Hlavní Chytré Telefony Jak změnit Fotky Google na jiný účet

Jak změnit Fotky Google na jiný účet



Existuje nespočet výhod, když máte více účtů Google. Můžete je použít k oddělení osobního a soukromého života. Můžete také použít různé účty pro různé koníčky a zájmy.

Jak změnit Fotky Google na jiný účet

Pokud však používáte Fotky Google v každém z těchto účtů, je pravděpodobné, že budete někdy muset mezi nimi přepínat. Nebo dokonce můžete přenášet obrázky z jednoho účtu do druhého.

Přepínání mezi účty Google Photo trvá jen několik klepnutí nebo kliknutí. V trochu jiné poznámce může být přenos fotografií trochu komplikovanější. Tento článek pojednává o obou.

proč nemám všechny filtry na snapchatu

Přepínání mezi více účty Google Photos

Pokud se chcete pouze odhlásit z jednoho účtu Fotky Google a přihlásit se k jinému, postup je poměrně jednoduchý. Následuj tyto kroky:

  1. Spusťte aplikaci „Fotografie“.
  2. V horní části levého postranního panelu klepněte na název svého účtu.
  3. Vyberte možnost Přidat další účet.
    přidat další účet
  4. Zadejte své přihlašovací údaje a přihlaste se k danému účtu.

Fotky Google si váš účet zapamatují a budou přidány do seznamu účtů v postranním panelu. Pokud chcete znovu přepínat mezi účty, můžete postupovat podle prvních dvou kroků a jednoduše klepnout na účet, na který chcete přepnout. Samozřejmě budete muset při každém zadání hesla zadat své heslo.

Na druhou stranu bude každý účet propojen s jiným Diskem Google, takže se ujistěte, že víte, které obrázky jsou na kterém účtu, protože to může být docela snadno matoucí.

Metody pro přesouvání obrázků mezi účty

Pokud máte více účtů, ale chcete mezi nimi přenášet obrázky, budete muset postupovat různými způsoby. Fotky Google bohužel stále nemají funkci, která by umožňovala snadný přenos obrázků mezi účty.

Pokud však chcete přesunout určité obrázky z jednoho účtu do druhého, můžete použít několik metod.

První metoda: Stahování na pevný disk a nahrávání na účet

Nejviditelnějším způsobem přenosu obrázků mezi účty je metoda stahování a nahrávání. Pokud váš požadovaný obrázek existuje pouze na jednom účtu Fotky Google, musíte si jej nejprve stáhnout.

Existuje několik způsobů, jak stáhnout obrázky z Fotek Google. Tady je nejjednodušší:

  1. Otevřete knihovnu Fotek Google.
  2. Vyberte obrázek, který chcete stáhnout.
  3. Klikněte na ikonu „více“ vpravo nahoře (tři svislé tečky).
  4. Vyberte možnost Stáhnout.
    stažení

Případně můžete vybrat obrázek a namísto kroků 3 a 4 stisknout klávesy „Shift“ + „D“. Obrázek můžete jednoduše přetáhnout přímo z prohlížeče do jedné ze složek prohlížeče souborů.

Po stažení obrázku přepněte účty podle pokynů v části výše a jednoduše nahrajte stejný obrázek do jiného účtu. Tímto způsobem budete mít svůj obrázek v obou účtech, nebo ho můžete smazat z původního účtu.

Druhá metoda: Sdílení celého alba z jednoho účtu do druhého

Chcete-li přenést více obrázků, můžete přeskočit část ke stažení a přidat je do jiného účtu pomocí odkazu ke sdílení. Postupujte podle těchto pokynů:

  1. Otevřete domovskou obrazovku Fotek Google.
  2. Na postranním panelu vlevo klikněte na kartu Alba.
  3. Vyberte album nebo vytvořte nové (klikněte na „Vytvořit album“ v dolní části obrazovky)
  4. Klikněte na tlačítko Sdílet v pravém horním rohu obrazovky.
    podíl
  5. Vyberte možnost „Vytvořit odkaz“.
    vytvořit odkaz
  6. Zkopírujte odkaz.
  7. Přepněte na jiný účet Google (můžete použít metodu z první části).
  8. Otevřete zkopírovaný odkaz pomocí jiného účtu.
  9. Vyberte všechny obrázky z alba.
  10. Klikněte na možnost „Přidat do alba“ v pravém horním rohu obrazovky.
    album
  11. Vyberte požadované album a počkejte, až se fotografie přidají.

Třetí metoda: Sdílení celé knihovny

Můžete nastavit a sdílet celou knihovnu mezi účty.

  1. Na levém postranním panelu klikněte na kartu „Sdílení“.
  2. Stiskněte ikonu „více“ (tři svislé tečky).
  3. V rozbalovací nabídce vyberte možnost „Nastavit sdílené knihovny“.
    nastavit sdílené knihovny
  4. Zadejte e-mail svého druhého účtu (partnera).
  5. Stiskněte „Další“.
  6. Přepněte na druhý účet.
  7. Přijměte pozvání a aktivujte možnost Přidat do knihovny.

Všechny obrázky z prvního účtu budou zkopírovány do druhého účtu. Pokud smažete obrázky z prvního účtu, zůstanou ve druhém a naopak. Všechny popisy a titulky se také přenesou do jiného účtu.

Ujistěte se, že máte v obou účtech dostatek místa, jinak část souborů nebude možné přenést. Pokud nezaplatíte více úložného prostoru, všechny bezplatné účty Google mají pouze 15 GB prostoru.

Upozorňujeme, že obrázky v albech nebudou sdíleny, a proto je budete muset později přenést pomocí druhé metody.

Vždy zálohujte své soubory

Nyní víte, jak změnit účty a přepínat mezi nimi fotografie, ale než budete pokračovat, měli byste být stále opatrní. Zejména proto, že to byly zprávy o snížené kvalitě fotografií při některých příležitostech.

Nejlepší způsob, jak přistupovat k přenosu, je použít první metodu a stáhnout knihovnu nebo album na pevný disk, než budete pokračovat v dalších metodách přenosu. To samozřejmě vyžaduje mnohem více času a trpělivosti.

Znáte nějaký jiný způsob přenosu souborů Google Photos do jiného účtu? Proč je nesdílejte v sekci komentářů níže?

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.