Hlavní Whatsapp Tady je to, co archivace chatů v WhatsApp vlastně dělá

Tady je to, co archivace chatů v WhatsApp vlastně dělá



Téměř každý uživatel mobilního internetu má WhatsApp - tuto aplikaci používá 1,5 miliardy lidí ze všech koutů světa. Jeho popularita ještě vzrostla zavedením další z mnoha fantastických funkcí - funkce archivu.

Tady je to, co archivace chatů v WhatsApp vlastně dělá

Primárním účelem této funkce je, jednoduše, umožnit vám uchovat všechny vaše zprávy. Je to také skvělý způsob, jak zajistit, aby žádná třetí strana nemohla proniknout kolem vašich soukromých vláken.

Pravděpodobně jste tuto funkci ve svých nastaveních viděli a víte o ní, ale víte o všech jejích možnostech a výhodách, které přinášejí? Pojďme to prozkoumat.

Jednoduché kroky

Pokud jste funkci archivování ještě nevyzkoušeli, protože jste se obávali, že by to mohlo být komplikované, měli byste vědět, že je to docela jednoduché. Všechno spadá do pouhého zasažení ikony Archiv. Na Androidu se zobrazí po klepnutí a podržení chatu a na iPhonu budete muset v chatu přejet prstem zprava doleva.

Co vlastně archivace chatů v WhatsApp dělá

Jednotlivec nebo skupina

Archivovat můžete jednotlivý chat i skupinu konverzací. Jedinou podmínkou je, že musíte archivovat celá vlákna chatu, takže archivace jedné zprávy nebo konkrétního mediálního souboru uvnitř chatu není možná.

Můžete dokonce archivovat všechny své chaty současně a vymazat celou doručenou poštu, aniž byste cokoli mazali. V systému Android budete muset klepnout na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu a poté postupně vybrat: Nastavení - Chaty - Historie chatu - Archivovat všechny chaty. Na kartě Nastavení v iPhone byste měli klepnout na Chaty a poté Archivovat všechny chaty.

můžete sledovat hashtag na twitteru

Přístupné zmizení

Co se stane, když archivujete chat? Téměř to samé, co tato funkce dělá na Instagramu nebo Gmailu - chat zmizí ze seznamu konverzací v hlavním okně, ale zůstane zcela přístupný. Archivované zprávy můžete kdykoli zkontrolovat a zrušit jejich archivaci.

WhatsApp

Skryté

Protože archivace chatu nedělá nic jiného, ​​kromě skrytí v hlavním zobrazení, můžete přijímat zprávy ze všech archivovaných chatů. Pokud se obáváte, že by vám mohly chybět, vězte, že dostanete oznámení nebo každou novou zprávu, i když jste chat archivovali. Po doručení zprávy se vlákno konverzace znovu objeví v hlavním seznamu, takže se automaticky archivuje.

Obousměrné tajemství

Archivace je o jasném pohledu a památku. WhatsApp nebude upozorňovat druhou osobu, pokud konverzaci archivujete, protože ji neinformuje, pokud jste ji smazali. Nemá to také žádný vliv na váš online stav - všechny archivované chaty se budou zobrazovat, i když jste online. Je to však obousměrné tajemství: neexistuje ani způsob, jak zjistit, zda váš chat archivoval někdo jiný.

Nejsou pryč

Pokud používáte tuto funkci poprvé, můžete se obávat, že archivované chaty nebudete moci najít. Není třeba se obávat. Je možné, že se díváte jen na špatná místa.

V systému Android najdete archivované konverzace posunutím dolů do dolní části obrazovky Chaty. Na iPhonu jsou archivované chaty přímo v horní části karty Chaty.

Zpět do doručené pošty

Přesunutí archivovaného chatu zpět do doručené pošty je stejně jednoduché. V systému Android budete muset klepnout a podržet určitý chat a poté klepnout na možnost Zrušit archivaci, která okamžitě přesune tento chat zpět do doručené pošty. Na iPhone byste měli přejet prstem doleva na vybraném chatu a klepnout na Zrušit archivaci.

Odstranit je stále možnost

Pokud chcete chat smazat, není nutné archivaci zrušit. Proces je stejný jako archivace, i když místo toho vyberete Odstranit. Android vám nabídne vyskakovací okno k potvrzení. Na iPhonu budete muset po přejetí klepnout na Více a poté na Odstranit.

Mějte na paměti, že Archiv je jen o skrytí zpráv a deklaraci, zatímco Odstranit je trvalejší krok. Existují alternativní způsoby, jak vrátit odstraněnou past, ale je to zbytečná komplikace, takže při této volbě buďte opatrní.

jak vidět někoho instagram lajky

Archivujte si své chaty a zbavte se tak doručené pošty

To je vše, co se může stát, když archivujete chat v WhatsApp, pokud víme. Pokud narazíte na nějaké další vedlejší účinky, určitě bychom o tom chtěli slyšet v sekci komentáře níže.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.