Hlavní Instagram 5 způsobů, jak zjistit, kdo vás zablokoval na Instagramu

5 způsobů, jak zjistit, kdo vás zablokoval na Instagramu



Co vědět

  • Instagram neposílá žádná upozornění, když je účet zablokován.
  • Zablokování účtu se liší od profilu Instagram nastaveného na soukromý.
  • Jednoduché vyhledávání je lepší alternativou k aplikacím třetích stran, abyste zjistili, zda vás někdo na Instagramu zablokoval.

Tento článek popisuje, jak zjistit, zda vás někdo zablokoval na Instagramu. Pokyny platí pro mobilní aplikaci i web.

Co se stane, když vás někdo zablokuje na Instagramu?

Vlastně se nic neděje. Instagram neposílá upozornění, že vás nějaký uživatel zablokoval. To se nikdy nedozvíte, pokud to neprozkoumáte.

Mezi vodítka, že vás někdo zablokoval na Instagramu, patří:

  • Aktivita něčího účtu klesla a nějakou dobu jste si nevšimli jeho sdílení nebo příběhů ve vašem zdroji ani od něj neobdrželi přímé zprávy.
  • Prohledáváte úchyt instagramového účtu osoby, ale nemůžete najít účet ani se přihlásit k jeho profilu.

Jak zjistit, zda vás někdo zablokoval na Instagramu

Pokud si stále nejste jisti, zda vás někdo zablokoval, vyzkoušejte několik dalších metod, jak zjistit, zda vás zablokoval nějaký uživatel, nebo je to jen chyba na vaší straně.

  1. Vyhledejte jejich účet . Přejít na Vyhledávání liště v aplikaci a zadejte své uživatelské jméno. Pokud se účet ve výsledcích nezobrazí, buď vás zablokovali, nebo svůj účet smazali.

  2. K jejich profilu použijte starý komentář nebo DM . Pokud se jejich profil zobrazí, ale také zobrazí a Uživatel nenalezen a a zatím žádné příspěvky na mřížce fotografií, znamená to, že vás daná osoba zablokovala.

    Tato metoda funguje pouze v případě, že si s vámi vyměnili zprávy. Pokud ne, použijte následující kroky v tomto seznamu.

    jak zobrazit nepřečtené e-maily v Gmailu
    Zpráva Instagram User Not Found na Instagramu.
  3. Navštivte jejich instagramový profil na webu . Spusťte jakýkoli mobilní nebo stolní prohlížeč a zadejte www.instagram.com/(uživatelské jméno) . Pokud vidíte jejich profil v prohlížeči, ale ne v aplikaci, znamená to, že vás zablokovali. Pokud nevidíte profil přes Instagram na webu, daná osoba mohla svůj účet smazat.

  4. Zkuste se jimi řídit . Přejděte na web Instagram a v prohlížeči otevřete stránku jejich profilu. Zkontrolujte, zda vás nezablokovali klepnutím na modré tlačítko sledování. Pokud vás zablokovali, tlačítko nebude fungovat a Instagram může indikovat problém se zprávou.

    jak smažete konverzaci na snapchatu
    Zpráva Instagramu, když je uživatel zablokován
  5. Hledejte lajky a komentáře ve skupinách a dalších účtech . Tato aktivita znamená, že uživatel svůj účet nesmazal, ale pouze vás zablokoval.

Poznámka:

Když vás někdo zablokuje, také neuvidí váš profil na Instagramu. Pokud nechcete, nemusíte je na oplátku blokovat. Když vás zablokují, můžete udělat jen málo.

FAQ
  • Jak zablokuji někoho na Instagramu?

    Chcete-li někoho zablokovat na Instagramu, přejděte na stránku jeho účtu a klepněte na tři tečky > Blok > Blok . V prohlížeči přejděte na stránku jejich účtu a klepněte na tři tečky > Blokovat tohoto uživatele > Blok .

  • Jak mohu někoho odblokovat na Instagramu?

    Na odblokovat někoho na Instagramu , najděte jejich profil a klepněte na Odblokovat . Seznam profilů, které jste zablokovali, můžete zobrazit tak, že přejdete na stránku svého profilu a vyberete možnost Nastavení a Soukromí > Blokováno .

  • Co se stane, když někoho zablokujete na Instagramu?

    Zablokování uživatele Instagramu znamená, že nebude moci najít váš profil, příspěvky nebo příběh Instagramu. I když mohou ve svých příspěvcích zmiňovat vaše uživatelské jméno, tyto zmínky se nezobrazují ve vašem streamu aktivity.

Zajímavé Články

Redakce Choice

Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Váš ovladač PS5 DualSense bude brzy znít a sdílet lépe
Sony spouští beta verzi, která vám poskytne lepší zvuk z ovladače DualSense vašeho PS5 a více interaktivních funkcí, když sledujete obrazovku PS5 kamaráda.
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Chrome blokuje rušivé videoreklamy
Od 5. srpna 2020 obsahuje Google Chrome aktualizovanou funkci blokování obsahu, která blokuje rušivé reklamy. Při rozhodování o tom, které reklamy nejvíce narušují web, Google spoléhá na standardy Better Ads Standards. Standardy Better Ads Standards jsou vyvíjeny skupinou Coalition for Better Ads. Byl vytvořen významnými mezinárodními subjekty
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Jaký je rozdíl mezi Throwback Thursday a Flashback Friday?
Pokud jste na sociálních sítích, pravděpodobně jste viděli hashtagy #ThrowbackThursday a #FlashbackFriday. Jaký je mezi nimi rozdíl?
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Jak někoho ztlumit na Instagramu, Facebooku a Twitteru, aniž by o tom věděl
Nikdo nemá rád hassledování na sociálních médiích. Tam přijde vhod naučit se umlčovat lidi na sociálních médiích, místo aby je blokovali. Nežádoucí obsah můžete vyloučit, aniž byste nahlášili urážejícího uživatele, že se naštval
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Jak vymazat mezipaměť na Facebooku
Vymazání mezipaměti Facebooku v aplikaci nebo ve webovém prohlížeči je rychlé, snadné a může zlepšit výkon. Zde je návod, jak vymazat soubor mezipaměti.
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Zapomněli jste heslo k Apple ID? Zde je návod, jak se zotavit
Mnoho míst, která na internetu navštěvujeme, vyžaduje, abychom měli přihlašovací údaje, abychom je mohli zadat. A když je potřeba tolik hesel, je normální na některá z nich zapomenout. Například heslo Apple ID není nic
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10
Zde je návod, jak povolit režim Letadlo v systému Windows 10. Pokrývá všechny možné způsoby, včetně Nastavení, Centra akcí a plovoucí nabídky Síť.