Hlavní Cvrlikání Vše, co potřebujete vědět o X (dříve Twitter) přímých zprávách

Vše, co potřebujete vědět o X (dříve Twitter) přímých zprávách



Přímá zpráva X (dříve Twitter) (DM) je soukromá zpráva odeslaná jednomu nebo více konkrétním uživatelům X. Obecně platí, že DM můžete posílat pouze lidem, kteří vás sledují na X .

Proč poslat DM?

Můžete poslat DM, pokud se chcete s někým spojit osobně, ale neznáte jeho e-mailovou adresu nebo jiný způsob, jak ho kontaktovat, nebo pokud víte, že tráví spoustu času na X a je pravděpodobné, že vidět tam zprávu dříve než kdekoli jinde. Pokud komunikace není vhodná pro veřejnou spotřebu (např. uspořádání obchodní schůzky), použili byste spíše DM než tweet. Někteří uživatelé X rádi posílají DM každému novému sledujícímu s uvítací zprávou.

Dalším využitím pro DM je sdílení tweetů, které možná nebudete chtít umístit na svou časovou osu pomocí retweetu. Pomocí DM můžete sdílet tweety až s 20 dalšími účty samostatně nebo ve skupině. Chcete-li tak učinit, klepněte na Podíl ikonu pod tweetem a vyberte Odeslat prostřednictvím přímé zprávy .

Kde se objeví DM?

X DM není totéž jako tweet; proto se nezobrazuje na žádné veřejné časové ose, kterou by mohl vidět každý. Zobrazuje se pouze na stránkách soukromých zpráv odesílatele a příjemce DM. Jinými slovy, DM jsou obdobou soukromých zpráv Facebook výměna uživatelů. DM jsou vláknové, takže můžete vidět svůj dialog tam a zpět s někým, kdo používá systém DM X.

Jak poznám, že jsem obdržel DM?

Můžete být upozorněni na nové DM v rámci X nebo pomocí textového nebo e-mailového upozornění, pokud máte svůj účet takto nastavený.

Do X, když obdržíte DM, zobrazí se upozornění na levé liště vaší domovské obrazovky ve formě bubliny s číslem vedle odkazu Zprávy. Číslo udává, kolik nových DM máte.

jak odblokovat blokované číslo na mobilním telefonu

S kým mohu DM?

Obecně platí, že můžete poslat DM komukoli, kdo vás sleduje. Ale existují výjimky. Pokud vás daná osoba nesleduje, ale přihlásila se k přijímání DM od kohokoli, můžete mu poslat DM. Nebo, pokud jste si s touto osobou vyměnili DM v minulosti, můžete jí poslat DM, i když vás nesleduje. Také, pokud zahájíte DM pro více než jednu osobu, kdokoli ve skupině pak může odpovědět celé skupině, i když se všichni členové skupiny nenásledují.

Pokud chcete poslat DM někomu na X, ale on vás nesleduje, můžete stále upoutat jeho pozornost pomocí jeho kliky (např. @abc123 ) na začátku tweetu. Tweet se nedostane do jejich sekce Zprávy jako DM, ale spustí upozornění, které uživatel pravděpodobně uvidí.

Jak mohu poslat DM?

K vytvoření DM použijte následující kroky:

  1. Na domovské stránce X v levé liště vyberte Zprávy .

    jak zavřít skype windows 10
    X
  2. Na Zprávy stránky, v horní části obrazovky vyberte Nová zpráva ikona (obálka).

    Případně můžete přejít na profil osoby a vybrat Nová zpráva (obálka) v horní části obrazovky.

    Sekce X Zprávy.
  3. A Nová zpráva se objeví okno. Zadejte jméno osoby, které chcete poslat DM, a poté vyberte další .

    jak vymazat fotografie z icloud
    Twitter se zobrazeným oknem Nová zpráva
  4. Zobrazí se okno se zprávou. Pokud jste si s danou osobou již psali a zprávy jste nesmazali, uvidíte je v okně. Do pole pro zasílání zpráv napište svou zprávu a poté vyberte Poslat (šipka směřující doprava). Zpráva se zobrazí v okně zpráv.

    Twitter se zobrazenou sekcí Zprávy
  5. Pokud příjemce odpoví, jeho zpráva se také objeví v okně zpráv, podobně jako při výměně textových zpráv.

Jak smažu DM?

Pokud chcete smazat přímou zprávu, je to docela jednoduché.

  1. Jděte do svého Zprávy sekce.

  2. Dlouze stiskněte DM, který chcete smazat.

  3. Vybrat Smazat za vás a zpráva bude smazána.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.