte Deaktivovat .

    Váš accountimg src=
  5. Potvrďte heslo a vyberte Deaktivovat .

    Deaktivujte odkaz na Twitteru

Nyní, nevstupujte do účtu po dobu 30 dnů . V tomto okamžiku platforma váš účet trvale smaže. Ostatní lidé budou moci používat váš popis, ale nic, co jste dříve sdíleli, se na žádném novém účtu nezobrazí.

Pokud vstoupíte do účtu před uplynutím 30denní lhůty, automaticky jej znovu aktivujete a budete muset začít znovu s procesem deaktivace.

Rychlé zabezpečení: Skryjte svůj zdroj tím, že budete soukromý

Chcete-li odstranit své příspěvky před zvědavýma očima, aniž byste museli účet deaktivovat, můžete svůj účet nastavit jako soukromý. Po skrytí zdroje však můžete účet kdykoli deaktivovat.

Samozřejmě, cokoli zachycené na snímku obrazovky a zveřejněné online bude stále existovat. X nemá žádnou kontrolu nad tím, co lidé zveřejňují na jiných webech.

Když nastavíte svůj účet jako soukromý, jediní lidé, kteří mohou číst vaše příspěvky, jsou vaši sledující. Nikdo jiný nemá přístup k vašim informacím, i když používá Google nebo jinou třetí stranu vyhledávač . Tento krok je nejrychlejší způsob, jak odstranit svůj profil z očí veřejnosti.

  1. Vybrat Více v nabídce.

    Pole pro potvrzení hesla a tlačítko Deaktivovat na Facebooku
  2. Vybrat Nastavení a soukromí .

    Více v nabídce Twitteru
  3. Vybrat Váš účet .

    jak udělat fotografii nerozmazanou
    Nastavení a soukromí na Twitteru
  4. Vybrat Informace o účtu a zadejte své heslo.

    Váš účet v nastavení Twitteru
  5. Vybrat Chráněné tweety .

    Informace o účtu v nastavení Twitteru
  6. Zaškrtněte políčko vedle chránit mé tweety jít do soukromí.

    Chráněné tweety v nastavení Twitteru

V mobilní aplikaci přejděte na Jídelní lístek > Nastavení a soukromí > Soukromí a bezpečnost > zapnout Chraňte své tweety .

Chraňte své tweety na Twitteru

Chcete-li konkrétní osobě zabránit v zobrazení vašeho profilu, můžete ji zablokovat . Pokud se však z platformy odhlásí, stále budou moci vidět vaše příspěvky.

Deaktivace vs. mazání

Je důležité rozlišovat mezi deaktivovaným a smazaným účtem. V mnoha ohledech jsou stejné: Všechny odkazy na účet odejdou během několika prvních dnů po deaktivaci. Ostatní uživatelé nebudou moci sledovat účet ani jej vyhledávat, včetně vyhledávání historických příspěvků vytvořených účtem.

Vy (a kdokoli jiný) bude také omezeno používat uživatelské jméno deaktivovaného účtu nebo se přihlásit k novému účtu pomocí e-mailové adresy deaktivovaného účtu.

Deaktivovaný účet lze znovu aktivovat, čímž se vrátí veškerý jeho obsah, ale pouze do 30 dnů.

pokemon jít, jak získat vzácné pokemon

Jediný způsob, jak smazat účet, je nechat ho deaktivovaný po dobu 30 dnů. Jakmile je účet smazán, veškerý obsah trvale opustí servery. Uživatelské jméno pro účet může použít kdokoli a stejnou e-mailovou adresu můžete použít k registraci nového.

Jak znovu aktivovat svůj účet

Pokud se k účtu přihlásíte do 30 dnů, vše bude vypadat normálně, jako byste nikdy neodešli. Poté obdržíte e-mail s informací, že váš účet je opět aktivní.

Pamatujte, že neobdržíte dotaz, zda chcete, aby byl váš účet znovu aktivován. Stane se to hladce, když se znovu přihlásíte, takže pokud chcete, aby byl váš účet trvale smazán, budete muset zůstat pryč alespoň 30 dní.

Je důležité vědět, že neexistuje způsob, jak trvale pozastavit nebo zmrazit účet. Po 30 dnech bude váš účet definitivně zrušen. Po 30 dnech jej však můžete znovu vytvořit se stejným uživatelským jménem a e-mailovou adresou. Jednoduše mu budou chybět všechny aktualizace vašeho stavu a každý, kdo chce účet sledovat, jej musí sledovat znovu.

Jak odstranit jeden nebo všechny vaše tweety

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.