Hlavní Chytré Telefony Může vás Life360 sledovat, když je telefon vypnutý?

Může vás Life360 sledovat, když je telefon vypnutý?



V dnešní době existuje velké znepokojení ohledně ochrany soukromí online. Nejde však jen o problém s aplikacemi pro sociální média nebo platformami pro sdílení médií. Lidé se překvapivě zajímají o své soukromí, i když jde o aplikace pro sledování polohy, jako je Life360.

Může vás Life360 sledovat, když je telefon vypnutý?

Proč? Těžko říct. Ačkoli většina uživatelů Life360 používá aplikaci speciálně pro přesnost sledování polohy, je nemyslitelné, že v určitém nebo jiném okamžiku budou chtít také chvilku soukromí. Proto může být odstranění uživatelského účtu nebo vypnutí telefonu trochu drastické. Tady je to, co potřebujete vědět o možnostech sledování Life360 a o tom, jak se můžete stát neviditelnými, aniž byste ztratili funkčnost telefonu.

Co se stane, když je telefon vypnutý?

Jakmile vypnete telefon, v podstatě jste také vypnuli aplikaci Life360. Nikdo proto neuvidí vaši aktuální polohu. Členové vašich kruhů však i nadále uvidí vaši poslední známou polohu.

Je to proto, že historie polohy Life360 ukládá data až třicet dní pro prémiové členy a dva dny pro členy zdarma.

Existuje další důvod, proč vás Life360 nemůže sledovat s vypnutým telefonem. Pokud je váš telefon vypnutý, je aktivní i funkce GPS. Protože Life360 počítá s údaji GPS, aby přesně určila vaši polohu, aplikace nebude moci vaši polohu zjistit.

GPS sledování

Kromě vypnutí telefonu však mohou existovat i jiné důvody, které mohou způsobit, že vás Life360 nebude moci sledovat. Zde jsou některé z běžnějších.

Režim Letadlo

Přepnutím telefonu do režimu v letadle vypnete Wi-Fi a GPS. Když k tomu dojde, vaše poloha se ostatním členům kruhu nezobrazí. Možná se budete chtít zeptat členů rodiny, zda nepřepnuli telefon do režimu v letadle, když uvidíte, že Life360 přestal aktualizovat jejich polohu.

Špatné připojení k síti

Ačkoli špatné připojení k síti vám nezabrání ve sledování na Life360, pokud je váš GPS zapnutý, neznamená to, že Life360 bude vydávat přesné hodnoty. Aplikace nemusí být schopna aktualizovat vaši polohu v reálném čase.

Když k tomu dojde, členové mohou vidět pouze vaši poslední polohu nebo vůbec žádnou polohu. Jako byste pozastavili funkci sledování polohy.

Služby určování polohy telefonu jsou vypnuty

I když jste v aplikaci Life360 povolili sledování polohy, ostatní členové vaši polohu neuvidí, pokud jste deaktivovali sledování GPS v telefonu. To je něco, co byste měli mít na paměti, protože to je často důvod, proč někteří lidé mají problémy s Life360.

jak zjistit, jaké berana máte

Někteří uživatelé vypínají GPS, aby je nebylo možné sledovat v aplikacích sociálních médií. Jen velmi málo z nich však ve skutečnosti deaktivuje sledování polohy pro jednotlivé aplikace. Nejčastěji stačí vypnout služby určování polohy pomocí globálního posuvníku, který deaktivuje sledování GPS pro všechny aplikace.

Nekompatibility aplikací třetích stran

Pokud jste někdy zaznamenali pomalou dobu odezvy, pravděpodobně jste se pokusili zvýšit výkon pomocí některých aplikací typu Správce úloh. Aplikace Správce úloh nebo App Killer mají zvýšit výkon a ušetřit energii baterie.

Jako takové mohou deaktivovat některé velmi důležité funkce vašeho telefonu. Sledování polohy je jedním z nich. Pokud máte v telefonu některou z těchto aplikací, možná k ní budete chtít přistupovat a procházet její karty nastavení nebo oprávnění.

Ujistěte se, že Life360 je jednou z aplikací, které lze v telefonu spouštět. Nakonec zkontrolujte také všechny antivirové aplikace. Protože tyto mohou být také zodpovědné za zabránění tomu, aby Life360 fungoval normálně.

I když některé z těchto aplikací nebo nastavení mohou fungovat ve váš prospěch, měli byste stále zkontrolovat různá nastavení telefonu a aplikace třetích stran, abyste zjistili důvod, proč členové kruhu nevidí váš pohyb na Life360.

Jinak byste mohli funkci omylem znovu zapnout, aniž byste si toho vůbec všimli. Pak vaše chvíle soukromí skončí.

Co se stane, když náhle přestanete vysílat svou pozici?

Pravděpodobně jste obeznámeni s funkcí historie Life360. Měli byste o tom opravdu vědět, že jej nemůžete vypnout. To znamená, že i když vypnete sledování polohy, bude se vaše poslední známá poloha stále zaznamenávat po dobu třiceti dnů.

Prémioví členové ji budou moci vidět po dobu třiceti dnů, zatímco bezplatní členové ji uvidí až dva dny po této skutečnosti. To je důležité vědět, pokud opravdu chcete skrýt své pohyby. Než se během cesty pokusíte zůstat mimo síť, možná budete chtít před opuštěním domova vypnout telefon nebo deaktivovat sledování polohy.

Tímto způsobem by ostatní členové kruhu neměli být schopni odvodit vaši plánovanou cestu.

telefon vypnutý

Life360 není velký bratr

Na rozdíl od většiny sledovacích systémů nemůže Life360 nikoho sledovat proti jeho vůli. Aplikace není tak rušivá ani pokročilá, aby takový výkon zvládla. Pokud si tedy telefon vypnete, můžete si být jisti, že vás nebude sledovat.

Doufejme, že vám tipy v tomto článku pomohou zůstat mimo síť bez ztráty přístupu k telefonu během důležitých okamžiků. Jak přesný je podle vás Life360 při jednání s desetičlenným kruhem? Dejte nám vědět, jak často vypínáte aplikaci nebo telefon, abyste si mohli užít soukromí.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.